![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
hmm, es ar negribu mainiit avu, savaadaak mani vairs neatpaziis, taa veesi urbaanaa bilde ir tieshi tas ko toreiz no vinjas centos izdabuut
![]() Jaasaka, ka man shajaa forumaa patiik gandriiz visi avi, nevaru nevienu taa baigi izcelt. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Es laikam piederu pie tiem cilvēkiem, kuriem ļoti patīk pagaidimējie Chibi un MIMI avatari.
![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Jun 28 2005, 23:03) Šāds avatars pamatīgi novērš uzmanību no posta. pārāk daudz kustību. -------------------- |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
A Man Loti Patik Nuin Avatars
![]() Tik smuka bildite! ! ! [ ceru, ka nedusmojies, bet es saglabaju to sava kompi, lai butu tuvak ![]() -------------------- |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Viss ok.
-------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nuin, tev vajadzētu biežāk lietot tādu frāzi kā "es nošaušos". Tev tas ļoti piestāvētu.. tavam avam tb
-------------------- |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
heh, man ir forsh avatars, un domas no posta vinsh nenoveersh...
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Pinky @ Jun 29 2005, 08:41) noveersh noveersh lasot tavus postus ar kreisu aci visu laiku uz vinju luuru un peec tam luuru ar abaam, galvaa protams tikai ecchiigas domas raisaas ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
nav brinums tas ta4u esi tu!!!! tev vienmer tadas domas....
![]() -------------------- |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
pinky avators, tas ir paraak .. vinsh uzmaniibu noveersh, kaa tika mineets
![]() ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
runājot par Nuin avu, hehe, man tas asociācijas ar "nošaušos" nu nekādi neizsauc. tauta zin kas tajā ir? Saiyuki redzēja? Sanzo pazīst, tas tipiņš ir tas kas nošaus kādu citu, bet nu nekādi ne sevi. Hehe, velarvien tas ir viens no čariem kuram es labprāt uzmestu ķieģeli uz galvas, so annoing...
![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Aaaaa... Man gan Sanzo liekas nenormāli rēcīgs... Un tā bilde ir tipiska viņam - "I'm so excited that my head's gonna explode.." Like "You're all so goddamn anooying.." *rolls eyes* Tipisks Sanzo, heh heh. Man ļoti patīk. ^^
-------------------- ![]() |
Tsukino |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Un ja par avatariem, man baigi pariika Yumes vecais un veel man baigi patiik +Chibi+ jaunais, no kuras animes tikai neatceros...
![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 14:30 |