![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
nenu ja kamapi kārtīgi kampajo ta jau varbūt nva tik slikti varētu jau salasīties kopā pastrēbt saakumā dārgo sake a pēc tam lēto šņabi un parunāt par mīļajām animēm tas nav slikti sūdīgi ka pēc tādas kampajošanas ar mašīnu ni ni
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
bah, varu dereet ka visi bazari tur arii buus kreiviski... Argh! bet es laikam esmu par, jo tad vairaak saveejo, un ja nav biedra naudas, tad pavisam labi. Un ja veel bonusaa riiko tos festinjus, tad jau laikam nav nekaa pretii kaa vien taa kreivu padariishana..
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Nov 8 2004, 17:07) bah, varu dereet ka visi bazari tur arii buus kreiviski... Argh! bet es laikam esmu par, jo tad vairaak saveejo, un ja nav biedra naudas, tad pavisam labi. Un ja veel bonusaa riiko tos festinjus, tad jau laikam nav nekaa pretii kaa vien taa kreivu padariishana.. nacists? ![]() bet nu labi, lai jau paliek. taa krievu padariishana nav buutiska prieksh tevis - kampai biedriibaa mees buusim "latvieshu!!!" dalja. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
haha, kaads tam sakars ar nacismu?
eniiveij,kaa jau ieprieksh mineeju, es krieviski runaaju un saprotu ljoti vaaji taakaa, ar nacionaalismu tam ir ljoti maz sakara. |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
mjā es vēl esmu sociālisma bērns tāpēc komunicējos labāk krieviski nekā angliski vācu valoda vispār piemirsusies ehh, bet tas nu tā ja intresanti cilvēki un saistoša tēma var mēģināt buldurēt visādu valodu mistrojumā gan jau jūs viens otru sapratīsiet
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Bā, ko jūs raustaties par to valodu, Kampai, vismaz pašlaik, ir tikai 7 pastāvīgie biedri.. ( nu man ta ļoti šķiet vismāž) tagad notiek jaunu biedru pieņemšana, bet tas vēl uz jautāuma.
Un teiksi tā, anime festa bija 3 cilvēki kas gandrīz nerunāja krieviski, taču tāpat nekādu problēmu ar komunikāciju nebija. Un vispār, kas jums spiež runāt ar kādu, mums klubi būs neatkarīgi viens no otra. Tā "latviešu puses" lieta ir vienkārši formulitāte. -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
NU taa man pirmdienas buus briivas, pa ceturdienaam gan netieku, bet tas taa siikums. Buutu jauki arii piebiedroties shim visam pasaakumam.
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
es vairs neko nesaprotu.
![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nāc rīt uz sapūlci, visu paskaidrošu uz pirkstiem..
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
tad sodien 18:00 buss pie stacijas pulkstena ja ?
|
Yume |
![]()
|
jā, šodien pie stacijas pulksteņa 18:00
-------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 10 2004, 22:19) ja tu man skaidrosi tāpat kā pūļa teoriju, mēs nekur tālu netiksim! XP -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
Pag, atnāks Lāpa, ar codename'u Fakels (
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Tad buus naakam ceturtdien vai nee????
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Yume |
![]()
|
es tā saprotu ka tagad telpu sarunāšana notiek pilnā sparā
un vis drīzāk ka jā. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:59 |