![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Ooo Ray - viņam tagad ir labs avatars..... man patik
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
S.U.D. avatars ir rēcīgs!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
DasH |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 28-September 04 From: The European House Of Weeners :) ![]() |
Manupreet Lbaakais shii foruma AVATRS ir Raggaman !
![]() |
Chaos |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 26-December 04 From: Walmiera ![]() |
Ray avatars ir labs un man veel patiik seven of zero avatars
-------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
kāds var pateikt kas manā avatarā tas ir par zvēru? No kuras animes?
-------------------- |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Mar 9 2005, 13:07) Izskataas ka tas zveers ir Homo sapiens ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Homo Animus. Man nezkapeec izraisa asociaacijas ar kimi ga nozomu eien.
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Chaos @ Feb 15 2005, 14:21) Seven of Zero izmanto seriāla Gundam Wing tēlu Zechs Merquise (aka Miliardo Peacecraft) Mans avatars atspoguļo manu animes žanru "specializāciju" ![]() -------------------- Press any key to continue
|
fluffy?! |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 9-March 05 ![]() |
Nu, nemaaku izteikties kaa profinjsh, bet man patiik ljoti daudzi avatari, kaut vai taapeec, ka ir ziimeeti anime stilaa, ir kaut kaa stiliigi, vai kas cits. man iipashi patiik Yume avatars
![]() Patiik arii Smog un citu avatari, nevaru visus atcereeties pashlaik. uz to, ka kaadam vareetu patikt mans avatars sevishkji neceru, jo izveeleets tas ir vienkaarshi peec teemas, lai atbilstu manam nikam. neesmu sevishki piestraadaajusi lai atrastu savai personiibai atbilstoshu. varbuut ar laiku ![]() -------------------- ??? FUMOFU !!!
|
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE man iipashi patiik Yume avatars , izskataas peec speeciigas personiibas, kurai ir ko saciit Pēc avatāra spriest par personību ir ... stulbi? Pie tam minot, ka tas avatārs iespējams ir nācis no kārtējās "maigo puišu" animes. Atvainojos. |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Khmnnnmn.....man patīk Forgotten*Memory avatars (
![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Manupraat, juus te galiigi griezi lietojat vaardu personiiba. Raksturs buutu tuvaak patiesiibai.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(bypass @ Mar 12 2005, 13:44) Pēc avatāra spriest par personību ir ... stulbi? Pie tam minot, ka tas avatārs iespējams ir nācis no kārtējās "maigo puišu" animes. Atvainojos. Nu, tu Minekuru lasīji? hehe, palasi, tad viedolkis kļūs objektīvāks un to varēs uztvert par pilnu. ![]() Nu un runājot par manu, no kuras ir chars avā, nez cik Wild Adapter ir uzskatāma par Shounen ai, tikpat lielā mērā kā teiksim- Saiyuki Requiem, emm, ok, slikts salīdzinājums, tas ir tas pats autors, hmm... tad, kā Cowboy bebop.. ja tu uzskati ka Spaik'am ar Vicious'u ( slasham vienmēr ir vieta, bet neviens nesaka ka viņš ir parādīts. ![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(bypass @ Mar 12 2005, 13:44) Nu es pateiktu ne stulbi, bet nepareizi ![]() ![]() Nu ko var sacit uz 50% to ko es iztelojos bija pareizs... ![]() ![]() (oh nu pilnigs offtops) -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE Nu es pateiktu ne stulbi, bet nepareizi Un darīt nepareizi nav stulbi?Es gribēju teikt, ka raksturs un cilvēka izskats parasti neatbilst avam, tādēļ nevajadzētu pēc tā spriest. Avatārs drīzāk norāda, piemēram, uz interesēm, fav animi un fav čariem and stuff, ne tā? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 14:32 |