![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Ehh buss vien jaatnak...Bet es gribu zinat ari cik ilgi viss ies.. ?(es domaju ceturtdien)
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
vel pat nav zinams cikos saksim
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nu ja sākas vienos tad bīs līdz kādiem septiņiem laikam.. plus, transports būs papildus noteikti ielikt sarakstā, jo masas brauks uz salūtu.
Kas savkārt būs laikam deviņos. -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
hmmm... nesen gāja runa ka sāksies 18:00, nu jau 13:00... Nu ta pasakiet īsti kur un cikos, lai zinātu cikos ta braukt no Liepājas ārā!!
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
huh? kad gāja runa par 18:00.. tas bija uz pagaišo strelku.
Šo taisa ātrāk jo pirmkārt brīvdiena, otrkārt mēs taisamies kautko skatīties. Nu tā, es ceru tu zini kur ir lielais satcijas pulkstenis. Tatad es tur ganīšos no 13:00 līdz 13:30 gan jau ka varēs mani atrast. -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
bah, shodien caur administratiivo galjmashiinu izgaaju - neko nedabuuju skaidriibaa...
riit domaaju ka viss buus zinaams. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Tador @ Nov 15 2004, 23:39) bah, shodien caur administratiivo galjmashiinu izgaaju - neko nedabuuju skaidriibaa... riit domaaju ka viss buus zinaams. tas noziimee ka nekas var arii nebuut? -------------------- |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Mulkjiibas!! Buus!! Ja ne MVF tad kur citur
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Nov 15 2004, 11:17) ja manā mājā TV būtu lielāks par kurpjukasti, kādr4eiz varētu all-night taisīt pie manīm... ![]() QUOTE(JurCHiX @ Nov 16 2004, 00:25) hmmm... nesen gāja runa ka sāksies 18:00, nu jau 13:00... Nu ta pasakiet īsti kur un cikos, lai zinātu cikos ta braukt no Liepājas ārā!! ![]() ui, velns, nabaga cilvēks tādu gabalu vilkties.... ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 16:00) nu ko nu tur padariisi... jaaizbrauc jaapskataas kaadi ta tie citi trakie izskataas ![]() -------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Nov 16 2004, 17:28) tev liepaajaaa saveejo nav gana ?: ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 16 2004, 17:30) QUOTE(JurCHiX @ Nov 16 2004, 17:28) tev liepaajaaa saveejo nav gana ?: ![]() Īsteniibaa es esmu sheit vieniigais. Vismaz citi par sevi nekaadu zinju nav devushi! Pat mekleeju... neatradu :/ beediigi, bet fakts -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Nov 16 2004, 18:28) QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 16:00) nu ko nu tur padariisi... jaaizbrauc jaapskataas kaadi ta tie citi trakie izskataas ![]() heh heh, es arī brauktu - tā, lūk, arī izpaužas cilvēku slēptā un mazāk slēptā ārprātība un nenormālība. Naudas nav žēl? Vai arī caur tautas līdzekļiem, to biš, ar stopiem? Liepāja-Rīga diezgan labs ceļš. -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 17:38) Laikam ka braukshu ar busu. Kautkā negribās braukt ar stopiem tādā laikā! Un ja vēl jābūt Rīgā jau 13:00 ta vēl varu nepaspēt! Nu algu dabūju, varu atļauties 1x mēnesī aizbraukt! Takā gādājiet lai viss būtu! ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
Nu, vienreiz mēnesī gan var atļautiesm, heh he!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:08 |