![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Taa reklaama imo bija shausmiigaa kvalitaatee.. nu man principaa buutu vienalga, vai reklaamaas izmanto anime motiivus vai nee(vieniigais labums- vismaz taada veida reklaamas nedaudz priecee acis
![]() ![]() -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Duarh @ Nov 10 2004, 01:38) QUOTE(ShinChan @ Nov 10 2004, 00:12) Pilnīgs sviests. Vienīgā atšķirība ir cilvēka prātā. Negribēt anime kā popkultūru ir vienkārši gribēt saglabāt kaut kādu pārākuma, izredzēto sajūtu - to jāpārvar. Bet protams ![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
HEHE
![]() Mees esam egoisti un taadiu paliksim varbuu tikkai dziives laikaam kljuusim miikstaaki. Mums skauzh, ja otram arii ir, un no lepnuma, ka mums vieniigajam IR, mees laternu stabus nepamanaam. Es jau kaut kur agraak mineeju ka anime muusdienaas ir labaaks veids kaa atveert smadzenes uz domaashanu nekaa literatuura. Savukaart kaada mums dalja ka tie knauktji bizos rinjkii spiegdami taas n-taas tehnikas no pokemoniem un yugio un bayblade. Gan jau ka vinji pavidam iesaaks skatiities "smagos" gabalus un ja neieb rauks tad veel jo vairaak mees sajutiisimies krutaaki. Visstulbaakais egoisms ir tad kad tu neveelies daliities gudriibaa. Pieredze raada ka izaugsme nenotiek no paaris gudriem indiviidiem bet gan tad ja shie indiviidi savairojas. Juus baidaaties ka juus iespeejams apsteigs un juusu attiistiibas cikls ir nosleedzies un gudraaks nekljuusiet un tapee censhaties pa visu vari saglabaat sho poziiciju, neljaujot otram izaugt. Jo shaadaa veidaa ir balstiits varas princips, tas kaz zin valda paar to kas nezin. Galu galaa anime un tai lidiziigaas industrijas var salidizinaat ar graamatu pasauli. Pavej kud audz graamatu uzrakstiits un mazaak kaa pusse no taam ir tieshaam lasiishanas veertas. Nav svariigi cik daudz ir izlasiijushi to vai citu noziimiigu darbu tie kas izpratiis un noveertees to buus mazaak nekaa to kas nesaprata neko. Vai mees uztraucamies ka ir sarazhots n-taas lubenes, ko ciitiigi lasa "housewifes" tamdeelj tachu dailjrades peerles nezaudee spozhumu, jo vairaak cilveeku izlasa jo labaak jo vairaak ko apspriest, jo vairaak viedoklju jo assaaki kjiivinji. jo lielaaks kvantums jo spozhaak mirdzees izcilie dartbi.... bla bla bla.. etc etc tec.............. runaajot par teemu es biju aarkaartiigi viilies ka anime tanii klipaa ir aarkaartiigi maz... manupraat taa ir tikai sagadiishanaas ka taa bija anime vienkaarshi tas maakslinieks ko vinji noalgoja izraadiijaas ar noslieci uz anime. tanii vietaa vareeja buut jebkursh cits ziimeeshans stils kas buutu liidziigs "marvel" komoksiem. Iespeejams ka es ljoti kljuudos un skandinaavijaa, kur man kaa liekas shii reklaama bija razhota(man taa shkiet ka shii reklaama bija skandinaavijas tirgum un latvija iepirka jau noietu reklaamu kaa tas ir ar zelta zivtinjas reklaamu kur skapii seezh miiljaakais), ir tik taalu saindeejusies ar anime ka tur neiepiit anime reklaamaa jau ir garants bakrotam un produkta boikotam ![]() P.S.mani mineejumi un murgi nav jaanjem par pilnu, iepseeja ka tie ir patiesi ir 0.0...001% -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Skaudība un egoisms nav tikai latviešu mentalitāte, lielākā vai mazākā mērā tā piemīt visiem cilvēkiem. Altruisms un nesavtība cilvēkiem piemīt daudz mazākā mērā, tā nu daba to ir iekārtojusi.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
P.S.mani mineejumi un murgi nav jaanjem par pilnu, iepseeja ka tie ir patiesi ir 0.0...001%
[/quote] Kāpēc tik paškritiski? Tev savā ziņā ir taisnība, bet ko tur darīt. Mēs esam Latvieši un ko tur padarīsi. ![]() Man ir sajūta, ka zudīs tā romantika skatoties anime, ja mazie pokemonisti saaks par to fanot. Kaut gan shaubos, ka ko citu par pokemoņiem un yu-gi-oh vinji skatiisies. -------------------- Geeks rock!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 10 2004, 14:49) Skaudība un egoisms nav tikai latviešu mentalitāte, lielākā vai mazākā mērā tā piemīt visiem cilvēkiem. Altruisms un nesavtība cilvēkiem piemīt daudz mazākā mērā, tā nu daba to ir iekārtojusi. Skaubība un egoismis. Njā.. skarbi vārdi, bet tas pierāda tikai to ka mēs mēģinam aizstāvēt to, kas mums jau ir. Tā pati situācija ar nacionālo piederību, Latvieši esot egoistiski, smikelīgi, nevar taču apvienot visu tautu zem viena grēka. Mēs bijām pārāk ilgi apspiesti, un tas ka tagad katrs mēģina palikt neatkarīgs ir tikai loģiski, kas tad atdos kautko, ko tikai nesen ir ieguvis. ( njā, man atkal nogāja auzās, šodien bija gara diena, atvainojos par muļķībām sarakstītām augstāk) -------------------- ![]() |
Duarh |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 9-April 04 From: Portland OR USA ![]() |
Heh, iisteniibaa es egoismu uzskatu par tikumu (egoismu kaa to definee Ayn Rand - veers "The Fountainhead" & "Atlas Shrugged" palasiit), bet sheit nav runa par egoismu. Egoisms ir savu intereshu iprioritizeeshana paari citu intereseem - a shajaa gadiijumaa citu intereses nekaadi tavas intereses neaiztiek, ja nu vieniigi indiviida iedomaas. Runa ir par to, ka cilveeki meegjina pashapliecinaajumu atrast aarpus sevis - tajaa, ko lasa, skataas, utt. - nevis tajaa, ko domaa, straadaa, utt.
-------------------- 世界を革命する力を
この我がに返してもらう! |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
es domāju ka šajā gadījumā, gan tajā ko lasa, skatās utt., gan tajā ko dara , domā utl.
Mūsu gadījumā manuprāt to nemaz nevar izšķirt. Bet nu.. khem, tēma bija pavisam par kautko citu. Kautgan offtopics vien ir. -------------------- ![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
QUOTE(Duarh @ Nov 10 2004, 19:04) Egoisms ir savu intereshu iprioritizeeshana paari citu intereseem - a shajaa gadiijumaa citu intereses nekaadi tavas intereses neaiztiek, ja nu vieniigi indiviida iedomaas. Runa ir par to, ka cilveeki meegjina pashapliecinaajumu atrast aarpus sevis - tajaa, ko lasa, skataas, utt. - nevis tajaa, ko domaa, straadaa, utt. Tas ir jauks un pūkains koncepts, kuram pie labākās gribas nevar atrast pamatotu atspēkojumu. Vismaz man nesanāca. Taču piebildīšu tikai to, ka manuprāt, liela daļa anime tieši ar šādu domu tiek veidots - lai sniegtu surogātemocijas/viltus pašapliecinājumu bez nepieciešamības pārlieku iesaistīties 'reālājā dzīvē' vai arī kompensētu tās nepietiekamības - šķietamas vai iedomātas. Anime kļūstot par meinstrīmu, kas laikam pamazām notiek, sākotnējiem cienītājiem ir/būs grūti pieņemt, to, ka līdz šim daudz maz privāts 'iedvesmas avots' tiek pasniegts masu patēriņam. /ir pret anime popularitāti Disklaimers nejaušiem lasītājiem: Lūdzu neapvainoties vai uztvert personiski. Tiem, kas domā, ka esmu ieradies kašķi celt, varu uzrādīt krietni vairāk kā 100Gb lietisko pierādījumu. -------------------- |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
He he anime reklamas. Pirms 2 gadiem "latgalītes" "software" veikala
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
heh..te taadas diskusijas, bet es pat nezinu kaa taa reklaama izskataas (3 nedeeljas TV nav redzeets)...
-------------------- |
Yume |
![]()
|
QUOTE(driznaks @ Nov 10 2004, 20:05) Tas ir jauks un pūkains koncepts, kuram pie labākās gribas nevar atrast pamatotu atspēkojumu. Vismaz man nesanāca. Taču piebildīšu tikai to, ka manuprāt, liela daļa anime tieši ar šādu domu tiek veidots - lai sniegtu surogātemocijas/viltus pašapliecinājumu bez nepieciešamības pārlieku iesaistīties 'reālājā dzīvē' vai arī kompensētu tās nepietiekamības - šķietamas vai iedomātas. Anime kļūstot par meinstrīmu, kas laikam pamazām notiek, sākotnējiem cienītājiem ir/būs grūti pieņemt, to, ka līdz šim daudz maz privāts 'iedvesmas avots' tiek pasniegts masu patēriņam. mmm.. zini kas tas ir, ko tu tur aprakstīji? Tās ir ziepju operas, jā viņas sniedz tev vilsut emocijas un pārdzīvojumus, bet ir tomēr jāzin sava robeža. Ar anime, ar mangām... un par ar labām filmām ir tāpat... tev ir jāzin kur beidzās realitāte un sākas fantāzija, lai nerastot probēmas .. -------------------- ![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 10 2004, 21:16) QUOTE(driznaks @ Nov 10 2004, 20:05) Tas ir jauks un pūkains koncepts, kuram pie labākās gribas nevar atrast pamatotu atspēkojumu. Vismaz man nesanāca. Taču piebildīšu tikai to, ka manuprāt, liela daļa anime tieši ar šādu domu tiek veidots - lai sniegtu surogātemocijas/viltus pašapliecinājumu bez nepieciešamības pārlieku iesaistīties 'reālājā dzīvē' vai arī kompensētu tās nepietiekamības - šķietamas vai iedomātas. Anime kļūstot par meinstrīmu, kas laikam pamazām notiek, sākotnējiem cienītājiem ir/būs grūti pieņemt, to, ka līdz šim daudz maz privāts 'iedvesmas avots' tiek pasniegts masu patēriņam. mmm.. zini kas tas ir, ko tu tur aprakstīji? Tās ir ziepju operas, jā viņas sniedz tev vilsut emocijas un pārdzīvojumus, bet ir tomēr jāzin sava robeža. Ar anime, ar mangām... un par ar labām filmām ir tāpat... tev ir jāzin kur beidzās realitāte un sākas fantāzija, lai nerastot probēmas .. Uj, nojaušu, ka riskēju izpelnīties publisku nopēlumu, bet lielos vilcienos, ar ko tieši 'ziepju operas' atšķiras no anime, eh? Vai no realitātes šova, for that matter? Metot apsaukāšanos pie malas, pilnībā piekrītu, ka robeža ir jānovelk. Vai vismaz jāapzinās. Vienlaikus, mani nebūt nepārsteidz tas, ka ir cilvēki, kam nešķiet pievilcīga doma, ka anime tiek padarīta par plaša patēriņa preci. -------------------- |
Yume |
![]()
|
Heh, ar ko atšķirās? gribi godīgi... faktiski ne ar ko, viss tas iedarbojās uz cilvēka smadzenēm vienādi, vienkārši šajā gadījumā atšķirīga ir publika.
-------------------- ![]() |
NOLF |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Nov 10 2004, 21:38) Heh, ar ko atšķirās? gribi godīgi... faktiski ne ar ko, viss tas iedarbojās uz cilvēka smadzenēm vienādi, vienkārši šajā gadījumā atšķirīga ir publika. Tātad, esam vienojušies, ka būtiskas atšķirības nav. Izņemot publiku. Tagad, joka pēc, skatoties nākošo anime, paanalizē, uz kādām emocijām/vēlmēm/utml attiecīgā anime ir mērķēta. Vai arī sameklē vārda 'otaku' izcelsmi un negatīvo nozīmi. /Izskatās, ka pats īsti nesaprotu, ko gribēju teikt ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:15 |