![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
aizej ua animelyrics un pameklē.. kadas problēmas..
![]() Man mājās ir, trofejas vārdu lapiņa no festivāla.. bet tas ir mans personīgais .. lai ir pno ka himnu dziedāt.. -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 2 2004, 23:40) aizej ua animelyrics un pameklē.. kadas problēmas.. ![]() Man mājās ir, trofejas vārdu lapiņa no festivāla.. bet tas ir mans personīgais .. lai ir pno ka himnu dziedāt.. noskanee ![]() -------------------- |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Stājies fanklubā, dabūsi..
![]() Un Tador.. es gandrīz no krēsla nokritu kad uzrunu pie sava nika ieraudzīju.. heh, tā gan mani vel nav saukusi.. ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 2 2004, 23:52) Stājies fanklubā, dabūsi.. ![]() Un Tador.. es gandrīz no krēsla nokritu kad uzrunu pie sava nika ieraudzīju.. heh, tā gan mani vel nav saukusi.. ![]() hmm.. kas tas par fanklubu? KO tur dara? kaa tur var iestaaties? -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
jurc |
![]()
|
Nebuushu skops padaliishos
![]() tsukurimashou, tsukurimashou -----------Let's make something, let's make something sate sate nani ga dekiru ka na------------ Well then, what will it be when it's done? hai, dekimashita-----------------------------There, I'm finished! nemurimashou, nemurimashou-----------Let's go to sleep, let's go to sleep sate sate dare ga ichiban ka na-----------Well then, who will fall asleep first? hai, Oosaka-san desu ne -----------------Yes, it's Osaka-san all right! hashirimashou, hashirimashou-----------Let's run a race, let's run a race sate sate dare ga, ichiban ka na---------Well then, who'll be in first place? hai, yappari Sakaki-san!------------------ Yes, as I thought, it's Sakaki-san! sawagimashou, sawagimashou-----------Let's make a racket, let's make a racket sate sate dare ga urusai ka na?-----------Well then, who is the noisy one? TOMO-chan desu nee----------------------It's Tomo-chan, of course to mottara, Yukari-sensei desu!----------- And I think Yukari-sensei is as well! oyogimashou, oyogimashou-----------------Let's go swimming, let's go swimming sate sate dare ga ichiban ka na-------------Well then, who'll be in first? hai, yappari, Kagura-san desu ne!----------Yes, as I thought, it's Kagura-san! kore de oshimai------------------------------That's the end (Yomi) oi! Chiyo-suke!--------------------------------Hey, Chiyo-suke! watashi ga detenai zo! watashi ga!-----------You didn't mention me! What about me? (Tomo) nanda yo-! Yomi ni torie nanka anno ka yo-!---What for? Yomi doesn't have any outstanding characteristics! (Yomi) nani--! --------------------------------------------What!? (Chiyo) aaa, kenka wa yamete kudasai-- -------------Ah, please stop fighting! eeto, eeto,---------------------------------------- Um, um a,---------------------------------------------------Ah! yasemashou, yasemashou----------------------Let's lose weight, let's lose weight sate sate chanto, dekita ka na------------------Well then, who's already perfect? (??) are-?-----------------------------------------------Huh? (Tomo) ma-ta shippai de-su!------------------------------You messed up again! (Yomi) kono yaro- iuwasete okeba--!--------------------You jerk! ???? (Chiyo) utaimasho, utaimasho-----------------------------Let's sing a song, let's sing a song, minna de utaeba, tanoshii na. ehe!--------------We'll all sing together, it'll be such fun. Heh heh! (Osaka) Chiyo-chan, atashi ni mo uta wasete-----------Chiyo, can I sing too? (Chiyo) e? mochiron ii desu yo!--------------------------Huh? Of course you can! (Osaka) jaa, ikudee.---------------------------------------Right, here I go! tsukurimasho, tsukurimasho, sate sate nani ga dekiru ka na. a......kore wa--...... taberare you na, taberarehen you na...... kore wa chaunen! (Chiyo) ......Osaka-san. watashi tabetemimashou ka......? (Osaka) chaunen. (All) CHANCHAN!! -------------------- |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
sweeet!!!
-------------------- |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Paldies :)Tagad varesu dziedat lidzi
![]() |
jurc |
![]()
|
QUOTE(JaYzZ @ Nov 4 2004, 00:37) ta jau driiz vareesim sadziedaat kopaa.... Lai gan man te apkaart visi ir pret anime, shito dziesmu vinji labpraat dzied kopaa ar mani ![]() -------------------- |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Uhu
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Yume-sensei, jaapsver shi iespeeja *pakasa galvu*
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:16 |