IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> What is THE most embarresing thing, you hav ever done?
Ito no Kazuki
post Nov 7 2004, 00:12
Post #16

Danshaku

Group: Chuunin
From: Girl Next Door

Njus, konkrēti neko tādu ļooooooti apkaunojošu neatceros...Bet nesen, t.i. - piektdien, 5.novembrī, mūsu licejā bija 10. klašu iesvētības, tur jau vesela apkaunojošu muļķību pleijāde sanāk, tikai diference tāda, ka muļķojas visi ^^ Gan putru ēdu, uz ceļiem nometusies (no hands!), gan līdu pa zemi uz vēdera, kliegdama: "Jā, tā ir mana vaina, jā, jā, jā!" Nu labi, karotes gluži džekiem biksēs nebāzu...visp žēl laugh.gif Nu ja, tas trakākais tovakar bija deja disco-stilā visas vidusskolas priekšā, skanot Elvisa "Devil In Disguise" (bet tas bija priekšnesuma ietvaros) Nu, vēl lezbiskā pusstriptīzdeja (tālāk par krekliņu vicināšanu arī netikām wink.gif ) afterparty disenē, skanot "Я сошла с ума"...Nu ja, embarasssing, bet atmiņas vismaz patīkamas ^^

--------------------
image

Boundless Love
These falling dreams
One life one flower for the frail reality
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Shinobi-sama
post Nov 8 2004, 11:06
Post #17

Lost in own dreams

From: Jelgava

Takou.....

hem. es jau nesaku ka man ir viegli lasāmi teksti, BET tev ir tik daudz stilistiskās kļūdas, ka nepiedomājot tas iznāk viens vienīgs vārdu salikums. Sorry bet tas nav stāstījums bet gan pavirš atstāstījums, ar iestarpinājumiem.

P.S. Neņem Ļaunā!, bet ja šādas lietas nenorāda tad pats to nemaz nepamani. Ceru ka palalīdzēju

--------------------
IPB Image
+Quote Post
zenofex
post Nov 8 2004, 11:16
Post #18

Nausicaa fanboy

Group: Jounin
From: Nav

Nez, taa iisti nav bijis neviens gadiijums, kuru esmu shausmiigi paardziivojis, bet...
Reiz pusaudzja gados par neko (par dzeesgumiju laikam) pamatiigi sastriideejos un sakaavos ar savu vecaako maasu, peec tam kaadus triis meeneshus nerunaajaam. To diezgan pamatiigi paardziivoju, tieshi taadeelj ka tas notika kaut kaada siikuma deelj. Un ar savu maasu sadziivoju ljoti labi... Tikai ap jauno gadu saakaam atkal pamazaam runaat.

+ Veel biezhi vien paardziivoju, ka esmu sarunaajis visaadas mulkjiibas, galvenokaart ar (smukaam) meiteneem runaajot wink.gif

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
kaarleens
post Nov 8 2004, 16:51
Post #19

Hentai

ehe visi sūdi dzērumā teikšu ka pēdz vienas tādas reizes alhaholu 2 mēnešus nelietoju
tā bija kauns pa sevīm

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
Yume
post Nov 9 2004, 19:03
Post #20

challenger

nu re... ko es jau teicu.. viss ļaunums no tās ugunīgās dziras. biggrin.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Shinobi-sama
post Nov 10 2004, 14:01
Post #21

Lost in own dreams

varbuut mums noorganizeet akciju "Nee Alkoholam" akcijas ietvaros ietilptu Alkohola izlaistiishana! un visaadi citaadas pret alkoholu veerstas akcijas... uz beigfaam kad jau buusim iegaajushi masveida hipnozee iesim dauziit skatlogus un dauziit un liet aaraa visu alkoholu kas pagadaas.. pirmie upuri buutu LB veikali un tad veel; mees vareetu paslepus aprakstiit maaju sienas ar kraasu balonienjiem ka tipo "shnabis=aids", "alkohols tevi padara par cuuku", "alus ir saakums tavai karjeras lejupsliidei", "saaksi ar viininju beigsi ar braagu", "vodka ir tavs balasts zaarkam", "shampanietis ir iemesls neveiksmiigu attieciibu saakuma", "alkohols tas ir iemesls kapee tev ir tik daudz gadiijuma ienaidnieku"... blaa blaa blaa.........
Es gribeetu redzeet kaada buus puulja reakcija laugh.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Nov 10 2004, 15:45
Post #22

ultrafilozofs

From: durdom

Visās valstīs, kurās ir bijuši mēģinājumi īstenot "sauso likumu" tas ir izgāzies ar skaļu blīkšķi radot vairāk problēmu kā risinājumu. Bet protestēt jau varam, un pēc tam atzīmēt veiksmīgi notikušās protesta akcijas kādā "barčikā" paņemot pa litriņam, vai "sotakam" (kas nu kuram tuvāks).

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Spectre
post Nov 10 2004, 15:46
Post #23

Hentai

From: Bristol, UK

Uhhh Shinobi-sama tu nu gan nodevi pa klavieri laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Nu nee es shajaa akcija nepiedaliishos, jo ik pa laikam man tiik iedzert bikiit. Ja liidz lopa stadijai, nu tad draugu lokaa, un man kaut kaa nesanaak mulkiibas sadariit.
Zinu zinu ka alkahols = inde uttt. liidz lopa stadijai anyway piedzeros mosh 1x or 2x gadaa. A iedzert bishkiit kaadu labu visiiti or kaadu sestdienas pirts alinu nu gan neatsakos.
P.S. neatbalstu ikdienas jebkaada veida alkahola lietoshanu, jo tas jau toch ir alkaholisms.

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Yume
post Nov 10 2004, 18:53
Post #24

challenger

Mha, Shinobi... sāc, oraganizēt to akciju, es piebiedrošos, galvenais lai mans vārds nekur neatskan, jo pēcāk visi Latvijas alkoholiķi medīs akcijā piedalījušos.
Tas arī varētu būt ļoti jautr pasākums, vienīgi ka, es labprātāk skatītos no malas kā kādiem pāris cilvēkiem pakaļ dzenās pāris simti alkašu applukušās drēbēs un pietūkušām rokām, ar skaidri redzamām "varakdienas pasēdēšanas" sekām sejā, skaļi blajujot "atdai butilki" !

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Jaladin
post Nov 12 2004, 12:07
Post #25

Shishaku

From: Tanelorn

Nu reiz es septiitajaa klasee taaaaaaaa piemetos... Naakamajaa dienaa es visu atcereejos.... Labaak buutu ja nebuutu atcereejies....
Oi un kaa es liidz septiitajai klasei kaavos. Hate myself for that.

--------------------
Geeks rock!
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 06:13