![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Kaoru @ Oct 8 2005, 13:22) Manuprāt, smuks avatars ir Ichno-sama i, Tsukino, pinksakura i, Yume i (.. I'm a tiger! ![]() ![]() ![]() ![]() paldies velreiz. bet es savu pita ten esmu nomainiijusi pret Orihimi no bleach. kaa patiik? atstāt? kagomes avs rocks. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Hehe dark angel ir baigi labs avs
![]() XD man patiik... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(Ichno-sama @ Oct 12 2005, 19:50) QUOTE(Kaoru @ Oct 8 2005, 13:22) Manuprāt, smuks avatars ir Ichno-sama i, Tsukino, pinksakura i, Yume i (.. I'm a tiger! ![]() ![]() ![]() ![]() paldies velreiz. bet es savu pita ten esmu nomainiijusi pret Orihimi no bleach. kaa patiik? atstāt? kagomes avs rocks. tnx ^^. iisteniibaa man labaak patiik tavs tagadeejais avs...., bet ieprieksheejais arii bija labs ![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
thank you, thank you very much.
![]() ![]() ![]() st. citu tavs arii ir labs kai ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
QUOTE(Kaoru @ Oct 8 2005, 12:22) Vai, nu ko tu.. *blushes* Paldies, paldies! Man vinjsh arii patiik... *he he* nju taa apmeeram ![]() Kagomi, ReD_FoXy, Ichno-samu, Missy, dark_angel, Pinksakuru, -Kai- , Tsukino, Chibi, Yumi un Tigru2 shie avatari man ljoti patiik... (un kaa jau teicu, vinus nomineeju ![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Man ļoti patīk Yumes, Chibi, Tomoko, ReD_FoXy, Kagomes un -Kai- avatari! Tos arī nominēju labākā avatara titulam!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
bet man nereaali patiik Icewirm jaunais avatars, super
![]() ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hihihii! Lijas jaunais avatars ir baigi smukinjsh!!
![]() -------------------- |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! ShinChan!!! Nu kaapeec, KAAPEEC? tev vajadzeeja nomainiit avataru!!!!! ><
Nesproti nepareizi, shiis avs ir eee...piemiiliigs...tomeer taa bij pierasts pie ieprieksheejaa >< Ehhhh... Lielais paldies Edg, par traktorinja atgrieshanjos, bet uz doti mirkli man vislabaak patiik 2 avatari 1. vietaa City_gal avs, nu vienkaarshi man ljoti patiik rudens un taas meiteniite sejas izteiksme ir super!!! 2. vietaa (bet protams) ir Lijas jaunais avatars ^^ *Ponchik, ponchik* protams jo tas ir zakjiitis (es), kas leekaa paar labaakaa "ponchik ponchik" izpildiitaaja (uzmieniet nu... ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Oct 19 2005, 08:36) Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! ShinChan!!! Nu kaapeec, KAAPEEC? tev vajadzeeja nomainiit avataru!!!!! >< Nesproti nepareizi, shiis avs ir eee...piemiiliigs...tomeer taa bij pierasts pie ieprieksheejaa >< Ehhhh... Ja līdz šodienas plkst. 18:00 būs vēl vismaz 2 protesti pret esošo avu un lūgumi atstāt iepriekšējo... tad tiks darīts. A kas iepriekšējā bija tik interesants? Man protams bija pamatojums kāpēc es to izvēlējos, bet kas citiem tur likās interesants un saistošs? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
*bikli pacelj roku gaisaa* ermm... khm khm.,..es arii esmu par ieprieksheejo ShinChan awataru
JO: 1) shinji seezh uz kreesla wiens pats atduuris galwu un tas ir Taws (ShinChan) defaulta staawoklis 2) sawukaart kad Tu kko uzraksti.. un Tawi posti ir nezheeliigi gari, ciniski, pamatoti, parasti arii kliedzoshi utt utjp unblablabla tad war iedomaaties ka shinji pieceljas kaajaas, izplet rokas un kliedz, kas padara Tawu postu komisksaaku liidz ar to wieglaak uztweramu... Bet shis aws arii ir ljoti jauks.. xexe... (dawai aatri tauta postojam lai ShinChanam ir atpakalj wecais aws!!!!!!!) -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
SHNICHAN!!! Kas taa par izvirtiibu?
![]() Man patiik Lijas, Yumes, un Chibi avi... miilji jautri un smiekliigi... Ari chibi signature... -------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
ShinChan kaapeec nomainiiji savu avu??? liec atpakalj savu veco avu!!!
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
shin chan maini atpakalj
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
ShinChan, visi te bļauj - maini atpakaļ, maini atpakaļ, bet es teikšu - atstāj, nepadodies spiedienam! vai vēl labāk, nomaini uz hardcore yaoi vai arī Gollumu :>
P.S. kas attiecās uz labāko avataru - kā allažiņ nominēju sevi. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:20 |