![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Jā, man arī viņš no visiem redzētajiem vislabāk patīk.
![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Jun 25 2005, 22:55) Lai nu kā, bet MIMI avatars šajā forumā vienkārši ir vislabākais! Neviens nepārspēc viņu, vismaz manās acīs! *gi gi* Thx Jurchik... Esmu prieciga, ka tev patik... Es tikai TEVIS del vien centos, lai tev butu patikamak skatities uz maniem postiem... ![]() -------------------- |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
QUOTE(dmonster @ Jun 26 2005, 10:58) *mdaaa* Tagad visiem bushu "viņš" ![]() ![]() ![]() Lai gan 17 gadus domaju, ka esmu "viņa" ![]() -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(MIMI @ Jun 26 2005, 14:56) QUOTE(dmonster @ Jun 26 2005, 10:58) *mdaaa* Tagad visiem bushu "viņš" ![]() ![]() ![]() Lai gan 17 gadus domaju, ka esmu "viņa" ![]() Manupraat bija domaats nevis "vinjsh" MIMI, bet gan "vinjsh" avatars... ![]() (last time I checked, this was not a love forum... ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
-kumori- |
![]()
|
QUOTE(lastguru @ Jun 26 2005, 14:58) Vienalga "viņa"! Avatara paradita sievieshu dzimuma parstave... [ vai ari esmu parspelejusies MU, kur mani visi uzruna ar "viņš" un man nakas to visu laiku koriget... Man jau tadi reflexi...] ![]() -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(MIMI @ Jun 26 2005, 14:55) *gi gi* Thx Jurchik... Esmu prieciga, ka tev patik... Es tikai TEVIS del vien centos, lai tev butu patikamak skatities uz maniem postiem... ![]() huh... ![]() tas bija mājiens? -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
QUOTE(MIMI @ Jun 26 2005, 14:00) Vienalga "viņa"! Avatara paradita sievieshu dzimuma parstave... [ vai ari esmu parspelejusies MU, kur mani visi uzruna ar "viņš" un man nakas to visu laiku koriget... Man jau tadi reflexi...] ![]() Es uz "viņš" uzsvēru uz tava avatara latviskās izrunas vīrieša dzimuma galotnes "s" . (did I really write this ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
ja mimi6kas avatars ir super, tomer man liekas ka vinjai ir tainiba jo parstav siev dzimti..... ^__^
-------------------- |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
un vispār..avatars ir TAS..kā nekā nedzīvs "priekšmets"
-------------------- |
-kumori- |
![]()
|
QUOTE(JurCHiX @ Jun 26 2005, 17:03) *hmm* Majiens uz ko? ? ? ![]() ![]() Un vispar... vai nav vienalga... aizmirstam par to, ko raxtiju... ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
<----------------------------
Es jau necenšos te izrādīties ar savu jauno avvu.... NEMAZ. ![]() -------------------- ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Jun 26 2005, 21:18) Prikolīgs, bet man tavs iepriekšējais labāk patika - dziļāks ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Gatavs nošauties no jūsu spama.* Skatās uz avataru*
![]() -------------------- |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
es censhos pietureeties pie edq principa, ar to avataru nemainiishanu
![]() Bet man ar patiik MIMI'jas avatars-avatariene ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 18:23 |