![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]() ![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Sjii ir diezgan populaara lieta forumos, un ljauj cilveekiem mazliet pabuzjinaat savas paavu astes kaa arii rada veseliigu konkurenci:) Buutu veelams savu izveeli argumenteeti pamatot, nevis vienkaarsji iebliezt tas rulzzz, bet tas savukaart totaali suckssss, taa ne miiljie draugi, kaa teiktu Repsjonkulis.
Ok, man visvairaak simpatizee CryRat avatars. Nezinu, kaut kas tajaa narkoleptiskajaa purnaa ar izpluudusjo makeup'u un nenosakaamu izjuutu grimasi mani ljoti saista. Varbuut padalies info, kas tas ir. Veel labs ir arii muusu adminja avatars (pienaakums uzliek, he, he) un ....tas tad arii pagaidaam viss. Bet kaa tu domaa? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Mans avatars norāda uz manu "specializāciju" animē. Nu vismaz uz vienu daļu no tās.
-------------------- Press any key to continue
|
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
*huh*man no foruma avatraiem ļooooti patīk...ReD_FoXy....Tador...Tsukino..un +Chibi+...avatari...
kā jums mans...?gribu zināt vai manīt... -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
paldies pinksakura!!! Taveejais man ljoti patiik... vispaa leilaakaa dalja gif'u ir superiigi... maybe atrodi kko sexiigaaku??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(pinksakura @ Sep 6 2005, 17:30) Jaa tavs man patiik, bet nav tik sexiigs, stiliigs, kustiibas paarpilns kaa maneejais!!!! ![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Usagi |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Me ar patiik daudzi no otakieshu avatariem nu teiksim Rebel. S.U.D. arii ir forshs. Tie tikai dazhi piemeeri... Un vispaar nav neviens taads, kursh nepatiktu...
![]() ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
nupat redzēju +chibi+ atvaru, loti smuks un labs, iesku vinai kaadu laiku nemainiit to.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(aigarius @ Sep 6 2005, 00:20) Vēl avataram IMHO būtu jābūt praktiski nemainīgam un mainīties tikai tad, kad cilveks pats jau ir tik ļoti izmainījies, ka viņa vecais avatars vairs nav patiess šī cilvēka būtības (vai imidža) atainojums. Turklāt šāds nemainīgums arī sekmē atpazīstamību. Piemēram, man agrrāk bija Inuyashas avs, un tagad Kyo. Bet galvenā ideja neizmainījās - Inuyasham un Kyo ir ļoti līdzīgi vai, pat varētu teikt, pilnīgi vienādi raksturi, kas atspoguļo manas iekšējās būtības raksturu.... lai ko tas nozīmētu. ![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Tikai tagad atcereejos..... es dievinu sandzi avu
![]() Un arii pinksakurai...... -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
Es domāju, ka visiem skaidri saprotams, ka mans (flasherr) avatars ir vislabākais. Kas par kompozīciju! Kas par krāsām!! Kas par apslēptu dziļu jēgu!! Fantastiska ietekme uz bildes skatītājiem! Vienkāršs, bet ģeniāls avatars!!
*flasherr nomierinās* vēl man patīk edg un Hikaru avatari Rozes avatars arī labs ![]() -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Izdomaaju ka melnbaltais rulzz (naacaas biki biki pielabot)
![]() ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Ray @ Sep 6 2005, 22:22) Vienmeer laipni ![]() Tagad esmu viena no Ray ava faneem... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Ray avs izskataas taads tuksh un ljoti vienkaarsh, neinteresants bet ir OK ( mans labaaks
![]() ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Tomēr izprintēju - iekrāsoju - ieskanēju
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 06:24 |