![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
-------------------- ![]() |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
nez nez, man gan sitais vislabak
![]() ![]() tads mazs biki traks radijums, nu tiesi ta ka es redzu sevi pec anime skatisanas ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Viss.. tas ir izlemts.. tas augstāk minētais logo ir Kaigan logo! Tik mož kāds varētu mazliet piekrāsot? Var arī palikt melnbalts, bet ceupri vajadzētu melnu.. nu kautkā tā, savādāk pārāk bāla viņa izskatās!
Var arī uztaisīt otro variantu - krāsainu, ko varētu uz krekliem pūst virsū! ![]() -------------------- |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Jaa, es esmu ar wisaam 4 kjepaam par to lai shiis, tusinjaa tas bija tiik miilji (iisteniibaa gribeetu to ziimeejumu sew ka desktopu), patiesham!!!!!
![]() Eh...es atkal daru kaut ko kreizi ka tik neraxtiit projektu ![]() ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Lolyboy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 16-January 05 ![]() |
Ceru ka visu nesmu nokaveejis
![]() ![]() ![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Lolyboy @ Mar 13 2005, 23:11) Ceru ka visu nesmu nokaveejis ![]() ![]() ![]() ![]() Es visapar nevienu no šim animem neesmu redzeis... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Lolyboy |
![]()
|
[/quote]
Es visapar nevienu no šim animem neesmu redzeis... ![]() ![]() ![]() ![]() [/quote] skaic tadu postu nebiju ieveerojis ![]() ![]() ![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Euz... tika pasviesta laba doma... Vajadzētu ievēlēt kluba galvas, es domāju ka tie varētu būt Yume un Tadors, un ta visus "vecos" kas automātiski tiek iekšā.. Tālāk jāizdomā iestāšanās noteikumi un vispār kluba noteiktumi... Jā.. un vēl logo tā līdz galam vajadzētu apstrādāt...
Laikam jau to visu vieglāk pateikt nekā izdarīt :/ -------------------- |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Mar 14 2005, 10:30) Euz... tika pasviesta laba doma... Vajadzētu ievēlēt kluba galvas, es domāju ka tie varētu būt Yume un Tadors, un ta visus "vecos" kas automātiski tiek iekšā.. Tālāk jāizdomā iestāšanās noteikumi un vispār kluba noteiktumi... Jā.. un vēl logo tā līdz galam vajadzētu apstrādāt... Laikam jau to visu vieglāk pateikt nekā izdarīt :/ Par kluba noteikumiem iestaaties nepiekriitu, labaak iesweetiibas!!!! ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
jurc |
![]()
|
QUOTE(za4peedinja @ Mar 14 2005, 11:16) Un kā tu tās iesvētības iedomājies? Tā patās kā tjip fukši - ar olām, krāsām utt..? Vai arī ļauni spīdzināt un ieslēgt tumšā telpā ar dvd un likt skatīties 3 dienas pēc kārtas anime, un ik pa pusstundai uz ekrāna 15minūšu garumā parādās uzraksts - "yu-gi-oh ir slikta anime", "tu ienīsti pokemonus".. ![]() -------------------- |
Lolyboy |
![]()
|
QUOTE(JurCHiX @ Mar 14 2005, 11:55) QUOTE(za4peedinja @ Mar 14 2005, 11:16) Un kā tu tās iesvētības iedomājies? Tā patās kā tjip fukši - ar olām, krāsām utt..? Vai arī ļauni spīdzināt un ieslēgt tumšā telpā ar dvd un likt skatīties 3 dienas pēc kārtas anime, un ik pa pusstundai uz ekrāna 15minūšu garumā parādās uzraksts - "yu-gi-oh ir slikta anime", "tu ienīsti pokemonus".. ![]() Muhaahahaaa me gar zemi .... ja tada spiidzinashana man buutu pa pratam ... ja tikai rada neredzeetu animi .l. var jau arii redzeetu galvanais tadu kas patiikas ![]() ![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Come on, es jau sen runaaju par to, ka mums jaataisa MEMBERLIST.
-------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 20:39) A kas to lemj kas būs memberis? Mozh uztaisam balsošanu par kluba vadību? -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 20:39) Do it dear, es jau sen atbildēju... taisiet, nav ko prasīt, ja vajag, tad karogs rokā, zaļā gaisma lusaforā un uz priekšu! Emmm, Zaķuks prasījās par kultūras ministru, lūdzu ņemt vērā! ![]() -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
bet protams!!!!!Es arii wisus spiidziinaashu ar dazhaadaamm speeleem (wisi atceraas "Alkas") nju un protams centiishos lai naw garlaiciigi. Cmile, Cmile, Cmile....
Ceramz wisi zin uz ko paraxtaas ja jau es buushu kultuuras ministrs (Welns, man patiik kaa tas skan!!!!!) -------------------- (\_/)
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:18 |