![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Tjaa, mans avators gan nav nekāds oriģinālais:) Vienkārši man patīt Ayumi Hamasaki:) Bet apsveru domu šo avatoru nomainīt pret kādu citu
![]() Varbūt kāds ko labu ieteiks??? ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
varbuut vieniigi citu ayumi bildi! ![]() |
||
keitaro |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ja kas, maneejais bilzjux ir Tsukasa no HackSign. bet shajaa forumaa neesmu nekur redzeejis, ka kaads atsauktos uz sho anime... nezinu, man personiigi viens miiljaakajiem seriaaliem
ljoti iereecu par arteck avataru. tas fanojoshais cilveecinjsh tieshaam ir feins. |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Thanx par ieteikumu Keitaro!!!
![]() Bet es nolēmu klausīt savai sirdsbalsij un nomainiju savu iepriekšējo pret šo te ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
||
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Varbuut es neesmu vinjsh, ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
||
keitaro |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ir jau labi.
kakamaka! nav jau obligāti kaut kāds specifisks anime style jāietur! neiesim taču pilnīgās galējībās ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Aya, tev gan labais avatars! Ļoti skaists, ja drīkst tā teikt. No kurienes tas ir? Man liekas baigi redzēts stils, tik no kurienes...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Jauna diena... jauns gariigais... jauns Avatars... man patiik! Un kaa jums?!
-------------------- ![]() |
keitaro |
![]()
|
Unregistered ![]() |
un kas tas tāds būtu?
|
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
||
HA! A vot i neteikshu!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
||
keitaro |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nu, kad jau visi te tos avatarus maina, tad es arī pamainīšu.
- my favourite character! |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
||
Tas ir par godu man vai ne?! ![]() ![]() P.S. Maneejais ir no taas speeles PT!!! -------------------- ![]() |
||
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
Avatars - budismaa ta ir persona, kura sasniegusi nirvaanu, bet atgriezusies uz zemes, lai paliidzeetu to sasniegt citiem.
(Sasniegt nirvanu ar korpulentu trusi.....hm... ![]() -------------------- |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Oi, korpulents trusis? Es gan tā neteiktu! Viņš izskatās tik mīļi!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
aya-angel |
![]() ![]()
|
Kikumi, paldies par komplimentu mana avataram!
![]() ![]() ![]() A tavs avatars man arī patīk!!!!!! Neparasts un beautiful(no kurienes tas ir????)! Cik saprotu avatars atspoguļo tavu būtību. Tā ir? Bet varbūt es vienkārši spriežu pēc sevis? ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:15 |