![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Njus, konkrēti neko tādu ļooooooti apkaunojošu neatceros...Bet nesen, t.i. - piektdien, 5.novembrī, mūsu licejā bija 10. klašu iesvētības, tur jau vesela apkaunojošu muļķību pleijāde sanāk, tikai diference tāda, ka muļķojas visi ^^ Gan putru ēdu, uz ceļiem nometusies (no hands!), gan līdu pa zemi uz vēdera, kliegdama: "Jā, tā ir mana vaina, jā, jā, jā!" Nu labi, karotes gluži džekiem biksēs nebāzu...visp žēl
![]() ![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Takou.....
hem. es jau nesaku ka man ir viegli lasāmi teksti, BET tev ir tik daudz stilistiskās kļūdas, ka nepiedomājot tas iznāk viens vienīgs vārdu salikums. Sorry bet tas nav stāstījums bet gan pavirš atstāstījums, ar iestarpinājumiem. P.S. Neņem Ļaunā!, bet ja šādas lietas nenorāda tad pats to nemaz nepamani. Ceru ka palalīdzēju -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nez, taa iisti nav bijis neviens gadiijums, kuru esmu shausmiigi paardziivojis, bet...
Reiz pusaudzja gados par neko (par dzeesgumiju laikam) pamatiigi sastriideejos un sakaavos ar savu vecaako maasu, peec tam kaadus triis meeneshus nerunaajaam. To diezgan pamatiigi paardziivoju, tieshi taadeelj ka tas notika kaut kaada siikuma deelj. Un ar savu maasu sadziivoju ljoti labi... Tikai ap jauno gadu saakaam atkal pamazaam runaat. + Veel biezhi vien paardziivoju, ka esmu sarunaajis visaadas mulkjiibas, galvenokaart ar (smukaam) meiteneem runaajot ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
ehe visi sūdi dzērumā teikšu ka pēdz vienas tādas reizes alhaholu 2 mēnešus nelietoju
tā bija kauns pa sevīm -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nu re... ko es jau teicu.. viss ļaunums no tās ugunīgās dziras.
![]() -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
varbuut mums noorganizeet akciju "Nee Alkoholam" akcijas ietvaros ietilptu Alkohola izlaistiishana! un visaadi citaadas pret alkoholu veerstas akcijas... uz beigfaam kad jau buusim iegaajushi masveida hipnozee iesim dauziit skatlogus un dauziit un liet aaraa visu alkoholu kas pagadaas.. pirmie upuri buutu LB veikali un tad veel; mees vareetu paslepus aprakstiit maaju sienas ar kraasu balonienjiem ka tipo "shnabis=aids", "alkohols tevi padara par cuuku", "alus ir saakums tavai karjeras lejupsliidei", "saaksi ar viininju beigsi ar braagu", "vodka ir tavs balasts zaarkam", "shampanietis ir iemesls neveiksmiigu attieciibu saakuma", "alkohols tas ir iemesls kapee tev ir tik daudz gadiijuma ienaidnieku"... blaa blaa blaa.........
Es gribeetu redzeet kaada buus puulja reakcija ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Visās valstīs, kurās ir bijuši mēģinājumi īstenot "sauso likumu" tas ir izgāzies ar skaļu blīkšķi radot vairāk problēmu kā risinājumu. Bet protestēt jau varam, un pēc tam atzīmēt veiksmīgi notikušās protesta akcijas kādā "barčikā" paņemot pa litriņam, vai "sotakam" (kas nu kuram tuvāks).
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Uhhh Shinobi-sama tu nu gan nodevi pa klavieri
![]() ![]() ![]() Nu nee es shajaa akcija nepiedaliishos, jo ik pa laikam man tiik iedzert bikiit. Ja liidz lopa stadijai, nu tad draugu lokaa, un man kaut kaa nesanaak mulkiibas sadariit. Zinu zinu ka alkahols = inde uttt. liidz lopa stadijai anyway piedzeros mosh 1x or 2x gadaa. A iedzert bishkiit kaadu labu visiiti or kaadu sestdienas pirts alinu nu gan neatsakos. P.S. neatbalstu ikdienas jebkaada veida alkahola lietoshanu, jo tas jau toch ir alkaholisms. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mha, Shinobi... sāc, oraganizēt to akciju, es piebiedrošos, galvenais lai mans vārds nekur neatskan, jo pēcāk visi Latvijas alkoholiķi medīs akcijā piedalījušos.
Tas arī varētu būt ļoti jautr pasākums, vienīgi ka, es labprātāk skatītos no malas kā kādiem pāris cilvēkiem pakaļ dzenās pāris simti alkašu applukušās drēbēs un pietūkušām rokām, ar skaidri redzamām "varakdienas pasēdēšanas" sekām sejā, skaļi blajujot "atdai butilki" ! -------------------- ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Nu reiz es septiitajaa klasee taaaaaaaa piemetos... Naakamajaa dienaa es visu atcereejos.... Labaak buutu ja nebuutu atcereejies....
Oi un kaa es liidz septiitajai klasei kaavos. Hate myself for that. -------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:13 |