![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
maakoniitis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 14-February 05 From: Ventspils ![]() |
Da Vinchi Kods
![]() ![]() ![]() -------------------- Taisni uz priekšu jau nevar nekur tālu aiziet...
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Jun 28 2005, 21:51) QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jun 26 2005, 00:48) Ļoti patīk Annas Raisas Vampīru hronikas. Meiferas raganu hronikas nākamās lasāmās literatūras sarakstā. aaaaaaaaaaaa, klau taa Anas raisas graamata ir tawa?es jau nez cik ilgi meegjinu atrast sho graamatu (pat biblioteekaa nebija) Tiieši kuru tu domā.Vispār jau jā, tik vairums no vinām krieviski, ja tas nebiedē. p.s Diemžēl nav visas grāmatas.Vēēl nav. -------------------- |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
kura...Wampiiru hronikas, shkjiet otrs nosaukums bija Welns memnohs, wai kaut kaa taa......nebiedee, kriewu wal waru palasiit!!!
![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Beidzot sanāca brīvāks laiks un izlasīju "Marsiešu hronikas".
Ja nemaldos, to man ieteica edg. * asks for more * |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Jun 29 2005, 07:49) kura...Wampiiru hronikas, shkjiet otrs nosaukums bija Welns memnohs, wai kaut kaa taa......nebiedee, kriewu wal waru palasiit!!! ![]() VampIru hronikas ir kādas 10 grāmatas. Ši konkrētā ir 5tā no hronikām.Vienīgā kas man ir latviski. -------------------- |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(maakoniitis @ Jun 28 2005, 22:02) Da Vinchi Kods ![]() ![]() ![]() Wec.. saakumaa wajadzeeja izlasiit "Engjelji un Deemoni"... lai saprastu "Da Winchi Kodu" liidz galam ![]() BTW "Engjelji un Deemoni" RULLZZZ!!! (pat nenjemot weeraa to, ka weel tikai lasu shito graamatinju ![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
![]()
|
Beidzot kjersho klaat Denam Braunam.
-------------------- |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
pirms mēneša izlasīja D.Brauna "da Vinči Kodu". Laba grāmata. Tagad mēģinu pieveikt 10 Džeka Londona grāmatas (6 jau gar zemi
![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jul 11 2005, 17:07) Cerams ka "enģeļiem un dēmoniem", vai da Vinči kodam, nevis "ciparu cietoksnim", kas man sagādāja lielu vilšanos. Tas, ka detektīvsižeta ziņā Brauns nav nekāda Agata Kristi vai Konan Doils bija skaidrs jau lasot da Vinči kodu, taču to glāba kristietības sazvērestības teorijas un bagātīgais mākslas vēstures materiāls, kurpretī "ciparu cietoksnis" vispār ir ne cepts ne vārīts. Biju vīlies. Tāpēc nolēmu "saldajā" izlasīt Umberto Eko "Bodolīno" un lieku reizi pārliecinājos, ka šim cilvēkam ir ļoti specifiska humora izjūta, ne katrs lasot grāmatu to uztvers. Bodolīno iesaku lasīt visiem Eko cienītājiem - nē tas ne tuvu nav Rozes vārds un kur nu vēl Fuko svārsts drīzāk savdabīga viduslaiku Minhauzena versija Eko stilā. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Manejais lasa Black company noveles 7 [no 9] graamatu. Visiem paareejiem iesaku pirmaas 3 graamatas izlasiit, jo ir baigi laba valoda humors un citi elementi, kas padara graamatu labu
![]() ![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Samurajs! (Cloud of Sparrows)! Japāņu autora saraxtīta grāmata par karu Japānā! Amerikāņi cenšas ieviest kristietību, samuraji šķaida iekšas, un pa vidu uzdarbojas nindzjas! Everybody: Start reading this!
![]() -------------------- |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
QUOTE(flasherr @ Jul 11 2005, 19:25) "how to draw Manga" ir LOTI laba gramata... Manz bralis ka apsests tagad zimet macas [ lai gan jau maceja, tikai tagad acis ir taisnas ![]() Visiem iesaku, kuri velas ielikt shaja foruma smukas bildites ![]() -------------------- |
![]()
|
QUOTE(ShinChan @ Jul 11 2005, 20:05) Cerams ka "enģeļiem un dēmoniem", vai da Vinči kodam, nevis "ciparu cietoksnim", kas man sagādāja lielu vilšanos. Tas, ka detektīvsižeta ziņā Brauns nav nekāda Agata Kristi vai Konan Doils bija skaidrs jau lasot da Vinči kodu, taču to glāba kristietības sazvērestības teorijas un bagātīgais mākslas vēstures materiāls, kurpretī "ciparu cietoksnis" vispār ir ne cepts ne vārīts. Biju vīlies. Tāpēc nolēmu "saldajā" izlasīt Umberto Eko "Bodolīno" un lieku reizi pārliecinājos, ka šim cilvēkam ir ļoti specifiska humora izjūta, ne katrs lasot grāmatu to uztvers. Bodolīno iesaku lasīt visiem Eko cienītājiem - nē tas ne tuvu nav Rozes vārds un kur nu vēl Fuko svārsts drīzāk savdabīga viduslaiku Minhauzena versija Eko stilā. Tieshi "engeljiem un deemoniem". Vai " rozes vaardu " lasiit veerts? QUOTE(Rudoru-san @ Jul 12 2005, 18:38) Samurajs! (Cloud of Sparrows)! Japāņu autora saraxtīta grāmata par karu Japānā! Amerikāņi cenšas ieviest kristietību, samuraji šķaida iekšas, un pa vidu uzdarbojas nindzjas! Everybody: Start reading this! ![]() Redzot sho graamatu graamatniicaa nenotureejos, nopirku. Cik iemetu acis interesanta lasaamviela. -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
JĀ! "Rozes vārdu" IR vēŗts lasīt! Visu cieņu Eko!!!! *pati lasa Bodolīno*
-------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
chibi, da kur tev laiks rodas? darbs, valodas, maaciibas, graamatas, shis forums... un veel uz anime paliek paari kaut kaadas dazhas stundas....
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:54 |