![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
cik tev vaļsirdīga atzīšanās sanāca! ![]() ![]() ![]() bet es tiešām likdams Eda bildi nesasaistīju to ar tevi. bet nekas, tagad forumā visi zinās kā tevi sauc ![]() |
||
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................. |
||
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
tihiro |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
Kikumi Tev gan skaists avatars tās krāsas tādas skaistas
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nu tad arii es beidzot uzliku sev avataru!
![]() Nee, tas nav Miyazaki uzmetums, nee tas nav nekaada gjeniaala maakslinieka briinumdarbs! Ticiet vai neticiet, tas ir manis pasha ziimeejums! ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
keitaro |
![]()
|
Unregistered ![]() |
vai tas var būt? a es domāju ka tas ir mamoru oshii veidota tachikomas skice...
|
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Man gan tas izskataas peec Ferdinanda Porsjes masjiinas raseejuma, bet laikam kljuudiijos. Taa kaa daudzi maina avatarus es ar izdomaaju, ka jaatbriivojas no taa maniakaalaa Naruto un jaaieliek, kas jauns. Nezinu, kaa vinju sauc, ja kaads zin luudzu pasaka, jo vienkaarsi atradu lejuplaadeetaas bildees un izdomaaju, ka jaapiesavinaas. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Ta bilde ir no Cowboy Bebop. Viena serija bija tads vecis, Spike vinu piebeidza.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Jupp. Tieshi vecis - nabaga zeenam gadu bija vairaak kaa mums kopaa njemot
![]() Starp citu, ja reiz ir labaakais avatars, vai nevajadzeetu arii labaako signature. Dazhiem te ir iisti maakslas darbi ![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Vēlreiz nomainiju avatoru
![]() ![]() Šoreiz par manu "upuri" kļuva kādas vjetnamiešu populārās dziedātājas bilde ![]() Es ceru, ka nav nemaz tik slikti! Un ko par šo manu izvēli teiks eksperti t.i. jūs, cienijamie foruma biedri? ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Man patīk tavs jaunais avatars, Aya!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Thanx, Kikumi-chan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Es jau cerēju uz tavu atbalstu!!!!!!!!
![]() Godīgi sakot, jo vairāk skatos uz šo savu jauno "seju", jo vairāk tā man sāk patikt!! ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
*lol* Jā, katrai meitenei (sievietei) kādreiz gribas izskatīties tik skaistai.
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nez', man taa kaa taa dziedaataaja izskatiities nezkaapeec negribaas.
*juutaas kaa beerns* laikam tomboy esmu un taads palikshu. ![]() -------------------- ![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
Nu ja tā padomā....... Man patīk tādas "gaisīgas" un meitenīgas/sievišķīgas lietas kā romantiskie anime/filmas/dziesmas/klipi, rozā un violētā krāsa, Hello Kitty, make up, shoppings and other stuff
![]() Jā, Yumu-chan, mēs ar tevi esam divi pretstati un tomēr turamies kopā! ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:16 |