![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Es tikko nelēmu sev beidzot atavaru uztaisīt - ilgi šaubījos starp šādiem variantiem:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doma bija parādīt manu piesaisti gan Anime, gan datoriem, un ideālajā gadījumā arī Debian (simbols: sarkana spirāle) vai Linux (pingvīns). Tad es atcerējos, ka Evangelion bija tāds foršs pingvīns un sāku meklēt viņa bildes. Tā sanāca mans pašreizējais avatars: ![]() Kā patīk? ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
jā, par avu izmēru ierobežošanu runa jau sen iet. Tikai neksas īpaši darīts netiek, atskaitot manus aizrādījumus, bet tas parasti palīdz.
-------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
kas pa anime bija tie peedeejie divi aviaatori?
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
e? pēdējie 2, gifi tu domā? nau kauns Cowboy Bebop Edu nezināt... aizej stūrī nokaunies.
(worship Spike-Worship Spike... bet tas tsss...) -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE e? pēdējie 2, gifi tu domā? nau kauns Cowboy Bebop Edu nezināt... aizej stūrī nokaunies. *aiziet stūrī* ![]() mani Cowboy Bebop nesaista, es vel domāju vai vinu downloadeet vai nee. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Tador kur tu tadu avataru atradi
![]() ![]() Es vispar tikai Cowboy Bebop amv redzeju un pietam tikai vienu ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Jun 21 2005, 19:26) Tador kur tu tadu avataru atradi ![]() Tā takš klasika ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Jun 21 2005, 20:26) Tador kur tu tadu avataru atradi ![]() ![]() es piemeeram nezinu kas tas par "all your base are belong to us", mani tas neinteresee... es briinos par citu: ja jau tas tevi interesee, tas kamdeelj nepacenties samekleet ko Tador pats vismaz divas reizes par sho teemu bija raxtiijis, pie tam paaris dienas atpakalj... -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(lastguru @ Jun 21 2005, 21:07) ja jau tas tevi interesee, tas kamdeelj nepacenties samekleet ko Tador pats vismaz divas reizes par sho teemu bija raxtiijis, pie tam paaris dienas atpakalj... Hahhahha ![]() ![]() (pie tam es nezinu kur meklet) varbut esmu ļoti slinks cilveeks un,un,un nezinu kr4 ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Cik man zināms "All Your Base Are Belong To Us" ir kaut kāda veca kompjuterspēle. Tador avatars varēja būt šaurāks. Tagad tas bojā foruma ierakstu skatu... No offense!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
"All Your base are belong to us" šķiet ir no Zero Wing, viņa ir kā paraugs kā netūlkot spēles, filmas un visu citu kas ir tulkojams.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
aigarius |
![]() ![]()
|
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
QUOTE(baseboalbatboy @ Jun 20 2005, 21:35) Pfff... Skatitaz ir visas Star Wars daljaz... Zinu, ka tas ir Masters Yoda un ka tas ir patiesais galvenais varonis visa shaja lielaja filma!!! ![]() -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Lai nu kā, bet MIMI avatars šajā forumā vienkārši ir vislabākais! Neviens nepārspēc viņu, vismaz manās acīs!
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 18:25 |