![]() |
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Hmmmm......
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Iesveetiibas? Himna? aaaaaaaa! edg paliks otaku vaarda visaas noziimees
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Laikam te biki par agri sagribeeju satusot ar jumsim
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
haha, domā tādi tev vienīgajam?
Bet tas jau nemaisa pakavēt laiku kur citur. -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mha, animistiem... kā skan... bet gramatiski nepareizi.. man labāk patīk Mariņa piedāvātais variants- animāļiem.
![]() Man šķiet ka tas vārds vispār nelokās. -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
N animists
Ģ animista D animistam A animistu I ar animistu L animistaa V animist! šādi? ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
Andiigais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 22-May 05 From: Ogre, Riiga ![]() |
Es arii piesakos
![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Hmm... beidzot izlasiiju visu topiku, un kaut kaa gudraaks nepaliku. No saakuma tika piedaavaata taa EVA ideja... to dazhi pasuutiija... Peec tam paraadiijaas ideja joinoties ar Kampai biedriibu no anime.lv (?), tad shitos dazhi kas nesaprot krieviski un kam ir kaut kaadi aizspriedumi arii kaa saprotu pasuutiija. Tad no kautkurienes paraadiijaas KAIGAN... kas tas ir? var jau buut ka kaadu lapu no 16 nepamaniiju, bet man likaas ka juus kaut kaa ljoti aatri no diskusijaam kaapeec kaadam nepatiik Kampai paarmetaaties uz Kaigan logo diskusijaam...
Vai kaads (Yume, piemeeram; vismaz vinjai izskataas ka ir authority shajaa jautaajumaa) vareetu man paskaidrot kas notiek ar LV Anime klubiem? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Par to mēs daudz diskutējām agrāk. dõmājām nosaukumu un balsojām. Ja labāk pameklētu atrastu topikus:
kāds klubs, ja vēl kas piebilstams Nosaukums un logo klubam, tātad.. Kluba nosaukums, balsojums Logo, bildes mest te varbūt vēl kas bija.... |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Es vēlētos iestāties, bet sava slinkuma pēc neizlasīju vairāk kā par 6 lapu.
Tātad ja ir iespējams pieteikties, tad man tas jādara tā kā ir tiekts statūtos, jeb kaut kā savādāk? -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Yume |
![]()
|
hmm, tiktiešām, visu topiku nav vērts lasīt... gaenais fakts ir tāds, ka klubs faktiski ir, tikai vel nereģistrēts un bez nolikuma.
Un kā var iestāties? Heheh, pastāv tāda laba lieta kā strelkas. Nāc un iepazīstiesa r pārējiem, iesvētības mums jau arī ir tuvu realizēšanai. Tāpēc viss OK. Galvenais iepazīstināt ar sevi tautu. -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Jun 4 2005, 20:12) Es vēlētos iestāties, bet sava slinkuma pēc neizlasīju vairāk kā par 6 lapu. Tātad ja ir iespējams pieteikties, tad man tas jādara tā kā ir tiekts statūtos, jeb kaut kā savādāk? Nu par to tiks izveidots atsevišķs topiks un viss tiks apskaidrots. Pagaidām viss ir tapšanas režīmā... Pacietību, pacietību... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:57 |