![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ Sep 20 2005, 16:06) QUOTE(Nuin @ Sep 20 2005, 15:25) varu apstiprinaat tavas aidomas. taa tas tik tiešaam ir un es ar to lepojos jo avs ir labs tam ir kautkas pievilciigs jaa forsh avs, bet ne tik kruts kaa mans ![]() ![]() Runaajot par avem un lietotaaju personiibaam, esmu mazliet liidziigs Hintaro, un tas ir mans miiljaakais chars. Avs man tieshaam patiik un mainiit to netaisos! ![]() Un lapsa, tavs avs ir sexiigaakais foeuma veesturee ( vieniigi mans paarspeej )!!!!! ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu jaa... Tu, S.U.D. vareetu buut liidziigs Hintaro...
![]() -------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Es atradu musu foruma visjaukako avu visa ta vesture
![]() And the prise goes to NakashimaMichiyo paskatieties pashi ja man neticat vienkarshi kawaiii ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Njaa, jaa! Nakashimai ir smuks!
Freya |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 13-September 05 From: Beyond the reach of your hand... ![]() |
paldies par komplimentu...
![]() -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Eu, kapeec mani posti tiek izdzeesti?
![]() |
Sushi |
![]()
|
Anishuara, tavs jaunais avs baigi smuks! Sho atstaasi?
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(Missy @ Sep 20 2005, 19:54) big thx ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
mans beediigs ka tava Roze(FMA) no ava pazuda.
![]() ak jaa s.u.d avs rullee. ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(Tomoko @ Sep 18 2005, 21:12) Tas ir Gloomy Bear. Btw, piekriitu Shinobi Sama. Neredzu shim topikam nekadu jegu. Vislaik atkartojas vieni un tie pashi teksti. "mans avs ir smukaakais. nee mans. Nestriidies ar mani, protams ka mans avs ir labaakais....a kaa tad ar maneejo? vai jums nepatiik? .... jatta jatta" No malas tads iespaids, ka te ir savakusies kaudze ar maziem smilshkastes vecuma berneljiem, ar atbilstoshu uzvedibu. Uzskatu, ka, lai shim topikam butu kada jega ir ieteicams izveidot kkaadus verteshanas kriterijus. Vai vismaz katram skaidri un gaishi nobalsot par kadu konkretu avataru, un nedeljas vai menesha beigas pasludinat teiksim "Avatar of the week/month". Citaadi siis bezgaliigaas "ir gan seksiigs/nav gan seksiigs" teemas malshana saak piegriezties. Bet tas ir tikai mans viedoklis. ~BN~ -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Shis topiks tika saakts taa:
QUOTE(ShinChan @ Mar 1 2004, 10:31) Sjii ir diezgan populaara lieta forumos, un ljauj cilveekiem mazliet pabuzjinaat savas paavu astes kaa arii rada veseliigu konkurenci:) Buutu veelams savu izveeli argumenteeti pamatot, nevis vienkaarsji iebliezt tas rulzzz, bet tas savukaart totaali suckssss, taa ne miiljie draugi, kaa teiktu Repsjonkulis. Tad nu arii dereetu dariit, kaa prasiits - pamatot. Es vispaar esmu apjukumaa un neprotu pamatot, kaapeec buutu labi vai slikti rakstiit nepamatotus ierakstus formaa "Man ljoti patiik X avatars." -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 21 2005, 14:47) gluzhi manas domas. ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Sep 21 2005, 14:42) Shis topiks tika saakts taa: QUOTE(ShinChan @ Mar 1 2004, 10:31) Sjii ir diezgan populaara lieta forumos, un ljauj cilveekiem mazliet pabuzjinaat savas paavu astes kaa arii rada veseliigu konkurenci:) Buutu veelams savu izveeli argumenteeti pamatot, nevis vienkaarsji iebliezt tas rulzzz, bet tas savukaart totaali suckssss, taa ne miiljie draugi, kaa teiktu Repsjonkulis. Tad nu arii dereetu dariit, kaa prasiits - pamatot. Pilnīgi piekrītu topika aizsācējam, starp citu, reti pratīgs cilvēks. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
He, he. Tadā gadījumā izskudinu konkursu par septembra seksīgāko avataru. Lūdzu nominācijas. Pašiem sevi nominēt nevar, atteikties, ja kāds tevi nominējis arī nevar (chau, foxy
![]() 1. oktobrī es uztaisīšu jaunu topiku ar balsošanu un tad mēs arī noteiksim uzvarētāju. Paralēli varat arī izteikt nominācijas septembra mīļākajam, cooolākajam un personībai atbilstošākajam avataram! P.S. Ir nominējami tikai tie avatari, kas ir forumā septembra mēneša laikā un kura attēlu nominātors var ielikt savā nominācijas postā. P.P.S Nominācijām ir jābūt ar pamatojumu ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(aigarius @ Sep 21 2005, 18:18) Attaa aigarius... ![]() Shaisukei tieshaam radaas laba ideja par shaada tipa konkursu... Tas vareetu buut tiiri interesanti ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:57 |