![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
a vispaar ir veerts braukt? Kautkas veel notiks bez kluba nosaukuma apspriedes? Man takaa kautkaa daargi sanaak aizbraukt uz riigu... bet nu shoreiz buushu, lai gan nekaads labums no manis nebuus
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
būs.. morāls labums būs..
man būs morāls gandarījums ka vēl kāds ieradies. ![]() nu un kas notiks.. nez, kāds taisījās FLCL rādīt... -------------------- ![]() |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
hmmm -njaaa meegginu iebraukt...
-------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 13 2004, 15:17) grimstu cerībās, ka viss notiksies un man nebūs darbs.. un cerībās, ka es līdz tam laikam tikšu pie neta, lai uzzinātu, kas, kur un kad. Un - tieši tā - morāla gandarījuma būs pār pārēm. ![]() -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
un flcl buus.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
n telpas arii?
-------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Tador @ Nov 14 2004, 16:23) Nu ja nekaa vairaak nebuus par kautkaadu sapulci, tad nu nezinu vai ir veerts braukt ![]() -------------------- |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Manuprat jau pateikt bija ka bus flcl
![]() un domaju ka nebus jau nekadi skopulji un kads atnesis ari mp3 un amv ![]() |
Yume |
![]()
|
Hai.. es atstiepšu amv.. es šodien tādu amv redzēju uz Naruto
![]() Man ir piedāvājusm kautko ēdamu paķert līdzi, jo izskatās ka skatamvielas būs uz ilgu laiku. Bet nu, to jau redzēs uz vietas. -------------------- ![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Ahem... Anoo... Man ir kādi 10 CD diski ar mp3 pārsvarā ar dažādu J-pop un anime soundtrackiem...... Un vēl ir daži AMV....
...etoo...varbūt varu atnest... |
jurc |
![]()
|
mož ta varētu uztaisīt All night maraton? Ta nebūtu jādomā par naktsmājām!
![]() -------------------- |
Rob_X |
![]()
|
nedomaju ka kads to ljaus
![]() |
jurc |
![]()
|
Nu ta kāds ta varētu patiekt līdz cikiem tas viss apmēram ies? Baigi vajadzētu zināt!
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:17 |