Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
| aigarius |
Jun 21 2005, 00:49
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga |
Es tikko nelēmu sev beidzot atavaru uztaisīt - ilgi šaubījos starp šādiem variantiem:
![]() ![]() ![]() Doma bija parādīt manu piesaisti gan Anime, gan datoriem, un ideālajā gadījumā arī Debian (simbols: sarkana spirāle) vai Linux (pingvīns). Tad es atcerējos, ka Evangelion bija tāds foršs pingvīns un sāku meklēt viņa bildes. Tā sanāca mans pašreizējais avatars: Kā patīk? -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
| Yume |
Jun 21 2005, 00:51
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 |
jā, par avu izmēru ierobežošanu runa jau sen iet. Tikai neksas īpaši darīts netiek, atskaitot manus aizrādījumus, bet tas parasti palīdz.
-------------------- ![]() |
| Ayumi |
Jun 21 2005, 00:52
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 |
kas pa anime bija tie peedeejie divi aviaatori?
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
| Yume |
Jun 21 2005, 00:53
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 |
e? pēdējie 2, gifi tu domā? nau kauns Cowboy Bebop Edu nezināt... aizej stūrī nokaunies.
(worship Spike-Worship Spike... bet tas tsss...) -------------------- ![]() |
| Ayumi |
Jun 21 2005, 01:42
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 |
QUOTE e? pēdējie 2, gifi tu domā? nau kauns Cowboy Bebop Edu nezināt... aizej stūrī nokaunies. *aiziet stūrī* mani Cowboy Bebop nesaista, es vel domāju vai vinu downloadeet vai nee. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
| Tador |
Jun 21 2005, 20:03
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 |
|
| X_Kamui |
Jun 21 2005, 20:26
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
Tador kur tu tadu avataru atradi
Es vispar tikai Cowboy Bebop amv redzeju un pietam tikai vienu -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
| aigarius |
Jun 21 2005, 20:39
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga |
QUOTE(-Kai- @ Jun 21 2005, 19:26) Tador kur tu tadu avataru atradi Tā takš klasika -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
| lastguru |
Jun 21 2005, 22:07
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) |
QUOTE(-Kai- @ Jun 21 2005, 20:26) Tador kur tu tadu avataru atradi es piemeeram nezinu kas tas par "all your base are belong to us", mani tas neinteresee... es briinos par citu: ja jau tas tevi interesee, tas kamdeelj nepacenties samekleet ko Tador pats vismaz divas reizes par sho teemu bija raxtiijis, pie tam paaris dienas atpakalj... -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
| X_Kamui |
Jun 21 2005, 22:59
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
QUOTE(lastguru @ Jun 21 2005, 21:07) ja jau tas tevi interesee, tas kamdeelj nepacenties samekleet ko Tador pats vismaz divas reizes par sho teemu bija raxtiijis, pie tam paaris dienas atpakalj... Hahhahha (pie tam es nezinu kur meklet) varbut esmu ļoti slinks cilveeks un,un,un nezinu kr4 -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
| Kikumi |
Jun 21 2005, 23:15
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga |
Cik man zināms "All Your Base Are Belong To Us" ir kaut kāda veca kompjuterspēle. Tador avatars varēja būt šaurāks. Tagad tas bojā foruma ierakstu skatu... No offense!
-------------------- Go and die, please.
|
| Sērfijs |
Jun 21 2005, 23:39
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 |
"All Your base are belong to us" šķiet ir no Zero Wing, viņa ir kā paraugs kā netūlkot spēles, filmas un visu citu kas ir tulkojams.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
| aigarius |
Jun 22 2005, 00:03
|
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
| -kumori- |
Jun 22 2005, 17:02
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 |
QUOTE(baseboalbatboy @ Jun 20 2005, 21:35) Pfff... Skatitaz ir visas Star Wars daljaz... Zinu, ka tas ir Masters Yoda un ka tas ir patiesais galvenais varonis visa shaja lielaja filma!!! -------------------- |
| jurc |
Jun 25 2005, 22:55
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
Lai nu kā, bet MIMI avatars šajā forumā vienkārši ir vislabākais! Neviens nepārspēc viņu, vismaz manās acīs!
-------------------- |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1 December 2025 - 06:23 |