![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
zuzix, tavs jaunais awtars ir super!! man shausmiigi patiik.
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Oct 20 2005, 21:59) QUOTE(edg @ Oct 20 2005, 21:48) kaa gan vienā ķermenī to visu var satilpināt? Un kur vēl atrast laiku, lai visus šos talantus izkoptu un realizētu? Laiks Vieniigais, kas atliek, ir paarpalikushaas smadzenju speejas peec ShinChan atstaashanas miinusos zolee, izmantot, sacerot, piemeeram, jaunu gjeniaalu recepti (kas varbuut nesastaav no visa, ko virtuvee var atrast). /pavaara talants/ -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
nu tad varbuut uz taa arii pabeigsim shajaa topikaa sarunu par edg un vinja nesleeptajiem talantiem, kurus pat gruuti visus uzskaitiit, jo tas aiznjemtu paaraak daudz laika un klaviatuura noteikti buuu beigta pat ja uzrakstiit pusi no tiem. savaadaak es kaut ko saakshu dzeest un kaut ko likt klaat...
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
hmm, domaaju, kuru man avatoru labaak nemt? tagadeejo vai orihimi??? balsojiet!.
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Kursh ir labaaks?
![]() ![]() -------------------- ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
man ir dilemma kursh ir labax???
![]() ![]() ![]() nevaru izveletiez kuru par avu taisit... >.< -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
gan lapsai, gan anishuarai, juusu ieprieksheejie avi bija labaaki!
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
sud shajaa zinjaaa taisniiba. vecie bija labaaki, bet man tas zilais kosmoss arii liekas acij tiikams.
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Oct 24 2005, 21:30) S.U.D visaas zinjaas ir taisniiba, tikai nevienmeer citi to atziist ![]() ![]() ehhh atkal saak gribeeties mainiit avu, bet nee es tam ciinos pretii, nemaniishu....AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Bet ta anishuara otrais variants man tiik labaak, lapsa liec iepriekshejo!!! ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
ufuf, ja jau daudzie atgriezhaas pie sakotneejiem avatariem, ta es ar ^^ , lai gan tas ir treshais, tomeer pirmie man nepatika, shiis ir pirmais kas man patika >< (neko nevaru dariit, ka visi zakja bilzhuki ir rozaa >< )
uhuh, un foxy, nemaini savu avu....iespeejams tikai uz to mainiito mozillu lapseenu. anishuara, smukaaks peec manaam domaam, ir pirmais -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
ceru ka kaadam patiik mana acs. man ir vel varianti-
![]() ![]() un mans iepriekseejais. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kazuki |
![]()
|
taa acs ir ok. tie citi varianti man nu taaa..... :/
|
K@fs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 24-October 05 From: Ogre ![]() |
Atstāj aci
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:15 |