IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V « < 4 5 6 7 8 > »   
Closed TopicStart new topic
> Kaigan, anime fanklubs
ShinChan
post Nov 5 2004, 13:37
Post #76

ultrafilozofs

Group: Chuunin
From: durdom

Yume, priekš kam tu ievietoji statūtus? Pieļauju, ka foruma biedriem daudz vairāk interesētu biedrības paveiktais, biedrības uzdevumi un mērķi īstermiņā un ilgterminā (konkrēti), pašreizējais biedru skaits, biedra naudas apjomi u.tml. lietas. Respektīvi, mazāk juridiskās formas, vairāk praktiskā satura...

--------------------
Es esmu, kas es esmu
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Yume
post Nov 5 2004, 13:55
Post #77

challenger

Group: Jounin

OK, tā... nu statūtus, es te ieliku lai cilvēki zin biš'objektīvāk kas in kā..

Un, runājot par to vispār, LR likumdošana pieprasa jebkurai likumīgai iestādei biedrības naudu, un savādāk to nofprmulēt ir grūtāk.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Shinobi-sama
post Nov 5 2004, 14:02
Post #78

Lost in own dreams

From: Jelgava

WTF.... mees novaaksimies uz popkorna riiishanu un diivanu deldeeshanu pie viena tiny monitora un no manis veel paprasiis reiz meenesii nomaksaat biedra naudu biggrin.gif,mmmm bet ja maksa buus lata robezhaas tad, jau varees arii savu peecpusi aivilkt.

Yume, priekš kam tu ievietoji statūtus? Pieļauju, ka foruma biedriem daudz vairāk interesētu biedrības paveiktais, biedrības uzdevumi un mērķi īstermiņā un ilgterminā (konkrēti), pašreizējais biedru skaits, biedra naudas apjomi u.tml. lietas. Respektīvi, mazāk juridiskās formas, vairāk praktiskā satura

True, ja mani jebkad ieinteresees statuuti tad es arii vinjus paluugshu. Bet pagaidaam mani interesee praktiskaa realizaacija shim pasaakumam un KAADUS labumus baudiis shii kluba partneri/biedri/viesi. (nenjem ljaunaa Yume-chan)

--------------------
IPB Image
+Quote Post
jurc
post Nov 5 2004, 14:36
Post #79

Tennou

From: Liepāja

cik sapratu ta juus taisaties iestaaties tajaa fanklubaa nevis taisiit pashi savu? Man jau liekas ka buutu labaak ja taisiitu savu....
Lasot tos visus noteikumus bija taada sajuuta ka skatos kaadu amerikaanju filmu kur darbojas alfa-omega studentu klubinsh utt...

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Sigfa
post Nov 5 2004, 15:14
Post #80

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Man shausmiigi nepatiik taa iestaashanaas sisteema, kura ir Yumes statuutos. Ja ir kautkas taads, tad man zuud jebkaada veelme iestaaties. Elliigs chakaris, par pagaidaam neredzamu ataljgojumu, piedevaam biedra nauda. Es pienjemu, ka Eva 2 buutu pienjememamaak.
+Quote Post
Ito no Kazuki
post Nov 6 2004, 00:12
Post #81

Danshaku

From: Girl Next Door

Man shausmiigi nepatiik taa iestaashanaas sisteema, kura ir Yumes statuutos. Ja ir kautkas taads, tad man zuud jebkaada veelme iestaaties. Elliigs chakaris, par pagaidaam neredzamu ataljgojumu, piedevaam biedra nauda. Es pienjemu, ka Eva 2 buutu pienjememamaak.

Laikam sliecos piekrist Sigfam (statūti izskatās scary, un man ne īpaši veicas ar formalitāšu kārtošanu ><) - taču man arī BAISI GRIBAS piedalīties, tāpēc būtu ar mieru maksāt biedra naudu (saprāta robežās, protams) un uzņemties saistības. Tātad - kā vadošie kadri nolems, tā arī būs ^^

--------------------
image

Boundless Love
These falling dreams
One life one flower for the frail reality
+Quote Post
Tador
post Nov 6 2004, 01:14
Post #82

Hakushaku

Group: Kaigan Valde

ok precizeesim, lai nav vairaak paarpratumu.
1.biedra maksa ir 0 latu!!!
2.klubi tiks uzreiz apvienoti, jo taadaa veidaa tiks paplashinaati pieejamie resursi, buus briivaaka informaacijas pluusma un klubam kampai ir arii savs budzhets.
ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
+Quote Post
Rob_X
post Nov 6 2004, 01:36
Post #83

Shishaku

From: Riga

biede mani visa shita padarishana, puse no shejienes foruma vien tik grib to fanu klubu, lai skatitos anime barinja a tas kampai jau ir viena nopietna padarishana ar visiem saviem statutiem ohmy.gif
+Quote Post
Tador
post Nov 6 2004, 01:39
Post #84

Hakushaku

Group: Kaigan Valde

QUOTE(Robik @ Nov 6 2004, 00:36)
biede mani visa shita padarishana, puse no shejienes foruma vien tik grib to fanu klubu, lai skatitos anime barinja a tas kampai jau ir viena nopietna padarishana ar visiem saviem statutiem  ohmy.gif
*

mieraa. ja gribi vienkaarshu sanaakshanu ar anime skatiishanu tad klubs nav jaadibina.
kampai ir nopietna organizaacija, un ja iekshas netur taadai pievienoties tad arii nevajag - buusi apakshpunktaa kaadaa speciaalaa iedaliits un vareesi vienkaarshi naakt un skatiities anime taadaas reizees, kad tas notiek.
+Quote Post
Sigfa
post Nov 6 2004, 08:11
Post #85

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Nu, nepatiik man ka taa, bet ne jau man lemt.

Un cik sapratu, Kampai ir vairaak vai mazaak krievu klubs? heh, tas nu manus resursus nepalielinaas, man ar krievu valodu taa ir kaa ir.
+Quote Post
Yume
post Nov 6 2004, 10:36
Post #86

challenger

Sigfa, tāpēc ka Kampai ir krievu klubs tiekam dibināti mēs, lai būtu latviešu klus arī.
Nu un runājot par kluba nākotnes plāniem,teiksim tā, tuvākās nākotnes. Pusgada nākotnes.. happy.gif viņi sāk veidot jau nākamo anime festivālu, un sekojoši, tas dod kluba dalībniekiem tiesības piedalītes procesa. Teiksim anime izvēle.. ja protams dabon autor tiesības, vai pasākumi festivālā laikā.
Tā.. nu par biedru naudu skaidrs, ne? Tador jau uzrakstīja, tā ir )ls, tas ir, tā ir vienkārši formalitāte. No skata biedēoša protams.
Ja jau jūs prasat par to. kam tad īsti staties klubā, tad nu.. es varu pateikt tikai no sava subjektīvā viedokļa.. pirmkārt, es to būtu darījusi komunikācijas dēļ, tas ir- tomēr satktu daudz vairāk cilvēku ar līdzīgām interesēm, nekā forumā ( es au nesaku ka te ir maz happy.gif )
otrkārt- anime kolekcija, tā arī ir laba lieta, un visdrīzāk tā būs pieejama tikai biedriem, lai pēctam nepazūd, un ir no kā prasīt atpakaļ.
Un treškārt.. heh, laikam tomēr tās skatīšanās dēl. Jo tas nebūs uz maza dīvāniņa, uz televīzora. bet gan, visdrīzāk zālē, uz prožektora.
Un vēl... tomēr barā ir vieglāk kautko organizēt, nekā vienam.. izspēu vairāk..

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Spectre
post Nov 6 2004, 10:53
Post #87

Hentai

From: Bristol, UK

Gribeeju precizeet taatad tas klubs rubiis tikai pirmdienas un ceturdienas vakaros ??? Un pa briivdienaam visi gulees maajaas .......mmmm cik zheel cik zheel. Vai vini negrib padomaat par cilveekiem, kas straadaa unmaacaas kuriem ir tik sestdienas peecpusdiena un sveetdiena briiva. Es vareetu padaliities ar savu anime kolekciju uttt..... tik taa laika p[a darba nedeelu nav ne pat mazlietinaas nu mosh 1x meenesiii arii var ko nobastot un aiziet uz turieni, bet tas tik 1x meenesii sad.gif

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Yume
post Nov 6 2004, 11:16
Post #88

challenger

Es jau klusēu par esvi, man tāds termins kā brīvdiena vispār nepastāv, darbadienās mācos, un formālajās brīvdienās strādāju.. ko lai tad es saku..
Un tāpatb atrodās kāds laiks kad var kautkur aizšmaukt.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Ella
post Nov 6 2004, 21:19
Post #89

Koushaku

From: Wherever my heart takes me ... *^^*

QUOTE(JurCHiX @ Nov 3 2004, 21:10)
vajadzeetu atrisinaat probleemas ar naktsmaajaam... ta no liepaajas braucot es pa celjam pakjertu autobusaa liidzi Takashy... Ta veel Dzonis atbrauktu... Brauceeji ir tik nav kur palikt!
Buus kaada kartona kaste jaanoiiree... unsure.gif
*

Dzeki pie dzekiem meitenes pie meiteneem!!!
Ja kaadai metenei ir gruutiibas ar naktsmaajaam var viena pie maniim pieteikties vieta buus =] Dziivoju Zolituudee un transporta iespeejas te pla6as, vilciens un kaadi 5 autinji tepataas maajaam blakaam kursee 2no tiem uz centru.

--------------------
If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
+Quote Post
Ella
post Nov 6 2004, 21:28
Post #90

Koushaku

From: Wherever my heart takes me ... *^^*

Es piesakos uz Fanklubu ja taa ir EVA unit 02 ja tas ir tas garais penteris kaa deelj es izteereeju dalju no mana daargaa laika tad NĒ absoluuts!!!!! Tas nekam neder, ja jau telpas pa6iem ir pieejamas un ir kas organizee kaa arii kandidaati par visa šaa vadiišanu tad kaadas probleemas!!!??? Nafig mums vinjus vajag???

--------------------
If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
+Quote Post

20 Pages V « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 21:19