![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
tikko beidzu pārlasīt Atūra Golda "Geišas memuāri"(mana mīļākā grāmata), NEJAUKT ar Murakami "Geišas grēksūdze". Memuāri ir diezgan naivs, par mīlestību no 1. acs skatiena utt, ar ieskatiem japānas kultūrā un ikdienā, Murakami gan raksta drūmāk. Tikai zinu wienu pasaku no šī drūmā rakstnieka "Kioko", starp citu arī tāds forš!!!
Wēl bija uznācis, tagad atkal lasu "Žangadu" manu mocību grāmatu...tagad man gan šķiet ka stāstam ir jēga!!! ![]() Bet tā man ļoti patīk smalkā atriebība, ka klasikā (grafs Monte Kristo), tikai tagad pārvācāmies un nevaru atrast... Un vēl kāds ir redzējis, kur vēl ir dabūjama tā grāmata "Vilkatis" (oborotenj) ir gan par lapsu...tiešāk lāstu...man tagad ir nauda, bet vairs nekur neredzo šito grāmatu... -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Hamletu
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Apr 30 2005, 10:27) tikko beidzu pārlasīt Atūra Golda "Geišas memuāri"(mana mīļākā grāmata), NEJAUKT ar Murakami "Geišas grēksūdze". tu par kuru Murakami runā? ![]() anyway. Chibi lasa par Ivanu Bargo. T.i. mācās semināram par C-Eiropas jaunajiem laikiem. Mmm. -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
*Dabon grāmatu no plaukta un lasa*
".. Мурасаки Сикибу -Дневник.." Hmm, vai Zaķis būs šito domājusi? Njā, nu un lai nav tikai tukš pārspriedums par svešu postu tad- es beidzot sāku lasīt Bigla "Pēdējo Vienradzī" khem, izlasīju pusi, un ieskatījos taja pašā grāmatā latviešu valodā, varu teikt vienu-tulkojumi nerulle.. Pavisam cita sajūta.. zūd ļoti daudzas sirrealisma un apceres pazīmes. Zūd tas īstais effekts.. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Yume @ May 6 2005, 00:05) Njā, nu un lai nav tikai tukš pārspriedums par svešu postu tad- es beidzot sāku lasīt Bigla "Pēdējo Vienradzī" awwww... mana bērnības grāmata.. ![]() -------------------- ![]() |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nesen izlasīju Murakami "Wild Sheep Chase". It kā nav īpašu problēmu ar angļu valodu, tomēr liekas, ka es kaut ko arī neesmu izpratis. Piemēram, kā jums šķiet, kas tad īsti ir dīvainā aita ar melno zvaigzni uz sāniem. Kaut kādas domas ir, tomēr gribētos redzēt, ko citi saka. Un pavisam noteikti varat izteikt citas savas domas, idejas par šo grāmatu.
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Paslaik lasu gramatu "The Butlerian Jihad" (DUNE Prequel). Anglu valoda. esmu jau vairakas gramatas no sis serijas . he bet lai kads mani piespiestu izlasit Zalo zemi vai mernieku laikus......
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
mans ir fnatastikas cienītājs to vien pa vasaru lasu kad esu pie brālena laukos tur jauki mierīgi visu dienu var lasīt parasti tur tā ka saku 9 no rīta un beidzu kākos +-4 naktī
![]() rīga gan man tā nesanāk nu jamācas jatup pie kompja un vel nu kautkas jau vel ir ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Es lasu zhurnaalu "Terra" + veel kaadu labu graamatu ja sanaak (iipashi patiik visaadas piedziivojumu tipa graamatas (Nosleepumu sala, Kapteinja Granta Beerni)klasika kaa saka)
![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
Fantastika un vienīgi fantastika .....>>>muhahahahaha<<<......
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ May 15 2005, 20:57) Fantastika un vienīgi fantastika .....>>>muhahahahaha<<<...... nja..fantastika ir ok,bet, zini,ir arii citas lietas,ko lasiit.. ![]() ![]() (mm..tie "apzinjas paraziiti" ir fantastika) -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
GunMetaL |
![]()
|
bus jaiemēgina nav jau ta ka lasu tikai un vienigi fantastiku bet uz to man lielako tiesir nosliece
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
mans pashlajk kjeeries klaat kkam klasiskam - krustteewa Toma buuda.. wooot, bajgaa graamata,cik labi,ka es neesmu to briesmiigo amerikaanju peectece...
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
>_< Giii es tagad lasu Lermontova darbus.....
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
to -Kai-:
klau ![]() ![]() ![]() ![]() o, jaaa.. ![]() ![]() man ir viena makten laba graamata krievu val.. tik zheel, ka es krieviski nelasu- ![]() ![]() ![]() uij, man 7aa klasee bija idiotam cauri jaaurbjaas.. tas tik ir viens murgs sviestam pa virsu!!!: brr: -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:58 |