![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
nju tad weel joprojam mokam Sigfu???? (Izsaku liidzjuutiibu
![]() ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Pie manis varat naakt katru otro sestdienu (lai maama paspeej atjeegties kas notiek jo es vinjai pateicu ka kaigan pie maniim tikai 2 minuutes pirms braucu uz centru pie jumsiim =]) Bet njemiet veeraa ka mans ir bomzja un nekaada DvD lasiitaaja man nav.....
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu, es ierosinu riikot sanaaskmes katru otro nedeelju, sho nedeelju izlaizhot, un tad naakamjaa aiz shis varees pie maniim(cerams).
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Mna ir divi skaisti Kaigan karodzinji no anime tusa
![]() Vispaar, ja cilveekiem ir kaadas iipashas idejas, man ir doma, ka es vareetu meegjinaat izshuut kaut ko liidziigu karogam. -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(alt @ Mar 5 2005, 21:27) Mna ir divi skaisti Kaigan karodzinji no anime tusa ![]() Vispaar, ja cilveekiem ir kaadas iipashas idejas, man ir doma, ka es vareetu meegjinaat izshuut kaut ko liidziigu karogam. tauta nopietni, vajag kaadu feinu logo sadomaat vai vnk man iedot lai ir ar ko nodarboties liidz naakamajam tusam ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(alt @ Mar 6 2005, 20:16) tauta nopietni, vajag kaadu feinu logo sadomaat vai vnk man iedot lai ir ar ko nodarboties liidz naakamajam tusam ![]() Logo ir.. zīmē to uz karoga... Domāju ka būs gan smuki gan kawaiii.. cilvēki uzreiz sapratīs kas tie par dīvaiņiem kas staigā apkārt... ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Izskataas, ka 90% cilveeku ir par Kikyou logo. Nu, tad domaaju, ka to arii jaanjem (lai gan jaasaka, ka es personiigi taadu logo noteikti nevalkaashu uz muguras u.tml...).
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Pagaidiet tikshu pe skanera iepostoshu savu.
-------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Sigfa ir vienkaarshi negativitaates kalngals!!!!
![]() -------------------- ![]() |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
man gan tads logo patiktu, staigatu ar t-krelku kuram tads liels pa visu muguru, un butu lepns par to
![]() galu gala ar to ari atskiros ka patik tas kas citiem varbut ne parak, un esmu gatavs to citiem paradit ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
alt |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Mar 6 2005, 21:15) Izskataas, ka 90% cilveeku ir par Kikyou logo. Nu, tad domaaju, ka to arii jaanjem (lai gan jaasaka, ka es personiigi taadu logo noteikti nevalkaashu uz muguras u.tml...). njus taa tauta... laikam beidzot izskatiiju juusu topiku logo ![]() njus man tur vairaaki iepatikaas, zjeel ka dazjus buutu ljoti gruuti uztaisiit... dazhsh buutu ljoti labs karogs... bet to labaak aust buutu.. (nu lab var jau arii vnk apdrukaat ![]() esmu par shiem ![]() ![]() un ![]() vispaar jurchika taisiitie spaarni ar nebija slikti... es tieshaam vairaak pat karogu domaaju, uzshuves jau itkaa mazaak laika aiznjem ![]() bet njus man nav ko dariit tapeec nodarboshos ar sevis spiidzinaashanu ![]() tagad tik jaanobriest un jaasaak domaat ko un kaa, kaapeec jau esmu izdomaajusi ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(baseboalbatboy @ Mar 8 2005, 20:16) balsošanu nu jau vairs nevajag, jo šķiet ka logo jau ir izvēlēts, vismaz visi pārsvarā ir par! Man viņš ar patīk.. Bik pietaisīšu un šonedēļ būs jāiet uz krekla likt virsū, lai uz nākamo kaigan party varētu palielīties ^^ -------------------- |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Neko aiz kaigana burtiem, jaukā cepurītē.
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:08 |