![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
godiigi sakot, tas avatars kas Ray'am bija sheit daudzus meeneshus, pirms vinjsh nesen saaka mainiit gandriiz vai katru nedeelju, man ljoti patika... vairaak nekaa visi naakamie Ray'a avatari kopaa njemti
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Gribeeju pateikt to, ka es apsolos vairs kaadus vairaakus meeneshus, nee veel ilgaak, nemainiit avataru! Es mainiiju triis reizes taapeec, ka nevareeju atrast taadu, kas man riktiigi labi dereetu. Tagad atradu un man tas patiik.
![]() Bet veelreiz izsaku sajuusmu par Hikaru avu, ideaals!!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Wow, tik daudziem patīk mans avs!
![]() ![]() Izņemot -Kai- avu, man vēl īpaši patīk +Chibi+ avs, Red FoXy.... ko tā uzreiz varu atcerēties. Protams, sliktu avu nav. Visi pārējie labi. |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Sep 7 2005, 10:22) Wow, tik daudziem patīk mans avs! ![]() ![]() Izņemot -Kai- avu, man vēl īpaši patīk +Chibi+ avs, Red FoXy.... ko tā uzreiz varu atcerēties. Protams, sliktu avu nav. Visi pārējie labi. Arigato! ![]() To skaits kuriem patiik mans avs palielinaas............ ![]() ![]() -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Pie velna tās visas mainišanas ") lastguru mani apgaismoja
![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Lija @ Sep 7 2005, 08:50) XD Kamui rulleee... hehe ![]() Un vel aizmirsu pateikt ka Chibi ir baigi labais avs, man ļoti patiik tas kraasas aaaaa ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 7 2005, 13:26) Tev savs avatars jaaieposto pilnaa izmeeraa attieciigaa art sadaljaa. No taada jau var buuveet wallpaper. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Man kautkaa nezheeliigi iepatikaas Chibi jaunais avs... taads stiliigs
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Sigfa, ja tu zinātu, no kurienes tā bilde ir..... Heh heh.
-------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
oj'a... ja tauta zinātu, kas ir bildē, un kā viņa izskatās pilnīb... ( shota-shota..
![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Sep 7 2005, 22:07) QUOTE(Lija @ Sep 7 2005, 08:50) XD Kamui rulleee... hehe ![]() Un vel aizmirsu pateikt ka Chibi ir baigi labais avs, man ļoti patiik tas kraasas aaaaa ![]() Jaa... Kamui ir super! ![]() -------------------- |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
*Yume nepievērš uzmanību tiem kas lasa*
Lovless, loveless, loveless.... tralalalala.... BTW.... offtopik jautājums, no kurienes tauta ņem avus, un vai liek atsauksmes. -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Yume @ Sep 7 2005, 23:06) es google ierakstu attieciigaas animes nosaukumu, google tante izmet to ko atradusi, es skatos kas man patiik, un luudzu juus redzats stiliigaako, sexiigako, labaako avataru ( maneejo ) visaa forumaa!!!!!!!!!! ![]() Yume' ei tagad ir reeciigs avs!!!!!! I'm a tiger ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 17:22 |