![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(Tsukino @ Jul 2 2005, 22:31) Un ja par avatariem, man baigi pariika Yumes vecais un veel man baigi patiik +Chibi+ jaunais, no kuras animes tikai neatceros... ![]() FMA Un es esmu Chibi paraadaa pateiciibu par savu jauno avu. Nez kapeec vinjai skjita ka man piestaaveetu.... *padomaa, dzerot Bauskas tumsho* -------------------- Because i can!
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
laikam katram savs avatars i vismiiljaakais ;>
vismaz par saveejo tagadeejo es uzreiz sajuusmaa iedegos kad kautkur ieraudziiju |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
eee ETM cits avatar
sugoi bet man mans patiik, protams, bleach bleach bleach -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(alt @ Jul 3 2005, 15:13) Gomenesai, bet nu īstenībā man tavs avs bik tracina, it īpaši tie kas ir tavā journālā. Varbūt ja noskatītos Bleach, ta domas mainītos, bet nu manas domas paliek manas domas un tās nav jāņem vērā. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Chibi, tu, kaa vienmeer lec preikshaa aizvainojumiem, bet ljauj man tev noraadiit uz ta ka shis ir publisks forums- katram ir briiva vaarda tiesiibas, tapeec tev nav tiesiibu vinjam kautko aizraadiit, bet tas nav tas ko gribeeju teikt. Tu, kaa super-mega-ultra pozitiivs cilveeks, paaraak saasinaati uztver negatiivas emocijas. Ja cilveekam kautkas nepatiik, tad tas nav jaanosleedz. Katram ir tiesiibas zinaat ko par vinju domaa citi- tu to shobriid liedz. Paarlieku emocionaali cilveeku lielaakaa probleema ir taa ka no vinjiem visu sleepj, kaa vinjsh kljuus par sakariigu cilveeku, ja nezin ko par vinju domaa? Taadi kaa tu, kas visu laiku tikai "Tu esi briinishkjiiga!" u.tml. fraazes shos cilveekus grauj pashos pamatos, taadejaadi padarot arvien vaariigaakus pret iespeejami skarbaako realitaati.
Give it a thought & Nelec lodeem priekshaa ![]() Par aviem- ETM avatars ir kapitaali vislabaakais ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
papildinaajums sigfas runai:
Chibi, un lai tev kaut ko pieprasiit izmainiit savaa avataraa/sigaa JurCHiXam tiesiibas ir nepaskaidrojot iemeslu, taapeec vinjsh arii ir mods ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
1) Piekrītu Sigfam
2) lastguru, es viņai neko neesu mainījis, tik teicu ka viņai vairāk piestāvēja avatars no FMA, bet es viņai to NELIKU mainīt. Nav jau obligāti jāklausa visi cilvēki. Galvenais ka tev pašai patīk. 3) Ļoti atvainojos ja kādu aizvainoju/aizskāru. Tas nemaz nebija tā domāts. Gomen nasai. 4) Un beidzam šeit runāt par cilvēku aizvainojumiem utt... -------------------- |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
es kaa vienmeer skatos peec grafikas, taapeec man tagad taa labi aciis iekrita CloudX jaunais avatars
-------------------- ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 3 2005, 19:24) Piemēram, drusku emocionālākus cilvēkus tavi vārdi var ļoti aizskart un aizvainot. Jo avs iekš foruma ir kā feiss ārpus tā. Nomaini seju! Hah hah. XD tad jau man nav sejas ![]() -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
nu man labākais, gluži saprotami, liekas mans avatars - jo tur esmu es.
hihi :> -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
mdaaa man gan patik savs pareizi teica, ka katram savs avs milaks... neka mes neliktu sev dazadus avus... ja jau mums patiktu 1 un tas pats avs tad mums visiem butu vienadi avi... un pietam mes visi esam atshkirigi un tapec mums avi ir dazadi tapec tie ir tik jauki... tapec ka katram otakietim sheit avs ir lidzigs sev pasham....
![]() -------------------- |
Tsukino |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Jaa, un klausies Chibi, vai vispaar taada meitene kaa tavaa avataraa bija?
Viena vai otra... -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(Tsukino @ Jul 4 2005, 15:48) un ka to sprast... sry blondine.. leni pielec..... ![]() -------------------- |
Tsukino |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Vienkaarshi... vai anime arii bija taads cilveecinjsh...
Taa mazaa man likaas redzeeta, bet pacik FMA veel neesmu redzeejusi maybe es tikai par daudz skatos uz Chibi jauno avataru... ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Shhh, noskaties FMA! ^_^
Bet jā, animē bija tāds cilvēciņš. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 July 2025 - 23:54 |