![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
ELLADORA a dzekus negribi pienjemt?? Mees tev neko sliktu nedariisim, vismaz es toch nee! Pat uzdaavinaashu kaadu pukji ja panjemsi
![]() Un es pilniigi piekriitu ELLADORA`s viedoklim.... Buutu daudz labaak ja buutu EVA unit 02 nevis tur kautkaads apkopojums. Tas nekas ka mazaak cilveeku buus, bet tomeer te visi ir kaa "saveejie"... Vareetu uztaisiit kaadu balsojumu, vai taisiit EVA unit 02 vai piejoinoties vinjiem klaat! -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, tā, cilvēki skaidroju cilvēcīga valodā, kāpēc bija piedāvājums pievienoties Kampai, jo vini organizēs lielos pasākumus un attīstīt anime Latvijā. Ja jums to nevajag, tad droši varam veidot savu. Bet kāds būs tā mērķis? Patusēt? Ka jau te bija kautkur rakstīts, to var darīt arī bez kluba. Kautgan es pati arī īsti nezinu ko gribu.
Nu tad tā. es taisu aptauju, bet jūs lūdzu tad balsijiet, nevis kā parasti 5 cilvēki nobalso un viss. Un komentaari arī būtu vērtīga lieta. -------------------- ![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Nov 6 2004, 21:06) ELLADORA a dzekus negribi pienjemt?? Mees tev neko sliktu nedariisim, vismaz es toch nee! Pat uzdaavinaashu kaadu pukji ja panjemsi ![]() Un es pilniigi piekriitu ELLADORA`s viedoklim.... Buutu daudz labaak ja buutu EVA unit 02 nevis tur kautkaads apkopojums. Tas nekas ka mazaak cilveeku buus, bet tomeer te visi ir kaa "saveejie"... Vareetu uztaisiit kaadu balsojumu, vai taisiit EVA unit 02 vai piejoinoties vinjiem klaat! Redzi lieta taada ka man ir tikai 16,5 un es dziivoju ar mammu omu un sidelu(mana maasa) Un maniem vecaakiem vareetu rasties iebildumi pret dzjekiem jo khemm.... mees guleetu vienaa istabaa, un taa kaa peec vienas manas jubilejas jau te palika oat vesels bars un njaa iznaakums bija ka oma man pazinjoja ka es te laikam Bordeli esu atveerusi!!!! Nu nezinu ja juus ar manu mammu vareesiet sarunaat tad viss ok. ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu, es domāju, ka nav liela problēma atrast naktsmājas, ja būs liela problēma.. par ko šaubos- personīgi arūpēšu.
![]() -------------------- ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Xe nakstsmajas taks viegli var atrast ha braciet pie manis(joke)
![]() Un taa es isti nesapratu kad tad buss sita Eva 02 ? |
Yume |
![]()
|
Kā saprast , kad būs?
-------------------- ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Es visu izlasiju un nesapratu tad ceturtdienas bus sita saiesana.. ?
ehh pofig velreiz parlasisu visu... |
Yume |
![]()
|
heh, nez, es saprtu kā tu to domā...
nē, es domāju ka ceturtdien vēl noteikti nebūs. Pirmkārt vēl nekas nav oragnizēts, otrkārt- nav nekas izvedots.. un vispār... aizej nobalso, lai man paliek skaidrāks ko vispār darīt. -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
He heee, pie slavenaas Yume`s varees palikt!!! Jipiiiiii.....
![]() ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
:woot: man postu skait tagad ar 4 cipariem rakstās..
bet , ok par lietu.. hehe, noup, pie Yumes nevarēs, vienkārši nebūs kur, bet Yume apsolās atrast kur atstāt cilvēkus sliktākā gadījumā. ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Nov 7 2004, 15:32) :woot: man postu skait tagad ar 4 cipariem rakstās.. apsveicam ar to tevi! ![]() -------------------- |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
vaardu sakot dokumentaacija jaasaved kaartiibaa...
![]() tad jau redzees... ![]() bet vispaar es meegjinaashu kaut ko speciaali prieksh otaku uzriikot ceturtdien ![]() Ok! Greatest shinobi of the twenty first centurie, OUT! *kage bunshin...* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takashy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
eeeeh... >.<;
Gribeeju tur nobalsot par vienu no tiem,bet visas lappas uz kuraam tur ir linki ir Krievu v. un es krievu v. nemaaku... ![]() Taa ka,neko tie linki man nedeeva... Kas tur tagad iisti bija ar to Kampu? Taa bija taa kur jaaierodad tad un tad un jaamaksaa katru meenesi taa nauda? Hmmm... nez,ja jau kautksa saistiits ar tiem "notikumiem" kas saistiiti ar Anime,varbuut tad tas buutu labaak... eeeeh manas smazdenes >.<; Nevaru izdomaat ko gribu... -------------------- Life is like a Dream~
|
svinjaxz |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 1-November 04 ![]() |
well, es ari butu laimigs parunat un satikties ari animefanijem, ari skatities animi ar cilvekiem kuriem tas patik i parasti labak =)
no savas puses varu kaut ka palidzet, laika man ir daudz - tikai kad eksameni uni ir tad nav laika. a ta, varu daudz laika pavadit. vel sha ta kaut kadus mazus darbus varu darit saistito ar datoram. doamju, ka vajadzetu kaut kadu datubzi iztaisit lai registret EVA-2 biedrus, un varbut izvejdot kaut kadus kartinas laj butu kontroletas 2 lietas: 1 - memebru uzvadishanas stksmes laika 2 - anime cd/dvd apmainu starp kluba memberijem butu kontroleta lai nebutu nekadu problemu ar disku giving back... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:30 |