![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
"The growing pains of Adrian Mole", "muuzha mezha maldi" babinjaj par prieku..hehe
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Dante "Dievišķā komēdija", mana mīļākā grāmata, lasu jau 3 reizi un Stīvena Kinga stāstu izlasi "Nightmare".
Aizmirsu piebilst, ka iedzļinos arī Alistera Kroulija darbiņos. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Pašlaik lasu "Hikaru no Go" mangu.
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Fantastika.... Mistika.... Viss kas saistiic saakot ar mistiskiem pazushanas gadiijumiems [NLO] un beidzot ar graamataam par raganu rituaaliem...
![]() -------------------- ![]() |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Manz tagad lasa "Da Vinci Kodu" ... Laba gramata...
-------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Ļoti patīk Annas Raisas Vampīru hronikas.
Meiferas raganu hronikas nākamās lasāmās literatūras sarakstā. -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() Dead Note - saucas man patik... pagaidam pat ļoti ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
nenoliedzami iesaku paarlasiit hariju poteru jo tuuliit jau iznaaks sestaa gramata
![]() ![]() ![]() esmu jau paarlasiijis visas latviski un tuuliit jau pabeigssu arii angliski ![]() aa jaa pavidam veel pakeeru 1944 gada vasara (stasts par miilestiibu kurssu kaapaas) un zveerkaavi (klasika ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
jā, to 6 grāmatu es jau gatava pasūtīt, jo nevaru sagaidīt. Un par pārlasīšanu.. cik tad var? jau no galvas drīz zināsi!
O, un par tēmu, Lija, es tev dabīju grāmatu - nu T grāmatu "Boys of Sviss hall" šķiet saucās. Nāc savāc! Un runājt par to, ko tagad lasu- Bigla "Vienradža sonāte" -------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
nu uz to es tiecos kkipa zinaat no galvas principaa es arii varteitk gandrizi zinu varu pateitk par jebkuru citaatu ja vien garaaks par paaris vaardiem no kuras graamatas un kuras vietas taqs ir
![]() es arii pasuutiissu bet ceru ka netaa buus atrodams jau tuuliit peec izdossanas taapat kaa ar pagaajusso kad krievi bija pacentussies un ielikussi jau 2 dienas peec izdossanas -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 26 2005, 11:02) Mmm. Respect. Bigls ir mana bērnības autors... -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
me knows, me knows..
Un aivvv....tu tiešām taisies pasūtīt? tas tak baigo naudu izmaksās.. es ceru ka Vācijā angļu valodā dabūšu viņu ātrāk nekā tas būs pieejams pie mums. Bet kas zin, iespējams ka ar kādu sametīšos un arī pasūtīšu. Chibi, Biglu dabūju bērnībā tikai animētā veidā, a grāmatiņu dabūju nesen, kautgan ļoti ļoti meklēju. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Lija @ Jun 27 2005, 10:10) es jau izlasīju... XD Un es zinu.... XD QUOTE(Yume @ Jun 28 2005, 02:09) Chibi, Biglu dabūju bērnībā tikai animētā veidā, a grāmatiņu dabūju nesen, kautgan ļoti ļoti meklēju. man mājās bija tāda nodriskāta, caur caurēm pārlasīta grāmatele.. tikai nesen ar tevu nopirkām kārtīgus Bigla kopotos raxtus skaistos, beizos vākos.. Heh. Un jā, es beidzot esmu tikusi pie jaunas Murakami grāmatas! XD "Кафка на пляже" Oh joy. ^.^ -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jun 26 2005, 00:48) Ļoti patīk Annas Raisas Vampīru hronikas. Meiferas raganu hronikas nākamās lasāmās literatūras sarakstā. aaaaaaaaaaaa, klau taa Anas raisas graamata ir tawa?es jau nez cik ilgi meegjinu atrast sho graamatu (pat biblioteekaa nebija) -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:59 |