![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tie video tiešām izskatās cerīgi. Un paskatoties uz viņa kompja specifikāciju ir arī cerības ka uz mana ar var iet. Katrā ziņā jāiemēģina būs.
-------------------- |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
FFX diezgan smagi vilkās uz ~17fps (p4 2.8, x1300(šī un 6200 no nvidia ir "sākot no..." kartes). Spēlēt praktiski neiespējami, ja nu vienīgi nervi stirpi un laika daudz.
Disgaea 2 jau labāk, jo zīmēta. fps uzkāpa līdz ~25fsp un var saukt jau par spēlējamu (stipri nervi uz izturība vienalga vajadzīga). Viss nedaudz palēlināti, bet ātrāk kā ffx (to jau laikam norāda fps ![]() Vienk., lai varētu paspēlēt vaig jau minētos divkodola procesorus, kam emulators arī ir optimizēts (tas bieži vien norādīts forumā). Personīgi tā vietā, lai izgrūztu naudu datora apgreidošanai (man tieši nāktors mainīt mātesplati, proci(sprotams), videkarti + ram piepirkt), izdevīgāk būtu nopirkt nopačotu ps2 + pāreju, lai varētu spēlēt uz moņa un laime pilnīga ![]() p.s. bet emulatora attīstība ir acīm redzama -------------------- |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Piekrītu nikam. Un Pats PS2 tagad maksā mazliet vairāk par 100 latiem. Viņu nopirkt ir daudz mazāks čakars, nekā kaut ko te vārīties. + tad spēles var spēlēt uz sava foršā lielā teļuka, nevis 300x200 lodziņā uz monitora. Jaa, bet emulators dod taadas iespeejas kaa AntiAliaising X4 , Bilienaaraa filtreeshana un state saving (var noseivot pilniigi jebkur). FFX diezgan smagi vilkās uz ~17fps (p4 2.8, x1300(šī un 6200 no nvidia ir "sākot no..." kartes). Spēlēt praktiski neiespējami, ja nu vienīgi nervi stirpi un laika daudz. Disgaea 2 jau labāk, jo zīmēta. fps uzkāpa līdz ~25fsp un var saukt jau par spēlējamu (stipri nervi uz izturība vienalga vajadzīga). Viss nedaudz palēlināti, bet ātrāk kā ffx (to jau laikam norāda fps ![]() Vienk., lai varētu paspēlēt vaig jau minētos divkodola procesorus, kam emulators arī ir optimizēts (tas bieži vien norādīts forumā). Personīgi tā vietā, lai izgrūztu naudu datora apgreidošanai (man tieši nāktors mainīt mātesplati, proci(sprotams), videkarti + ram piepirkt), izdevīgāk būtu nopirkt nopačotu ps2 + pāreju, lai varētu spēlēt uz moņa un laime pilnīga ![]() Man Disgaea velkas liidz 70 un paari fps. Un man naw 2 kodolu procis. Manas specifikaacijas: AMD64 (diezgan liels atbalsts) 3500+ 2.2Ghz @ 2.5 Ghz Overclockings 512 MB RAM ATI Radeon 9550 256MB (ljoti veca v-karte tikai ar PS2.0) Un man patiik. Gljuki uz Disgaea gandriiz pilniibaa naw. Tikai ja kaads vareetu iemest FF X, jo mans aarzemju aatrums ir 10kB/s. :'( |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
nu tavs "AMD64 (diezgan liels atbalsts) 3500+ 2.2Ghz @ 2.5 Ghz Overclockings" visu arī izteica. Tomēr bišk vairāk jaudas kā p4 2.8
![]() un par iemešanu. dabū ftp serv, dabūsi ffx ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:11 |