![]() |
![]() ![]() |
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Ray @ Apr 14 2005, 17:05) jums abaam augt liidz chibi liimenim ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
nu gan man PAARGLAIMOJAAT!!!! Bet man sasodiits priex ka jums patika!!!
![]() QUOTE(Lija @ Apr 14 2005, 18:26) ui, tikko pamaniju otrajā zīmējumā mēs ar Yumi esam mazākas nekā Chibi!!!! ![]() Lija, Chibi ir kaadus padsmit cm garas platformenes!!! ![]() Sigfa, saderam ka 1. tew tik ljoti nepatiik jo tur tewi Chibi piesita... ![]() Un paareejiem, es tagad laikam praktizeeshos uz shiem chibikiem, so wisi kas naax uz tikshanaam tix iemuzhinaati!!! ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
oki, man ļoti patika kā jūs man glaimojāt, tāpēc es parādīju dažiem draugiem un draudzenēm. Reakcija bija tāda pati (apmēram), tomēr mana labākā draudzene pateica:
"Mīļi, tikai flegmatiski," tā nu es padomāju un re kas radās mūzikas stundu laikā! Ceru ka novērtēsiet...es ĻOTI centos... ![]() ![]() neliela spēle, izdonmājiet scenāriju (ko katrs saka) un vēlāk es iepostošu kā bija domāts ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mwah chah hah hah hah, pladies za4uk!!!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Wienkaarshi paarreecos!!!!
Ja nemaldos tas guljoshais ir domaats Tadors - winjam nu gan neweicas... Bet wispaar ja Tu shitaa turpinaasi attiistiities, man saaks nopietni skaust (tas jau tikai taadaa labaa noziimee ![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Ko tur piebilst Tev ir realls talants ^^ Congrats ^^
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Vai nav par velu piedalities?
![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Iori Yagami @ May 23 2005, 12:23) kur tieši? Ja domā stāties klubā iekšā, ta viņa pagaidām vēl nav.. viss tapšanas stadijā. Sakarā ar skolas gada beigšanos un animefestu viss ir bik aizkavējies, bet nu uz vasaras vidu.. beigām kautkas jau noteikti būs.... -------------------- |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Yup,
domaju par klubu ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hehe, vienmēr lūdzu.
Un starp citu, kas tur bija minējis statūtu rakstīšanu? Mēs varētu to sākt darīt. -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Yume @ May 23 2005, 16:09) hehe, vienmēr lūdzu. Un starp citu, kas tur bija minējis statūtu rakstīšanu? Mēs varētu to sākt darīt. Tu jau pati biji par to ieminējusies, teici ka uzrakstīsi.... Būs jāpatramda Roze, izskatās ka mājaslapu viņš laikam tomēr netaisīs.. būs ta jāmēģina savējā pabeigt.... Ta vēl jāizdomā memberu iestāšanās noteikumus un iesvētības ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
noteiktā kārtība viens no iesvētību punktiem būs himna.
![]() To mēs jau sen nolēmām. A statūti... hmm, bija kāds cits ieminējies, bet nu labi,beigsies man eksāmeni,tad jau redzēs ko saštukosim. -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Man te kaads teica, ka Juus pa dienu arii tusojaties. Vareetu kaadreiz piebiedroties? (a to maneejie domaa ka ja nakts tad uzreiz visaadas perversiibas un alkoholisms iet valjaa)
![]() |
Yume |
![]()
|
jap, jap. pa dienu arī bieži vien.
Tu iebrien kādreiz topikā "strelkas" tad redzēsi. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:58 |