![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
es nomainīju savu komplektiņu, bet nepretendēju uz favorītu noteikti...
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
to Ray:
MMM saktos ka esi baybladeru fans ![]() ---------------- Būs man ar kāds gifs jāuztaisa, garalcība bisku māc - par cik man patīk tā Ziyi Zhang, tad es ātrumā to avatāru uzmetu. Bet skatoties kādi creatīvie visi, tad mani māc neliela skaudība. -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 14 2004, 14:49) to Ray: MMM saktos ka esi baybladeru fans ![]() Nu ne gluzi fans, kaadreiz skatiijos kas pirms ieshanas uz skolu gaaliigi nebija ko dariit. Vieniigi man tas charakters patiik ![]() ![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(Ray @ Oct 14 2004, 15:17) QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 14 2004, 14:49) to Ray: MMM saktos ka esi baybladeru fans ![]() Nu ne gluzi fans, kaadreiz skatiijos kas pirms ieshanas uz skolu gaaliigi nebija ko dariit. Vieniigi man tas charakters patiik ![]() ![]() p.s aizmirsi piebilst ka tur tavs niks rakstiits vai to pat nebiji ieveerijis ![]() -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
|
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
nu labi man patiik DeBuGa avtars
-------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
es pat nezinu kas tas ir par keksu manam avataram, bet nu vinjam riktiigi smukaas acis... smuks skatiens
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
mhaaaa.. man patīk.. nu Ok, es varu īsumā apskaidrot tevi par tavu ava saturu.
Tas ir Daisuke Niwa no DNAngel. Ļoti jauks un piemīlīgs bērns, neskaitot to ka viņa ģimenē ir sena tradīcija zagšanā... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 23 2004, 20:20) mhaaaa.. man patīk.. nu Ok, es varu īsumā apskaidrot tevi par tavu ava saturu. Tas ir Daisuke Niwa no DNAngel. Ļoti jauks un piemīlīgs bērns, neskaitot to ka viņa ģimenē ir sena tradīcija zagšanā... ![]() ![]() Liels paldies par noderiigo infu! ![]() -------------------- |
deleted-ray |
![]()
|
eus Jurcix, no kaadas animes bija tas tavs ieprieksheejais smukais avatars ?")
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
QUOTE(Ray @ Oct 23 2004, 20:50) eus Jurcix, no kaadas animes bija tas tavs ieprieksheejais smukais avatars ?") A man jau tikai shis ir bijis... cik aceros.. -------------------- |
deleted-ray |
![]()
|
|
jurc |
![]()
|
QUOTE(Ray @ Oct 24 2004, 10:17) NU nez, man te vakar reply ikonu tava avatara vietaa raadiijaa, bet no kuras animes (ja ir) tad galugalaa vinsh ir? Nu nez, no pasha saakuma man jau ir shitais... Daisuke Niwa no DNAngel -------------------- |
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
Iepatikaas shis, kautkas no zveera ieksh cilveeka
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 23:13 |