![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
ja mans vaards veel te kaut ko noziimee *khe khe* tad es ar visaam 4 par chibi neko... so cute!
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ja godīgi, tad arī man nav izprotama dažu subjektu (ar pirkstu nerādīšu), klaji naidīgā attieksme pret šo jauko tēlu. Man tas šķiet pat ļoti veiksmīgi izvēlēts. Ja jau prasības vienkāršam logo ir tik nenormāli augstas, tad lūdzu, izsludiniet konkursu ar naudas prēmijām, un lai profesionāli mākslinieki piedalās, tad nevajadzēs kunkstēt par pogacainiem cepurainiem kaķubērniem.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Manaa izpratnee ieprieksheejais teksts tomeer bija pieliidzinaams raadiishanai ar pirxtu. Tas ir - ja seko liidzi notikumiem ap logo.
Un manu viedokli par logo jau ziniet, es pats vinju uzlaboju kaa peedeejais 8) -------------------- Because i can!
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
tas lai juus pareektu...bet newis hahahaha zakji tu nemaaki ziimeet (ES MAACOS!!!!!!!!!!!)
![]() ![]() oki, cery jums patix, bet hikaru man nu nekaadi nesanaaca....newaru neko taadu atcereeties!!! Lija nenjem ljaunaa tas bija jokam!!!! ![]() Zinu ka laikam wajadzeeja Art, bet nu tas ir arii Kaigan -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
JO HAIDI!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Man patik Chibi ka vina tur visu laiku ap Sigfu tikai.... ![]() Tik smuki sanacis... ![]() ![]() -------------------- |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
super!!!
![]() vienīgi es nesapratu ko es tai otrajā bildē saku ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
*izburtoju*
taksh surdotulkojums... "Sigfa ka tu dabuji alu?" ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Zakji, gjeniaali
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Za4i... tas vienkārši ģeniāli!!!!
![]() ![]() ![]() un texts "i love Harry!!!! " Vienkārši ir tieši mērķī!!!!!!!! ![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Aaaaaaaaaaaa.... za4is 4ever! Jau drukāju ārā un lieku pie sienas! Ku šitā var izdomāt!!
zaķi, zīmē vēl!! Tev sanāk!!!! ![]() -------------------- |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
[quote=za4peedinja,Apr 14 2005, 14:20]
![]() zakji. . . . tev ir talants ![]() ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Njāaa... ko es varu teikt.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vairāk knaģu spēlēs nepiedalīšos.... ![]() ![]() ![]() ![]() ....Bet zīmējumi tiešām baigi rēcīgi ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
XDDDDDDD!!!
Pēkšņi man atkal sagribējās, lai arī man atļauj uz pārtijiem iet... :3 Nekas, drīz pāries. Paldies par iedvesmu! ^__^ Tagad man sagribējās beidzot tam cosplayam klāt ķerties. *sēžās nost no datora un skrien taisīt tērpu cosplayam* |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Taas bildes vienkaarshi RULZZZZZZ
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
ui, tikko pamaniju otrajā zīmējumā mēs ar Yumi esam mazākas nekā Chibi!!!!
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:17 |