![]() ![]() |
| Sērfijs |
Jun 4 2005, 20:33
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 |
Ok, kad un kā?
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
| deleted-ray |
Jun 4 2005, 21:35
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 |
Man i bail no iesveetiibaam , jo savaa laikaa, kad skolaa bija, vienkaarshi aizlaidos "P
|
| edg |
Jun 4 2005, 22:57
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
QUOTE(Ray @ Jun 4 2005, 20:35) Iesveetiibas meedz buut arii forshas. Man vidusskolaa taadas bija. Nekaadas pazemoshanas, tikai riebiigi paarbaudiijumi. Piemeers: 2 glaazes - vienaa uudens, otraa ziepjuudens. Un tev no vienas jaadzer Bet biezhi (baidos teikt parasti) iesveetiibas ir vienkaarshi oficiaals veids, kaa jau esoshajiem kluba(skolas, dajebkaa) biedriem pazemot un panjirgaaties par jaunajiem. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
| Hikaru |
Jun 5 2005, 10:49
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia |
|
| Yume |
Jun 5 2005, 11:44
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 |
nep, Yumei nebūs, ļoti iespējams ka nē,mums ar Zaķi bija doma par iesvētībām, kā himnas dziedāšanu, tie kas jau dziedāja tiek atbrīvoti no tā brīnuma. un es dziedāju...
-------------------- ![]() |
| alt |
Jun 5 2005, 12:00
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld |
QUOTE(Yume @ Jun 5 2005, 10:44) nep, Yumei nebūs, ļoti iespējams ka nē,mums ar Zaķi bija doma par iesvētībām, kā himnas dziedāšanu, tie kas jau dziedāja tiek atbrīvoti no tā brīnuma. un es dziedāju... dranjkjiigi dziegaaji buus jaadzied veelreiz -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
| jurc |
Jun 5 2005, 12:31
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
QUOTE(Yume @ Jun 5 2005, 11:44) nep, Yumei nebūs, ļoti iespējams ka nē,mums ar Zaķi bija doma par iesvētībām, kā himnas dziedāšanu, tie kas jau dziedāja tiek atbrīvoti no tā brīnuma. un es dziedāju... un nemaz nedomājat nedziedāt! Klubā netiksiet!! Un vispār es ne redzēju ne dzirdēju ka jūs būtu kautkur dziedājušas. Takā no tā jums neizmukt!!! -------------------- |
| lastguru |
Jun 5 2005, 13:58
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) |
QUOTE(Yume @ Jun 5 2005, 10:44) nep, Yumei nebūs, ļoti iespējams ka nē,mums ar Zaķi bija doma par iesvētībām, kā himnas dziedāšanu, tie kas jau dziedāja tiek atbrīvoti no tā brīnuma. un es dziedāju... Kur texts un muuzika (un veelams Yumes ieraksts -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
| Yume |
Jun 5 2005, 15:38
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 |
nekā, altiņ himnu es dziedāju daudz un dikti
A teksts un vārdi, Azumangas Tsukurimasho ir. -------------------- ![]() |
| jurc |
Jun 5 2005, 16:57
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
Tātad, ja gribat jau sākt mācīties, tad šeit būs dziesma un šeit būs vārdi
Bet nu tas nebūs vienīgais kas būs jādara lai iestātos klubā! =) -------------------- |
| edg |
Jun 5 2005, 17:21
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
QUOTE(JurCHiX @ Jun 5 2005, 15:57) Tātad, ja gribat jau sākt mācīties, tad šeit būs dziesma un šeit būs vārdi Bet nu tas nebūs vienīgais kas būs jādara lai iestātos klubā! =) Ljoti jautri sevi iedomaaties dziedam taadaa balstinjaa... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
| lastguru |
Jun 5 2005, 20:24
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) |
QUOTE(Yume @ Jun 5 2005, 14:38) nekā, altiņ himnu es dziedāju daudz un dikti A teksts un vārdi, Azumangas Tsukurimasho ir. OMG, are you crazy, not this one, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
| X_Kamui |
Jun 5 2005, 20:28
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
Hehe uzdziedat dziesmiņu ja.........
viegli... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
| deleted-ray |
Jun 5 2005, 20:46
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 |
Ehhh, tad jau laikam man nespiid iestaashanaas :\ Nu nekas, gan jau paardziivoshu kaut kaa ")
|
| Nuin |
Jun 5 2005, 20:49
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world |
QUOTE(edg @ Jun 5 2005, 17:21) QUOTE(JurCHiX @ Jun 5 2005, 15:57) Tātad, ja gribat jau sākt mācīties, tad šeit būs dziesma un šeit būs vārdi Bet nu tas nebūs vienīgais kas būs jādara lai iestātos klubā! =) Ljoti jautri sevi iedomaaties dziedam taadaa balstinjaa... Iedod pudeli rokaas un ieteerp mani Vasha kostiimaa, tad arii taada balstinja buus. -------------------- |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1 December 2025 - 01:09 |