![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
forumcinemas filmas raada uz DVD (heh vismaz draugs taa teica)
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, ja ir ļoti labs DVD, kopijas neder, tas nozīmē ka tāpat atdurās pret autortiesībām.
-------------------- ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
![]() Beidz nirga nak, kur tu esi dzirdejis un redzejis ka kinoteatri rada filmas DVD ? Nu nez man ta pirma dzirdesana, jo viss iet uz lentam.. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ir, rāda uz DVD, arī anifestā bija viena anime no DVD, neatceros vairs kura. Bet kā jau es teicu, kvalitātei jābūt izcilai.
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Labi ja tur ar iznemumiem, bet es saubos ka kinoteatri maksa 3000-4000LS tikai par vienu DVD lai varetu likt kinoteatri, un lai skatas, ne nu varbut iznemumi kaut kadi tur ir ka dabu tur axujena laba kvalitate tur DVD, bet taa parsvara uz Lentam..
|
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Labriit ir 21 gadsimts man liekas, ka uz lenteem vispaar vairs neraada. Kad veel bija Oskars tur toch raadiija uz DvD. Un tagad, kad veel izdomaaja nesaskraapeejamo DvD... Kaadas lentes veel???
-------------------- Geeks rock!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Dec 6 2004, 21:34) QUOTE(+Chibi+ @ Dec 6 2004, 19:40) nu vai ta nebija runa pie tevis? Tik projektors jaadabuun.... un viss paareejais ![]() uzsvars uz vārdu "LIELS"... Mans dzīvolkis nav liels. ![]() QUOTE(Jushiro Sakaki @ Dec 6 2004, 23:37) Labriit ir 21 gadsimts man liekas, ka uz lenteem vispaar vairs neraada. Kad veel bija Oskars tur toch raadiija uz DvD. Un tagad, kad veel izdomaaja nesaskraapeejamo DvD... Kaadas lentes veel??? Nekādu lenšu, tev pilnīga taisnība. -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Bet gan jau derees. Mees jau tur nebuusim 50 purni!
-------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Hmmmmmmm...... Guļamistabā [ kurā ir tikai gulta] varēs jau visus samest, heh... arī siena tukša... tā kā varētu pat labi sanākt, bet - man vēl nav datora! Būs!!!
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
nu ja bosi ko labaaku neizdomaas ta ejam pie tevis uz saalsmaizi!
![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
*klusiibaa cer, ka bosi izdomaas ko labaaku* Heh, manas dziivolkjabiedrenes nebuus diez ko laimiigas! Ha!
![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
So.. te Latvijas rietumos mēs ar Dzoni nolēmām aizbraukt uz kādu Kaigan sapulci.. bet nu 3.5h kratiities uz Rīgu lai paaris h paskatītos animi un parunātos un tad 3.5h kratīties atpakaļ īpaši nevelk. Tapēc varbūt jūs varētu padomāt par tādu lietu kā all night maraton? Uz to gan brauktu labprāt! Tik laikam ka atkal ši problēma - telpas... Varbūt pie Sigfa-chan?
![]() -------------------- |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Nu te manam jaapiebilst ka mans naf vieniigais kas Sigfu par -chan nosauca =] *atviegloti nopuushas* =]
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
+Chibi+ |
![]()
|
Viemēr domāju, ka -chan lieto vienkārši čomi [ imean, labi draugi], nu, un protmas, vecāki cilvēki bērniem... <- Sigfas gadījums, hah hah hah
![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
baaac... da atkal offtopic panesās!
![]() Ta kā būs, jūs maz taisāties ko tādu taisīt? Ir plānots kautkad? Vai maz tas ir iespējams? -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:15 |