![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Liels paldies Kikyou! Bet nu es nez kas tas par charu bet patieshaam netiishaam to uzgaaju! Saakumaa baidiijos likt jo Lijai ir kkas liidziigs... Saakumaa pat shkjita ka vinjai ie tieshi tas pats... Bet tomeer izraadijaas ka tas ir cits... Sanjeemos drosmi un ieliku to... Ceru ka Lija nenjems ljaunaa!!!
-------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jul 15 2005, 10:31) QUOTE(Kikyou @ Jul 15 2005, 10:47) QUOTE(Sigfa @ Jul 12 2005, 12:51) erm... alt, tavs avatars sver 100+ kb... tas ir STIPRI paari normas robezhai... have some considerance... Labaak vispaar nelikt animeetus atteelus. Esmu paarliecinaats, ka tavs avatars izskatiisies labaak, ja tas buus viens kadrs nevis 15 kadri ar fps 5... vot taa vot. Un ja liek animeetus avatarus, tad jaaliek luups. Savaadaak debiili izskataas. Vaino pats sevi, ja tev internets nevar pavilkt. >_> Un loop tam avataram ir uzlikts. Ja tu nesaproti par ko ir runa, labaak nemaz nemeegjini kaadu aizstaaveet. Ja tu kautko no taas teemas sajeegtu, tad zinaatu, ka loop shajaa kontekstaa noziimee atkaartotu, nepaartrauktu kustiibu, nevis to nokluseejumveertiibu kas *.gif failiem ir. Man ta internets pavilkt var, bet ne visiem ir taads nets kaa man un es pats biezhi vien arii savu netu noslogoju kautko laadeejot no neta, taakaa taads avatars rada probleemas. Un kaa tev shkjiet, kamdeelj visi tie miljardi forumu ir uzlikushi avatara svara ierobezhojumu < 20 Kb ? Pat CG saiti neatljauj lielaakus. CG.Image.lv ierobezhojums ir 10 Kb. Padarbini kaadreiz smadzeni un tad saac purkshkjeet pretii. Veeleetos piebilst par to pavilkshanu: Ja tev ir mDSL, tad tu vienkaarshi nezini cik ilgi jaagaida lai atveertos viena foruma lapa ar 256/64 piesleegumu (es veel nerunaaju par gadiijuiem, kad intensiivi straadaa dc++), tev jau forshi ar 2 megabitiem (ieksheejais tiikls) visu vilkt. Tapeec arii neatbalstu parakstos bildes. PEACE! -------------------- Because i can!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Gaužām kawai..
![]() ![]() Em, tauta *vēršās pie yaoi lasītāju auditorijas* jums tas neatgādina kādu doujinshi uz Prince of Tennis. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Yume @ Jul 27 2005, 10:33) Gaužām kawai.. ![]() ![]() Em, tauta *vēršās pie yaoi lasītāju auditorijas* jums tas neatgādina kādu doujinshi uz Prince of Tennis. ![]() ![]() zini es tik daudz esmu lasījusi par POT tēmu (arī tagad neatteiktos šo un to palasīt... ![]() ![]() oftopic: esu mēmā šokā - Kei (no Gravitation) ir Uke.. ![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Un ja pa aviem.....
![]() Kagome, man baigi patiik taveejais ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(Tsukino @ Jul 28 2005, 08:40) prieks, ka kaadam patiik mans avatars ![]() -------------------- |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
|
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Slay3r, tev forsh avinjsh....
![]() Starp citu..... kaa tu zini ar kaadu kompi es straadaaju, jeb kur tu to sigu izraki. Un ja par teemu.... Yume, vai tev vel ir tas avs ar uzrakstu "Careless"? ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Careless.... uf.. nezinu, es parasti šitos avus nesaglābāju viņš man bija taisīts priekš LiveJournal layout'a, un kad es nomainīju es izdzēsu. Atvaino..
Un tagad tai tautai kuras dēļ es pēdējās 5 mintes sēdēju un bakstīju ķekšus lodziņos, tie kas te sēdēja un spamoja par aviem un tāpat, ja jūs vēlreiz kautko tādu darīsiet, topiks tiks slēgts, jo zaudēs savu kultūr-vēsturisko jēgu. http://otaku.lv/index.php?showtopic=1716 ejiet te un izsakaties. Es pat jūsu spamam topiku uztaisīju. -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Isas avatars man atgaadina "Apseestaas maajas" diivaini Donu... Iespaidiigi
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
-Kai- labs avatars. Kamui in White....laikam. Man patīk.
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Ahhhhh galvenais ko pats domaa par savu avu, mans ir labaakajs!!!!!!
![]() |
Lucifer |
![]()
|
Unregistered ![]() |
![]() Nu šis man ļoooti patīk! |
ReD_FoXy |
![]()
|
Awwwwwww... Thanks guyzzz...
![]() S.U.D - Es nekozhu... paaraak biezhi... ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
jaa, foxy avatars ir... seksiigs
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 05:30 |