IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

42 Pages V « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Labaakais avatars, kaa tu domaa?
Ella
post Mar 13 2005, 13:27
Post #301

Koushaku

Group: Chuunin
From: Wherever my heart takes me ... *^^*

Nu nez, ne jau visi izvēlas avu pēc tādiem kritērijiem. Citi, piemēram es, mēģina atrast avu kas kautcik atspguļo raxturu =] un hotj vismazākajā mērā izskatu jo tadu bildi kur izskats būtu 50% kopīgs ar avu nu nez atrast manuprāt ir 1% iespējamība!

--------------------
If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Yume
post Mar 13 2005, 13:56
Post #302

challenger

Group: Jounin

QUOTE(bypass @ Mar 13 2005, 12:23)
Nu es pateiktu ne stulbi, bet nepareizi
Un darīt nepareizi nav stulbi?
Es gribēju teikt, ka raksturs un cilvēka izskats parasti neatbilst avam, tādēļ nevajadzētu pēc tā spriest. Avatārs drīzāk norāda, piemēram, uz interesēm, fav animi un fav čariem and stuff, ne tā?
*

mhhh, tev ir dīvaini subjektīvs viedolkis.
Nevar spriest pēc vienām savām domām, pēc visiem.
Un vēv viena neliela piebilde- parasti chrs, kas ir avā ir kāds favorite chars no tuva anime/mangas, bet fav.chari parati ir tā vai šitā bet saistīti ar cilvēku, tas ir tīri psiholoļiski, cilvēks meklē līdzību, un tikai tad liek.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Mar 13 2005, 14:47
Post #303

ultrafilozofs

From: durdom

Bet protams ka avatarā attēlotais čars parasti neko daudz nevar pastāstīt par biedra raksturu, nemaz nerunājot par personības dziļāko būtību. Ir zināma cilvēku kategorija kas vēlas sevi identificēt ar to vai citu anime tēlu, taču ja pasekojam līdzi tad redzam, ka šeit notiek bieža avataru mainība un vairumam svarīgāk škiet lai avatars būtu vizuāli nevis jēdzieniski piepildīts (kaut vais nule uzbrukusī DBZ maniak banda un pirms tās YGOistu mafija). Galvenais, lai avatars izskatās kruta, bieži vien pat nezinot tajā attēlotā čara vārdu. Jāatzīst, ka pats daļēji vados pēc šādiem uzskaiem. Daži mani iepriekšējie avatri saturēja purnus par kuriem es neko nezināju (piem, Gaara no Naruto un kāds epizodisks neģēlis no Cowboy Beebop) toties piesaistīja vizuāli. Un kā tie mani raksturoja? Ok, varbūt pašreizējais avs ir daiļrunīgāks, tač arī sājā gadījumā galvenais bija vizuālais noformējums un Shinji vietā tur varēja sēdēt arī kāds cits čars.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Yume
post Mar 13 2005, 15:10
Post #304

challenger

ok, katram pret tol lietu ir sava attieksme, tur nevar īsti pat strīdēties par viedolki. jo katram savs.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
SheWr
post Mar 13 2005, 15:15
Post #305

Lone Wolf

Group: weirdo
From: Gotei 13

Par sho striidu - itkaa lielu dalju no iespaida par cilveeku veido tieshi pirmais iespaids, piemeeram, kad pats ierados shajaa forumaa, domaaju ka Yume ir zeens, jo skatoties vinjas avataraa bija redzams zeens... Nu bet protams tas ir tikai man un katram ir savaadaaka uztvere.....

--------------------
image
+Quote Post
Yume
post Mar 13 2005, 15:21
Post #306

challenger

Nu ShWer tu nebūt nebiji tāds vienīgais, un tev ēl noveicās nerāpīt uz brīdi, kad man bija mānija rakstīt no nekatrās dzimtes.
Manam vēlarvien tas patīk. biggrin.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
X_Kamui
post Mar 13 2005, 18:05
Post #307

CLAMP Fan

From: Дома...

SheWr biggrin.gif Hehe vai tad tas ir strids.... es domaju šadi, viņi citadi un viss... hehe katram savs...
kad pats ierados shajaa forumaa, domaaju ka Yume ir zeens, jo skatoties vinjas avataraa bija redzams zeens...

Hehe... man tik pec meneša pieleca ka viņa nava viņš... laugh.gif laugh.gif

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
SheWr
post Mar 14 2005, 16:42
Post #308

Lone Wolf

Group: weirdo
From: Gotei 13

Heh... es te gribu uzlikt sev jaunu/smiekliigu Naruto avataru, bet nevaru izlemt, kursh forshaaks. Luudzu izpaliidziet... laugh.gif

1)image
2)image
3)image
4)image
5)image
6)image
7)image

Piedodiet ka tik daudz bildiites...laikam jau kaadam te mazliet pakaarsies manis deelj...Bet luudzu izpaliidziet....

--------------------
image
+Quote Post
edg
post Mar 14 2005, 17:13
Post #309

limpene grauž aknas

From: PM

Man pasham vienmeer bija licies, ka mans avatars neizsaka pilniigi neko, liidz es par to padomaaju un atrast vareeja diezgan daudz: http://otaku.lv/index.php?showtopic=70&view=findpost&p=23831

Bet patiesiibaa no avatara par sveshu cilveeku pateikt var ljoti maz. Piemeeram, ja es uzlikshu avataru, kuraa atteelots Takeshi (aka Broks) no Pokemon, tad sveshs cilveeks par mani vareetu izvirziit tikai versijas un diezgan daudz un pretruniigas:
- esmu liidziigs vinjam peec rakstura, purna
- mani aizrauj vinja raksturs, purns (mosh esmu meitene)
- fanoju par Pokemon
- ironiski smejos par Pokemon
- gribu paraadiit, ka avatars par mani neko neizsaka
- es nemaz nezinu, kas tas par teelu. varbuut pat esmu anime analfabeets
- fanoju par visu, kas raadiits Latvijas televiizijaas
- taa bilde vienkaarshi gadiijaas pa rokai
- mani aizrauj avatara ziimeeshanas kvalitaate par spiiti tam, ka tas ir fanart

Nu re, kameer nav lasiiti posti, par avataru neko pateikt nevar. Kad ir lasiits pietiekami daudz cilveeka rakstiitais, tikai tad var saakt saprast, kura no versijaam ir pareizaa. Un kad cilveeks patieshaam ir iepaziits, tad jau avataraa var atrast veel daudz vairaak informaacijas. Piemeeram, ja kaads uzzin, ka esmu piedaliijies 2. Pasaules karaa un kopsh taa laika niistu vardarbiibu, tad augshmineetais avatars peekshnji paraada arii manas veca viira tieksmes sist kanti katram jaunam skukjim, kaa arii to, ka es esmu par miilestiibu nevis par vardarbiibu, kaa arii to, ka man shii karu pilnaa pasaule nepatiik, taapeec sapnjoju par laimiigaaku pasauli (aka Pokemon pasauli), pie tam, manii smagi atstaataas kara peedas neljauj pienjemt pasauli pilniigi bez vardarbiibas, taapeec esmu izveeleejies tieshi Pokemon pasauli, kur visu laiku notiek pokemonu ciinjas, un veel avatars (un mana atrashanaas shai forumaa) tad paraada arii to, ka es, par spiiti savam vecumam, atbalstu visu jauno, taatad veelos pagaatni atstaat aiz muguras, neesmu atmetis ar roku ceriibai savaa dziivee piedziivot arii ko citu bez kara.

Labs i, mazdeels naak => jaaiet prom no kompja, jaanjem spiekjis un jaaiet cuukas raudziit.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
+Chibi+
post Mar 15 2005, 22:04
Post #310

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

QUOTE(SheWr @ Mar 14 2005, 16:42)
Heh... es te gribu uzlikt sev jaunu/smiekliigu Naruto avataru, bet nevaru izlemt, kursh forshaaks. Luudzu izpaliidziet... laugh.gif

3)image
4)image
*

Cetrutais gan ir labaaks... XD Zo funny. happy.gif Un atbilst tavam fututre cosplay'am. wink.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
tostermaize
post Mar 15 2005, 23:12
Post #311

Shishaku

From: Riga

+Chibi+ man tavs avatras patiik smile.gif un kas tas pa anime varoni vinnaa?????????????????

--------------------
image
+Quote Post
Kikyou
post Mar 15 2005, 23:18
Post #312

Kami-sama

QUOTE(tostermaize @ Mar 15 2005, 22:12)
+Chibi+    man tavs avatras patiik smile.gif      un kas tas pa anime varoni vinnaa?????????????????
*

Edwards no FMA happy.gif
Varu tikai piebalsot tostermaizei. laugh.gif Tas avatars toč labs (kur tu šitos izroc? <_>).
+Quote Post
X_Kamui
post Mar 16 2005, 17:04
Post #313

CLAMP Fan

From: Дома...

wink.gif Yap... pievienojos, Chibi avatars ir labakais...
Pagaidam biggrin.gif

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
Kikyou
post Mar 17 2005, 19:52
Post #314

Kami-sama

Ui, nevarēju nepamanīt Ray jauno avataru. o_o
Reiyon no Tokyo Underground! ^___^
+Quote Post
deleted-ray
post Mar 17 2005, 20:38
Post #315

Heimin
*

Ughu, man tas pershonaazsh nu vienkaarshi iepatikaas, visvairaak no visiem taas animes personaazhiem, nu vienakarshi kawaiii happy.gif
+Quote Post

42 Pages V « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18 June 2025 - 14:31