![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 2 2004, 22:30) Nu ja jau te aizgāja sarunas par nākamo festu vai kādu tikšānos, mēs ar Yuki taisīsim karaoke-party.. tikai jaatrod pieklāīga vieta.. es piemēram nevienu nezinu.. ![]() Bet visi laipni gaidīti ar priekšlikumiem. Un starp citu.. kospleys noteikti vēl būs.. ![]() cosplay! WAY! WAY!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 2 2004, 22:30) Nu ja jau te aizgāja sarunas par nākamo festu vai kādu tikšānos, mēs ar Yuki taisīsim karaoke-party.. tikai jaatrod pieklāīga vieta.. es piemēram nevienu nezinu.. ![]() Bet visi laipni gaidīti ar priekšlikumiem. Un starp citu.. kospleys noteikti vēl būs.. ![]() taks.. man ir paaris jautaajumi. Kas ir kospleys?? Nu cik es noprotu taa ir paargjeerbshanaas par anime varonjiem? Pasakiet ja kljuudos... Un Yume.. karaoke-party... kaadaa valodaa dziedaasiet??? ![]() -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Jutchik Tev ir pilniiga taisniiba, tas trieshi taa arii ir. Cilveeki paargeerbjaas par kadiem anime teeliem un tad veel meegina kautko uzveidot tipash uzveduma veidaa or smth. like that.
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
par cosplay tu nekljuudies...
-------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tomeer jau kautko zinu
![]() Kas ta buus ar to party? -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu kad es atradīšu kādu labu karaoke klubu tad savākšu cilvēkus, cerams uz to brīfi jau fankluba biedrus..
![]() ![]() Hmm, ko dziedāsim.. tas varētu but tā ka vienkārši es paņēmšu un sastādīšu aptauju, kas ko grib, bet es domāju kadroši varētu mēģināt japānu valodā... redz., anime festālabi sanaca.. ![]() -------------------- ![]() |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
Kaķa lāsti debesīs nekāpj © kāda zvejnieka dēls
|
jurc |
![]()
|
a kaads vispaar lasiija naakamo numuru? vinji neatvainojaas?
-------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nē, eatvainojās gan.
Un tā "gudrā" sieviete turpina rakstõt gn Rīgas Balsī gan Sestdienā. Un viss ir vēlarvien tik pat aplams. -------------------- ![]() |
DarkRockslizer |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 131 Joined: 11-December 04 ![]() |
Heh.. man mājās gan Mezzo Forte, gan Ninja Scroll, gan Hellsing, gan GreenGreen, un citas tādas lietas oficiālajās VHS kasetēs plaukta priekšā stāv
![]() Vēl biju arī uz Spriggun - sākumā bija normāls, tālāk gan galīgs sviests. Kārtējā pasaules glābšana, Bandai animācija, pasaraustīta, atkātotie kadri visur.. bē. Visstulbākais bija, kur no augšas skata uzzīmēts, kā džips brauc. Tik biezām un sarautītām līnijām, ka bail skatīties pat. ![]() Nu.. MC Entertainment paši vainīgi, ka salika tik daudz Adult Rated animes pirmajā festivālā. Labi ja divas pilnīgi bērniem domātas ![]() Tomā un Džerijā gan neredzēsi, kā dēmons norauj vecim abas rokas un dzer no tām asinis un vēlāk vēl sāk izvarot vienu skuķeni, bet šeit vardarbība daudz labāk parādīta no negatīvās puses, kamēr tiem, kam patīk Toms un Džerijs, no bērnības ar tādām multenēm mācīts, ka labi sist un spridzināt kaķus utt. No kurienes tad tie mazgadīgie sadisti, dzīvnieku spīdzinātāji rodas? ![]() -------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nu jā, par mazgadīgiem dēmonu spīdzinātājiem nekas nav dzirdēts
![]() Toties par mazgadīgu meiteņu izvarotājiem gan ![]() -------------------- Press any key to continue
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
QUOTE(Taka @ Dec 12 2004, 16:35) Nu jā, par mazgadīgiem dēmonu spīdzinātājiem nekas nav dzirdēts ![]() Toties par mazgadīgu meiteņu izvarotājiem gan ![]() Bāc ir gan bijushi pat liidz Panoraamai nonaakushi dazhaadi gadiijumi kad beerni spiidzina kakjus! Es gan nezinu, kas vinjus pamudinaajis taa riikoties, bet nevar noliegt ka gadiijumu nav. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Yume |
![]()
|
aha, par to ka bērneliem knagi kasas un vini dzivniecinus moca, ir gan dzirdets. daudz un dikti, man iekas pāris menesus atpakal kautkada diena laikam bija par to garš garš raksts.
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Yume @ Dec 12 2004, 17:44) aha, par to ka bērneliem knagi kasas un vini dzivniecinus moca, ir gan dzirdets. daudz un dikti, man iekas pāris menesus atpakal kautkada diena laikam bija par to garš garš raksts. Par to Dienā parasti Tekla Šaitere raksta. Sasodītie dzīvnieku nīdēji. QUOTE Toties par mazgadīgu meiteņu izvarotājiem gan Vai driizaak, mazgadiigi mazgadiigu meitenju izvarotaaji ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Dec 12 2004, 18:22) Tas jau nav nopietni, tā jau tāda bērnu bakstīšanās vien! ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:03 |