![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Oficiaali nomineeju Red_Foxy par septembra seksiigaako avataru.
![]() Kaapeec sevi nomineet nevar? ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hmm... Seksiigaakais... taadi jaw nemaz tik daudz te nav! Nu jaa.. varbuut Foxijai, bet... Nu nezinu! Bet ideja par to konkursu laba. Un buutu labi, ja visi uz shii konkursa laiku nesaaktu spariigi mekleet jaunus coolos avus, bet gan atstaatu tagadeejos.
![]() ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
un ka vel piekritu visiem, man personigi ari liekas ka foxy avs ir vissexigakais....
![]() ![]() ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() 1. Ichno-sama 2. Tsukino 3. dark angel 4. EndlessReality 5. Kikyou 6. Yume 7. Chibi 8. <Graph> 9. NakashimaMichiyo 10. Lija -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
stulba ideja. - ieviest papildus pollu ar vismaz 20 entrijiem un .. vai ir iespeeja ik nedeelju pievienot/nomainiit/updeitot ja biezhaak piedaavaati citus entriji pollam?
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Church @ Sep 25 2005, 14:39) stulba ideja. - ieviest papildus pollu ar vismaz 20 entrijiem un .. vai ir iespeeja ik nedeelju pievienot/nomainiit/updeitot ja biezhaak piedaavaati citus entriji pollam? Poolu par vis<pazīme> avataru varētu rīkot tikai par kādu laika periodu, piemēram manis izziņotais pools ir par septembri un tāpēc tas sāksies tiešo 1. oktobrī un visas izmaiņas pēc tam uz poolu neatsauksies. P.S. Pagaidām lapsiņas avatars ir vienkārši ārpus konkurences (jo neviens konkurents pat nav pieteikts ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Kā būtu, ja mēs šite pat pieteiktu kandidātus, tad izveidotu pollu, lai balso, pēc divām nedēļām, balsošana beidzas un visi grupveidā iet apsveikt uzvarētāju, pretējā dzimuma pārstāvji, lai sniedz bučiņu...bet tā jau tikai tāda ideja
-------------------- |
pinksakura |
![]() ![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Sep 27 2005, 20:48) Kā būtu, ja mēs šite pat pieteiktu kandidātus, tad izveidotu pollu, lai balso, pēc divām nedēļām, balsošana beidzas un visi grupveidā iet apsveikt uzvarētāju, pretējā dzimuma pārstāvji, lai sniedz bučiņu...bet tā jau tikai tāda ideja Ģeniāla ideja Tigra2 par to apsveikšanu...tad ja var nominēt sevi es nominēju sevi...bet ja nē tad vēlāk palabošu postu un pateikšu... ![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Heh, es arī labprāt nominētu sevi!
Man vispār te daudzi patīk. ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es izveidošu jaunu topiku, pēc 2 nedēļām to izdzēsīšu, tie 10 avatari kurus nominēs visvairāk otakiešu iekļūs kandidātu sarakstā, katrs otaks var nominēt tikai vienu otakieti (sevi vai citu, vienalga), pēc tam 2 nedēļas notiks balsošana un tiks pasludināts uzvarētājs, tas kuram visvairāk balsu.
-------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
ehh, ko tur, savu avu arii nomineeshu
![]() ![]() iisteniibaa te tishaam visi avi ir superiigi, un nav taada ava kas man nepatiktu ![]() -------------------- |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
QUOTE(anishuara @ Sep 20 2005, 17:34) And the prise goes to NakashimaMichiyo To think I found it.... i'm just sorry i didn't put it up in the first moment... QUOTE(NakashimaMichiyo @ Sep 20 2005, 18:09) Tsukino avs... tagadeejais vai kursh? -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Kaoru |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 17-September 05 From: Rīga ![]() |
Manuprāt, smuks avatars ir Ichno-sama i, Tsukino, pinksakura i, Yume i (.. I'm a tiger!
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Man patīk šis avatars un pieļauju, ka es to nemainīšu tuvākaj';a laikā, jo pilnajā pilbē ir redzans dievīgi skaists (pēc manā m domām) eņģelis ar melnioem spārniem!!!
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 05:51 |