![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Ok, kad un kā?
![]() -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Man i bail no iesveetiibaam , jo savaa laikaa, kad skolaa bija, vienkaarshi aizlaidos "P
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Ray @ Jun 4 2005, 20:35) Iesveetiibas meedz buut arii forshas. Man vidusskolaa taadas bija. Nekaadas pazemoshanas, tikai riebiigi paarbaudiijumi. Piemeers: 2 glaazes - vienaa uudens, otraa ziepjuudens. Un tev no vienas jaadzer ![]() ![]() Bet biezhi (baidos teikt parasti) iesveetiibas ir vienkaarshi oficiaals veids, kaa jau esoshajiem kluba(skolas, dajebkaa) biedriem pazemot un panjirgaaties par jaunajiem. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nep, Yumei nebūs, ļoti iespējams ka nē,mums ar Zaķi bija doma par iesvētībām, kā himnas dziedāšanu, tie kas jau dziedāja tiek atbrīvoti no tā brīnuma. un es dziedāju...
![]() -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 5 2005, 10:44) nep, Yumei nebūs, ļoti iespējams ka nē,mums ar Zaķi bija doma par iesvētībām, kā himnas dziedāšanu, tie kas jau dziedāja tiek atbrīvoti no tā brīnuma. un es dziedāju... ![]() dranjkjiigi dziegaaji buus jaadzied veelreiz -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 5 2005, 11:44) nep, Yumei nebūs, ļoti iespējams ka nē,mums ar Zaķi bija doma par iesvētībām, kā himnas dziedāšanu, tie kas jau dziedāja tiek atbrīvoti no tā brīnuma. un es dziedāju... ![]() un nemaz nedomājat nedziedāt! Klubā netiksiet!! Un vispār es ne redzēju ne dzirdēju ka jūs būtu kautkur dziedājušas. Takā no tā jums neizmukt!!! -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 5 2005, 10:44) nep, Yumei nebūs, ļoti iespējams ka nē,mums ar Zaķi bija doma par iesvētībām, kā himnas dziedāšanu, tie kas jau dziedāja tiek atbrīvoti no tā brīnuma. un es dziedāju... ![]() Kur texts un muuzika (un veelams Yumes ieraksts ![]() ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nekā, altiņ himnu es dziedāju daudz un dikti
![]() ![]() A teksts un vārdi, Azumangas Tsukurimasho ir. -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tātad, ja gribat jau sākt mācīties, tad šeit būs dziesma un šeit būs vārdi
Bet nu tas nebūs vienīgais kas būs jādara lai iestātos klubā! =) -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Jun 5 2005, 15:57) Tātad, ja gribat jau sākt mācīties, tad šeit būs dziesma un šeit būs vārdi Bet nu tas nebūs vienīgais kas būs jādara lai iestātos klubā! =) Ljoti jautri sevi iedomaaties dziedam taadaa balstinjaa... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 5 2005, 14:38) nekā, altiņ himnu es dziedāju daudz un dikti ![]() ![]() A teksts un vārdi, Azumangas Tsukurimasho ir. OMG, are you crazy, not this one, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Hehe uzdziedat dziesmiņu ja.........
![]() viegli... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Ehhh, tad jau laikam man nespiid iestaashanaas :\ Nu nekas, gan jau paardziivoshu kaut kaa ")
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
QUOTE(edg @ Jun 5 2005, 17:21) QUOTE(JurCHiX @ Jun 5 2005, 15:57) Tātad, ja gribat jau sākt mācīties, tad šeit būs dziesma un šeit būs vārdi Bet nu tas nebūs vienīgais kas būs jādara lai iestātos klubā! =) Ljoti jautri sevi iedomaaties dziedam taadaa balstinjaa... Iedod pudeli rokaas un ieteerp mani Vasha kostiimaa, tad arii taada balstinja buus. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:21 |