![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Oct 24 2005, 21:18) tu doma citplanietieti ![]() vai anime??? ![]() vai ari shis??? ![]() vai shis? ![]() oj man reebst galva... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Ichno-sama ta acs no elfen lied ir nu ļoti labs avs...
nemaini nevajaga XDDD Un anishuarai šis ir labaakais... man liekas ![]() QUOTE(anishuara @ Oct 25 2005, 14:23) ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Ā, -Kai-, kāpēc tu nomainīji savu skaisto Kamui avataru? Jau paspēju tajā iemīlēties...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Oct 25 2005, 21:19) Ā, -Kai-, kāpēc tu nomainīji savu skaisto Kamui avataru? Jau paspēju tajā iemīlēties... ![]() Hihi thx, es tikai meiginu jaunus... taa pat ![]() riit jau mans vecais avs atgrieziisies ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Fatalis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 42 Joined: 20-October 05 ![]() |
Man pašam savējais vislabāk patīk.
-------------------- |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Man nepieciešams jūsu viedoklis, vai man laiks mainīt avu.?
-------------------- |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
QUOTE(Nuin @ Oct 26 2005, 14:13) vari nomainiit un tad jau redzees,kaa buus taalaak ![]() -------------------- ![]() |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
A manējais avs normāls, jeb mainīt?
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nemaini Nuin, nemaini EndlessReality! Shie ir labi!
![]() Es pati arii pagaidaam negribu veel mainiit savu avu! ![]() -------------------- |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Paldies! Tavs arī smuks, ar ko animēji?
P.S. Vai man tikai tā liekas, jeb es te tiešām neesmu pārāk gaidīta persona? ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Sho avataru es atradu Google! Man vinjsh vnk ljoti iepatikaas!
![]() Kapee neesi paaraak gaidiita persona? ![]() -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(edg @ Oct 20 2005, 21:48) Tas bij Jaladin vai Ar4y (sepultura forumaa).... neatceros.... bet talants tas bija neapshaubaami. Pati dzirdeeju sso graujosho skanjdarbu un klausiijos ar baudu XD. Zuze, tavs avs rox. \m/ ~BN~ -------------------- ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Aww... TNX BN mīļā... Sawukārt man ļoti patīk Tawējais, jo esmu InuYashas fane
![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
X_Kamui |
![]()
|
QUOTE(EndlessReality @ Oct 26 2005, 13:51) Man liekas ka te visi ir gaidiiti... ![]() dark angel avs joprojam rullee!!! ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Gods, šitas ir bezjēdzīgākais topiks EVER. "Vai man mainīt avu?", "A kā jums patīk mans avs", "Man patīk Foxy avs", "Foxy avs ir sexīgs" Jeebus... O.o
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |