![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE nu beidzot kāda laba ziņa.. Indeed, ļoti laba. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Back to topic. :3
![]() ^ Šito jau es labu laiku pamanīju. XD Lija Kloda Batista Shardeena Le Bul De Zira, foršs avatars! Atbilst arī! Varu iedomāties sīciņu balstiņu spiedzam "SUGOI SUGOI" no avatara. XD |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
<--- Man jau pasham patiik
![]() Lijas avatars tiešām feins, un reku viens kas man vājprātīgi patīk - ![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
maneejais ir labaakais
![]() beat me if you can -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
erm... alt, tavs avatars sver 100+ kb... tas ir STIPRI paari normas robezhai... have some considerance... Labaak vispaar nelikt animeetus atteelus. Esmu paarliecinaats, ka tavs avatars izskatiisies labaak, ja tas buus viens kadrs nevis 15 kadri ar fps 5... vot taa vot. Un ja liek animeetus avatarus, tad jaaliek luups. Savaadaak debiili izskataas.
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jul 12 2005, 12:51) erm... alt, tavs avatars sver 100+ kb... tas ir STIPRI paari normas robezhai... have some considerance... Labaak vispaar nelikt animeetus atteelus. Esmu paarliecinaats, ka tavs avatars izskatiisies labaak, ja tas buus viens kadrs nevis 15 kadri ar fps 5... vot taa vot. Un ja liek animeetus avatarus, tad jaaliek luups. Savaadaak debiili izskataas. eh -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
A es vispār esmu atslēdzis avataru/signature rādīšanu un ir labi tāpat.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Shoune`s avatars patīkams... Izraisa daudz pozitīvu emociju
![]() -------------------- |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
heh, tad jau patikami ka citiem patik mans avatars heh =)))
-------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jul 7 2005, 15:47) Back to topic. :3 ![]() ^ Šito jau es labu laiku pamanīju. XD Lija Kloda Batista Shardeena Le Bul De Zira, foršs avatars! Atbilst arī! Varu iedomāties sīciņu balstiņu spiedzam "SUGOI SUGOI" no avatara. XD he,he,he.. paldiesiņ.. paldiesiņ... liekas vienā no strelkām jau teicu ka šī deja ie jāiemācās visiem un jāpogularizē.. ![]() p.s. gribu avataru, kur kāds mēģina ielīst tumbočkā, taču laikam tādu nav iespējams dabūt.. ![]() |
Kikyou |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Jul 12 2005, 12:51) erm... alt, tavs avatars sver 100+ kb... tas ir STIPRI paari normas robezhai... have some considerance... Labaak vispaar nelikt animeetus atteelus. Esmu paarliecinaats, ka tavs avatars izskatiisies labaak, ja tas buus viens kadrs nevis 15 kadri ar fps 5... vot taa vot. Un ja liek animeetus avatarus, tad jaaliek luups. Savaadaak debiili izskataas. Vaino pats sevi, ja tev internets nevar pavilkt. >_> Un loop tam avataram ir uzlikts. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jul 15 2005, 10:47) QUOTE(Sigfa @ Jul 12 2005, 12:51) erm... alt, tavs avatars sver 100+ kb... tas ir STIPRI paari normas robezhai... have some considerance... Labaak vispaar nelikt animeetus atteelus. Esmu paarliecinaats, ka tavs avatars izskatiisies labaak, ja tas buus viens kadrs nevis 15 kadri ar fps 5... vot taa vot. Un ja liek animeetus avatarus, tad jaaliek luups. Savaadaak debiili izskataas. Vaino pats sevi, ja tev internets nevar pavilkt. >_> Un loop tam avataram ir uzlikts. Ja tu nesaproti par ko ir runa, labaak nemaz nemeegjini kaadu aizstaaveet. Ja tu kautko no taas teemas sajeegtu, tad zinaatu, ka loop shajaa kontekstaa noziimee atkaartotu, nepaartrauktu kustiibu, nevis to nokluseejumveertiibu kas *.gif failiem ir. Man ta internets pavilkt var, bet ne visiem ir taads nets kaa man un es pats biezhi vien arii savu netu noslogoju kautko laadeejot no neta, taakaa taads avatars rada probleemas. Un kaa tev shkjiet, kamdeelj visi tie miljardi forumu ir uzlikushi avatara svara ierobezhojumu < 20 Kb ? Pat CG saiti neatljauj lielaakus. CG.Image.lv ierobezhojums ir 10 Kb. Padarbini kaadreiz smadzeni un tad saac purkshkjeet pretii. |
Kikyou |
![]()
|
Haha, ReD_FoXy avatars ar to pashu charu (kas tas par charu, anyway?), kas Lijai. XD
![]() Baigi aatri iet uz priekshu, peectam raibs gar aciim. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 05:30 |