![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Nopietni??
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
nekaadaa gadiijumaa shito nedriikst aizmirst!!
![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
nu, torētiski mēs jau arī varam turpat kluba ietvaros skatīties ar zuper projektora palīdzību, bet - konkrēti par šo piedāvājumu...
Heh, man par anime nekādu naudu nav žēl. ![]() So - I'm in. Par 5LS 100 punkt. 7... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
....All night maraton ļoti grūti izturēt... vieglāk būtu panesams all day maraton...
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() Es varetu maksat ne vairak ka 7ls par nakti (nav žel) ![]() Man tik un ta patik naktis visu darit (man labak izdodas ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Es maksatu ne vairak par 10ls pa nakti xe xe del animes neka nav zel
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Es ar piedalos 5ls ir normaali
-------------------- Geeks rock!
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
ES piedalos 5ls jau kautkaa atradiishu!!!
|
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
Pašizmaksa k/t īrei vismaz ir noskaidrota?
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Lietai nēesmu es veidotājs, tas bija piedāvājums no viena no anifesta veidotājiem.
Es vienkārši uztaisīju aptauju, vai tam būtu piekrišana, un izskatās ka ne īpaši. -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
nu teorētiski 18 cilvēku varētu iet, tas ir 90Ls... domā nepiektu uz vienu nakti? Kāds nevar paintresēties cik maksā nakts?
-------------------- |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
QUOTE(Yume @ Dec 3 2004, 22:05) Lietai nēesmu es veidotājs, tas bija piedāvājums no viena no anifesta veidotājiem. Es vienkārši uztaisīju aptauju, vai tam būtu piekrišana, un izskatās ka ne īpaši. Ne īpaši, jo nenoteiktība. Ja zinātu ar kādu naudas summu vienam pasākumam jārēķinās, tad būtu vieglāk aplēst potenciālās biļešu izmaksas. Turklāt par repertuāru arī nepieciešama atsevišķa aptauja, jo gaumes taču mēdz atšķirties. Teiksim ja Appleseed skatīšanos noorganizētu kādā k/t, tad domāju atsaucība būtu. Taču ir tāds "sīkums" kā autortiesības, jo ja reiz par skatīšanos tiek vāktas naudiņas, tad to nāktos darīt puslīdz legāli, kā arī telpu īri noformēt kā animefesta atceres pasākumu, vai kā tamlīdzīgi. |
jurc |
![]()
|
ta jau vienkaarshaak ir dabuut projektoru un ta skatiities kautkur uz sienas
-------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Starp citu runājot par skatīšanos uz sienas, tas laikam arī notiks, ja mēs labi pacntīsimies noorganizēt.
Un par repertuāru... bija doma likt Last Exile. Jo ar autortiesībām tiešām ir pašvaki. -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
Last Exile es gribētu redzēt!
Nu jūs tik paziņot tā ātrāk kad tas viss notiks! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:15 |