![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Some1 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Zinu ka nav gluzhi iistaa vieta kur shito likt, bet... Varat luudzu kaads pateikt kaadu labu fraazi (veelams dziljdomiigu utt) no Cowboy Bebop (nebuutu slikti ja angliski), kaut kaa esmu piemirsis visas, bet citaadi nav iisti ko bannerii likt. thx to all replies
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
jaa, nu redzams, ka taalaak tihiro & some1 saruna aizgaaja PM...
avs kas she vislabaak patiik laikam buutu kikyou. saveejo laikam nomainooshu reizee kad banneri uzziimeeshu. riit chomi brauc D&D raut taakaa laikam pariit tikai... bet kas zin ![]() Ella: nav ne vainas, bet uztaisi mazaaku, lai nav tik pikseljains. tb. my controls un avatar. tur vnk ieraksi izmeru kas ir par 25 % mazaaks nekaa iistais ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Vaii iistais izmeers man par desktop wallpaperu dereetu un man ir 17collu monitors
![]() ![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nu nezinu Elladora, tavs avatars, manupraat, kaut kaads galiigi nekaads. Nevaru pat iisti pateikt kas tur tajaa zilajaa njirbulii domaads kaut kaada juuras vaarava vai homosexuaals Poseidons?
Un veel kas, beidziet offtopikot pa manu topiku ar saviem baneru postiem, ja veelas tad taisa otru topiku, bet te ir runaasjana par avatariem ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Tu jau nekad neko labu par mani nepateiksi
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tu veelies? Dod man iemeslu buusju pirmais, kas saaks baarstiit komplimentus ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
es gan nenolamāšu nevienu.. man patīk Dzonja avatars, bet vispār iz vērts uzslavēt visus, jo diezvai kāds ņēma bildi un uzreiz ielika, gan jau kautnedaudz nācās apstrādāt, un tas ir tā vērts..
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
darknight |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
Shows what You know, huh? ![]() -------------------- 6 E Q U J 5
|
||
Sigfa |
![]()
|
||||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
whaa? just my guess ![]() |
||||
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Te nu buus mans jaunaakais avatars ko pac izveidoju... ir velviens par to pashu tematu, es vienkaarshi peedeejaa laikaa safanojos par WoW! Luudzu izsakiet visu ko juus domaajiet!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Rune |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Godiigi sakot - nepatiik. Elfi mani nesaista. -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
||
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Un kaa tagad?!
![]() -------------------- ![]() |
Some1 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Hmm.. Banneris jau labs, bet avatars... nez, kaut kaa nesaista, labaak liec tad jau kaut ko no Crypt Lord bildiiteem (buus saskanjoti arii ar banneri)
|
Pikis |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Man jau patiik, bet nezinu vai tas ir saistiits kaukaadaa veida ar anime ? |
||
Some1 |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
Vispaar jau nee... bet WC3:TFT ir bish taakaa no anime kaut kas njemts |
||||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:35 |