![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Aaaaaaaa..... shamie bloķējuši ienākušās vēstules, nevar neko aisūtīt!! A es tādu garu vēstuli biju uzrakstījis! Fak!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nooooooormaaali... kaa var aviizes redakcija blokjeet ienaakoshaas veestules?!
edg, nekas nebija pa to bez tabu, neviens taa arii nepiezvaniija un sizheta par to nebija. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Oct 28 2004, 20:10) Bet zini, varbuut labi, ka taa, jo tiem Bez Tabu vadiitaajiem arii ir tieksme taa specifiski nosliekties zvaniitaaja pusee vai pret zvaniitaaju. Vinji arii var tieshi noblameet riktiigi visu to anime festu. Un nevareeja tur taa konkreeti arii pateikt, kas tieshi ap to visu rakstu bija tik slikts - slikta aviize? lielu breeku par to netaisiis... driizaak meklees rakstaa patiesiibas graudus. Nu ideju kaa nekaa saprati - risks buutu bijis tiiri taa neko. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Oct 28 2004, 19:51) Aaaaaaaa..... shamie bloķējuši ienākušās vēstules, nevar neko aisūtīt!! A es tādu garu vēstuli biju uzrakstījis! Fak! ![]() ![]() ![]() Meklee aviizes priekshnieciibas, tehnisko suudziibu vai e-pasta daljas administraacijas kontaktus un suudzies tur, ka, redz, taads un taads mail nenjem pretii veestules tevis suutiitaas. Es jau arii pamekleetu, bet man veel neatnaaca atpakalj, ka e-pasts nav nosuutiijies, un man ar to mekleeshanu arii necik ideaali neveicas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Leonheart |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 89 Joined: 7-March 04 ![]() |
Uzrakstiiju meilu Ivaram Alkstnitim (ivars@rb.lv) un sanjemu atbildi.
Viss ko juus sheit jau pateicat :) Tatad uzrakstiiju: QUOTE "Labdien. Tas nau Baltijas Animcaijas festivaals, tas ir pirmais Blatijas anime (japanju animacijas) festivaals. Un kaa var pieljaut straadaat tik neprofesionaaliem zhurnalistiem?! VInji jau vareeja bez problemam sakontakteeties ar festivaala organizatoriem? Paldies Un sanjemu taadu atbildi: QUOTE Labdien! Ljoti atvainojamies par sho kljuudu un shodien esam visu noskaidrojushi par animaacijas zhanru anime. Turpmaak saistiibaa ar sho zhanru buusim korekti. Diemzheel presei izsuutiitajos materiaalos nekas (!) par sho zhanru nebija paskaidrots, taadeelj par pieljauto kljuudu zinaama vaina jaauznjemas abaam puseem. Ar cienju Ivars Alksniitis Vot taa. Kaads var pamegjinaat dziljaak izteikt savas domas par rakstu :) |
edg |
![]()
|
QUOTE Diemzheel presei izsuutiitajos materiaalos nekas (!) par sho zhanru nebija paskaidrots, taadeelj par pieljauto kljuudu zinaama vaina jaauznjemas abaam puseem. Man likaas, ka festivaala organizeetaaji vispaar nebija presei neko suutiijushi... kas tie taadi par materiaaliem tad? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Leonheart |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 89 Joined: 7-March 04 ![]() |
Varbuut shaubos, bet Ha-san vienu reizi piemineeja par press relizi kaut ko. Nu tad PR vel nebija gatava, un joprojam saitaa PR sekcija ir "COMING SOON!" :D
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Interesanti vai Lolitai Rozei par to visu "mazga galvu" vai ne
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Mulkjiibas bija gan pressreliize, taa gandriiz pilniibaa kaada bija, ir izlasaama delfos:
http://notikumi.delfi.lv/news/movies/article.php?id=9343136 Nu ok ja vinji uzrakstiis pamatotu un objektiivu textu par anime tad buus nedaudz nomazgaajushi savu vainu. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Reiki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 18-September 04 ![]() |
Varu cilvēkiem paziņot, ka šīs pašas autores (Lolitas Rozes) tādā pašā stilā rakstītu rakstu par šo pašu tēmu var atrast "Atpūta TV" 1.-7. novembra nr.
-------------------- I believe that no one in this world has the anwers for me
But still I hope that someone has heard |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
es tik ceru ka nakamajaa aviizee vinji atvainosies!
-------------------- |
edg |
![]()
|
Man taa arii neatnaaca atbilde. Varbuut meegjinaat nosuutiit veelreiz un shoreiz ar kaut kaadu virsrakstu(subject)?
![]() ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Nezinu kā vakar novērēju anime festivāls ir labi apmeklēts zāles nebija pilnas bet nu aizpildītas uz praktiski visiem seansiem bija variāk par pusi tākā nezinu moš nevajag aiztikt šitos mulķīgos rakstus kā sacīt mazāk sūdu aiztiksi mazāk smirdēs
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu mazliet vajag gan, lai naakotnee taads pats joks nebuutu
|
Crio |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 27-October 04 ![]() |
rolf
Es no smiekliem par to rakstu gandriiz bikses pieliku, izraadaas, ka aprobezhotu cilveecinju netruukst arii zhurnaalistu aprindaas. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 00:39 |