![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
||||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
He, he, tiesjaam avatara izveele "veiksmiigi" sakrita ar muusu jaunaas eirokomisaares nomineesjanu. Bija vienkaarsji nozjeelojami klausiities Emsja "uudens liesjanu" 4dien Apollo chataa. Par ko mums taada sodiiba ![]() A taa saknjupusii nelaimes cjupa uz benkja, kaa jau dazjs labs vareeja nojaust ir Ikari Shinji. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||||
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Gribeeju izteikt savu negatiivo viedokli par Rune avataru. Nu ir jau jauki ielikt karodzinju, bet, ja shis karodzinjsh tik ljoti atgaadina Latvijas karogu, tad buutu veel jaukaak, ja tas tieshaam buutu taads, kaadam Latvijas karogam jaabuut - ar garuma/platuma proporcijaam 2/1. Visa dokumentaacija sheit: http://www.latinst.lv/lat/simboli.htm#Karogs
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Vai tiešām tev viņš tik traki uzbāzīgs liekas? It kā visur būtu mani posti... Kad nebūs slinkums, tad varbūt nomainīšu.
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
aaaaa!ELLADORA, tu pat nevari iedomaaties kaadas mociibas man sagaadaa skatiities (zinu, negribi neskaties)uz tavu signature bildi!Taas vinjas acis bija iemesls kaapeec man nepatika tas seriaals.es pat teiktu ka ieniiidu to!
-------------------- |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Man NOIR gan ljoti patiik =]]]
Nu varvuut ja atradii6u kaut ko kas man labaak patiks pamainii6u tev par prieku =] P.S. kapee tev vinjas acis nepatiik???? ![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ELLADORA @ Sep 16 2004, 16:56) Man NOIR gan ljoti patiik =]]] Nu varvuut ja atradii6u kaut ko kas man labaak patiks pamainii6u tev par prieku =] P.S. kapee tev vinjas acis nepatiik???? ![]() ![]() Man gan patiik... vieniigi liela taa bilde gan. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Mazaakas man nava un ja es taisu mazaaku tad vinja paliek nesmuka.
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
edg |
![]()
|
QUOTE(ELLADORA @ Sep 16 2004, 21:46) Nemanu nekaadas buutiskas atshkjiriibas: ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Ella |
![]()
|
edg: kur tu vinju paartaisiiji un kaa??? man taa nesanaak. es paartaisu un man pretii vinju vairs nenjem!
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Ella |
![]()
|
Dzoni priecaajiues =DDDD
|
edg |
![]()
|
QUOTE(ELLADORA @ Sep 17 2004, 11:49) edg: kur tu vinju paartaisiiji un kaa??? man taa nesanaak. es paartaisu un man pretii vinju vairs nenjem! Ir windowsaa taads kruts tuulis ar nosaukumu MS Paint. Ar to arii strech&skew samazinaaju liidz 60% ![]() Un taa tava jaunaa bilde ir veel lielaaka, un veel daudz daudz gruutaak ir lasiit tekstu, kas starp taam bildeem nosleepies. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Ella |
![]()
|
Nu jaa paints ha. man vinj6 to bildi melnbaltu uztaisa ja meegina saglabaat >:(
|
Crash |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Ella |
![]()
|
Jau uztasiiju =]
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
oh!!!paldies, ELLADORA!
un par taam aciim varbuut kaut kad izstaastiishu ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 17:22 |