![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Un veel, cik ilgi juus vilksiet garumaa ar sho (klubu).XD
-------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Pacietibu un tikai pacietibu gan jau kautkur vasaras beigaas
![]() vai ari agrak........... es ceru ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Nuin @ Jun 5 2005, 19:49) Iedod pudeli rokaas un ieteerp mani Vasha kostiimaa, tad arii taada balstinja buus. ![]() Tur ar pudeli vien nepietiks, bet ar heeliju (vai ar ko tur tos pildiija...) pildiitais gaisa balons vareetu buut labs paliigliidzeklis ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tāds mazliet offtopic: Kāds no šejieniešiem māk php? Ja ir zināšanas, tad lūdzu atsūtiet PM...
paldies -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Jun 6 2005, 05:09) Tāds mazliet offtopic: Kāds no šejieniešiem māk php? Ja ir zināšanas, tad lūdzu atsūtiet PM... paldies Cik man zinaams, daudzi maak. Iesaku taisiit offtopic topiku ar konkreetu probleemas izklaastu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Ray @ Jun 5 2005, 20:46) c`mon, newiens neweertees tawas dziedaashanas prasmes......ja taa ats buutu, manis te wisnotaalj noteikti nebuutu.....tas wienkaarshi jautriibai....bet mees weel padomaasim par paareejo iesweetiibu dalju!Nekas neiespeejams nebuus!!! -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
es arii varu pieteikties tajaa fanklubinaa?
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
huh?lai tiktu klubaa jaadzied
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Piesakos Kaiganam.
Un lūdziet dievu. lai es nesāku dziedāt. ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vai kaads nevar uzrakstiit kopsavilkumu: Kaa tad iisti ir ar to Kaigan? Kuros dienaas un kur dzerat, vai nekas nenotiek?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Klubs vēl nav oficiāli izveidots...
Viss tiek gaidīts uz Yumi kad viņa uztaisīs kluba statūtus. Mājas lapa ar var teikt ka ir. Un tiek meklēti aktīvi cilvēki kas tiešām no visiem spēkiem palīdzētu fankluba tapšanā un tālākā pastāvēšanā, jo prakstiski tagad viss galvenokārt ir uz Yumes pleciem. Un tas nav labi, tā nekur tālu netiksim. -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
ko konkreeti tas vereetu noziimeet "tiešām no visiem spēkiem palīdzētu fankluba tapšanā"? es jau Yumei teicu ka ar statuutiem varu paliidzeet un ar padomiem (iesk. juridiskajos jautaajumus). ja es veel kaut kaada veidaa veidaa vareetu paliidzeet kluba darbiibas uzsaakshanai, luudzu sakiet.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Statūti.
Nu tad velreiz. Tad mēs ņemam priekšā Kampai'a statūtus un vienkārši pārveidojam kā mums ērti? OK. Neko labāku es nevaru izdomāt. -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Aug 15 2005, 03:37) Statūti. Nu tad velreiz. Tad mēs ņemam priekšā Kampai'a statūtus un vienkārši pārveidojam kā mums ērti? OK. Neko labāku es nevaru izdomāt. tas nav svariigi, var njemt arii kampai statuutus. vai arii sho paraugu: http://www.nvo.lv/files/5394_8333_biedriba...gs-1%5B1%5D.doc . vnk varbuut ir veerts panjemt abus paraugus un kaut kur apseesties izredigjeet. nav jau tas kaut kaads arhisarezhgjiits uzdevums, un tad shii lieta buus dariita. kuraa darbadienaa naakoshnedeelj tu esi briiva peec 19-tiem? This post has been edited by lastguru: Aug 15 2005, 15:04 -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tā, ņem prinē laukā abus statūtut tad jau redzēs, kas sanāks ja saliek kopā un pielabo.
Un par brīva, rīt man ir tas pats kas šodien, tas ir -priekšniecība. Trešdien darbs līdz 20:00 ja tev tik vēlu der, tad varu ap 20:30 būt centrā. Ja cienijamajiem forumiešiem ir piedāvājumi kas varētu būt lietderīgi lietas progresam, tad silti iesaku pateikt to tagad, jo vēlāk vairs nebūs iespejas mainīt. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:06 |