![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Tador @ Nov 3 2004, 20:14) un par kluba prezidentu - labi, lai ir yume, bet ar diviem papildpunktiem - es esmu otraa augstaakaa persona aiz yume un mani iebiidaa augshaa forumaa. ![]() Kā, tu biji domājis to, par "augšu forumā"? ![]() -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Tador @ Nov 3 2004, 20:22) QUOTE(JurCHiX @ Nov 3 2004, 20:19) heh, bet es tachu esmu NLP gjeenijs! ![]() ![]() ![]() emmm.. njaa... es paziistu veelvienu cilveeku kursh ir traks ar NLP! Visus kursus apmeklee utt... Gadiijumaa ar Reiki ar nenodarbojies? -------------------- |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
ehh... par prezidentu vairs nevaru tikt - prezidenta 'labās rokas' vieta arī ir aizsista tad jau laikam nekas nesanāks
![]() ![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
iisteniibaa es domaaju ka vajadzeetu paprasiit Rozei lai vinsh uztaisa atsevišķu sadaļu fanklubam....
-------------------- |
Takashy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
Izklausaas labi un es arii gribeetu piedaliities labraat... ^^
Vieniigi es arii neesmu Riidzinieks,un uz Riigu es arii laikam vareetu tikai tikt sesdienaas/sveedienaas... (kautkas kaa skola jau arii ir ^^; ) Vieniigi es arii neesmu viens no tiem iipashi runiigajiem..... taa ka pie karaoke es diezvai piedaliitos... Nu tad mani arii pieskaitat klaat.... ![]() -------------------- Life is like a Dream~
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Takashy @ Nov 3 2004, 20:39) Izklausaas labi un es arii gribeetu piedaliities labraat... ^^ Vieniigi es arii neesmu Riidzinieks,un uz Riigu es arii laikam vareetu tikai tikt sesdienaas/sveedienaas... (kautkas kaa skola jau arii ir ^^ ![]() Vieniigi es arii neesmu viens no tiem iipashi runiigajiem..... taa ka pie karaoke es diezvai piedaliitos... Nu tad mani arii pieksaitat klaat.... ![]() njam, bet tas buus ne sestdienaas, sveetdienaas... |
Takashy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
aj,nekas.. var jau ar meegjinaat tikt taapat uz Riigu,tikai tad es arii tieku tikai uz kaadiem nez.... kaadiem 17 ,vai veelaak(nezinu kaa businji iet tajaa laikaa)
vieniigi man arii nebuutu tur kur palikt pa nakti(ja gadaas kaadas 2 dienas ,vai taa...) -------------------- Life is like a Dream~
|
Tador |
![]()
|
QUOTE(Takashy @ Nov 3 2004, 20:44) aj,nekas.. var jau ar meegjinaat tikt taapat uz Riigu,tikai tad es arii tieku tikai uz kaadiem nez.... kaadiem 17 ,vai veelaak(nezinu kaa businji iet tajaa laikaa) vieniigi man arii nebuutu tur kur palikt pa nakti(ja gadaas kaadas 2 dienas ,vai taa...) nu vispaar laiks buus no 19:00 liidz 21:30 (apmeeram) UN SHITO VISI PASKATIET! un par naktsmaajaam... mosh veel ko izdomaasim... |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
heh..shis jau ir riigaa dziivojosho pasaakums (kaa gan savaadaak
![]() ![]() lai gan kursh saka ka nekas nenotiks pa briivdienaam buus vien jaapaliek uzticiigam kompim un monitoram (kursh vismaz nav no tiem mazaakajiem) p.s. kas te Roze vairs nav noteiceejs?vismaz taada sajuuta rodas ![]() hm...ti kceru ka shis pasakums neaprausies taa pat kaa projekts -------------------- |
jurc |
![]()
|
vajadzeetu atrisinaat probleemas ar naktsmaajaam... ta no liepaajas braucot es pa celjam pakjertu autobusaa liidzi Takashy... Ta veel Dzonis atbrauktu... Brauceeji ir tik nav kur palikt!
Buus kaada kartona kaste jaanoiiree... ![]() -------------------- |
Tador |
![]()
|
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
UI, Tador, izskatas ka es kautkur kļūdu pieļāvu .. gomen nasai.. tas bija fomaats f-kluba augšā.. vēlreiz sorry.. man te cilvēki uz nerviem krīt, tapēc nevaru koncenrtrēties..
-------------------- ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Nov 3 2004, 21:10) vajadzeetu atrisinaat probleemas ar naktsmaajaam... ta no liepaajas braucot es pa celjam pakjertu autobusaa liidzi Takashy... Ta veel Dzonis atbrauktu... Brauceeji ir tik nav kur palikt! Buus kaada kartona kaste jaanoiiree... ![]() aizejam uz krogu,piemaujamies, toletee atluustam un no riita svaigi kaa grutjiishi ![]() -------------------- |
Tador |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |