![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Spectre @ Nov 4 2004, 12:21) Apskaidrojiet mani a kapee maniem vecaakiem buutu jaanes amteriaalaa abildiima ja tenu tenu vairs nav taalu liidz maniem 21 gadiem ![]() Interesanta doma... Tador, tas tachu tikai nepilngadiigiem taa, ne? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 4 2004, 16:40) QUOTE(Spectre @ Nov 4 2004, 12:21) Apskaidrojiet mani a kapee maniem vecaakiem buutu jaanes amteriaalaa abildiima ja tenu tenu vairs nav taalu liidz maniem 21 gadiem ![]() Interesanta doma... Tador, tas tachu tikai nepilngadiigiem taa, ne? Nu bet protams, vai tad jūs ar galvu nedraudzējaties. Varbūt nekaitētu vēl arī 5 galvotājus dabūt un atsauksmes no mācību iestādes vai darba vietas ![]() Bet kopumā, prieks, ka viss te tik žigli attīstās, cik noprotu atliek vairs tikai kopistiski savākties un vienoties par gaišo kluba nākotni. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
ja juus tur kautko sarunaajat, ta pasakiet taa aatraak... lai es vareetu sarunaat darbaa kaadu briivu dienu lai liidz jums aizbrauktu.... Bet veelams ne 2dienaas un 5dienaas... ta man ir shule, un taas ir taas lekcijas kuras nebutu veelams kaveet!
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 4 2004, 21:15) QUOTE(edg @ Nov 4 2004, 16:40) QUOTE(Spectre @ Nov 4 2004, 12:21) Apskaidrojiet mani a kapee maniem vecaakiem buutu jaanes amteriaalaa abildiima ja tenu tenu vairs nav taalu liidz maniem 21 gadiem ![]() Interesanta doma... Tador, tas tachu tikai nepilngadiigiem taa, ne? Nu bet protams, vai tad jūs ar galvu nedraudzējaties. Varbūt nekaitētu vēl arī 5 galvotājus dabūt un atsauksmes no mācību iestādes vai darba vietas ![]() Nu es jau gandriiz kaa krediitam tam visam piegaaju - kaut kas daargi maksaa, un, ja sapleesiisi, vai buus tev nauda vai nebuus (tas noziimee pieraadiit, ka tev ir darbs un galvotaajs, kam arii ir vai 2 galvotaaji, kam ir darbs ![]() ![]() Tas man atgaadina, ka jaamaacaas... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
-------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 4 2004, 22:10) QUOTE(ShinChan @ Nov 4 2004, 21:15) QUOTE(edg @ Nov 4 2004, 16:40) QUOTE(Spectre @ Nov 4 2004, 12:21) Apskaidrojiet mani a kapee maniem vecaakiem buutu jaanes amteriaalaa abildiima ja tenu tenu vairs nav taalu liidz maniem 21 gadiem ![]() Interesanta doma... Tador, tas tachu tikai nepilngadiigiem taa, ne? Nu bet protams, vai tad jūs ar galvu nedraudzējaties. Varbūt nekaitētu vēl arī 5 galvotājus dabūt un atsauksmes no mācību iestādes vai darba vietas ![]() Nu es jau gandriiz kaa krediitam tam visam piegaaju - kaut kas daargi maksaa, un, ja sapleesiisi, vai buus tev nauda vai nebuus (tas noziimee pieraadiit, ka tev ir darbs un galvotaajs, kam arii ir vai 2 galvotaaji, kam ir darbs ![]() ![]() Tas man atgaadina, ka jaamaacaas... nu, tad vienkaarshi buus jaabuut uzmaniigam un tas papiirs vienkaarshi tev liks par to domaat kaartiigaak un man mieriigaak justies ![]() UPD: oops, aizmirsu quotus novaakt ![]() UPD2: OOPS!!! aizmirsu ka taa var!! ![]() ![]() ![]() |
edg |
![]()
|
QUOTE(Tador @ Nov 5 2004, 00:25) ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
No prob - ir OK. Neesmu tik ziņkārīga, lai līstu pie pogām, arī ampelēšanās man nav tā raksturīgākā iezīme - vismaz ne tad, ja tas kādam rada problēmas
![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:05 |