![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jul 13 2005, 19:01) Tas ir no tevis, tavām zināšanām un izpratnes atkarīgs. Neuzskatu, ka šī grāmata ir priekš visiem. Izlasīt protams var visi, taču izprast diemžēl nē. QUOTE(+Chibi+ @ Jul 13 2005, 22:11) Un slepkava ir...... šuču, šuču. Nevar takš laupīt lasīšanas prieku. Bet tomēr slepkava ir... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
mmzz..lasu kkaadu 'body&soul' , pirms guleetieshanas. un es pat nezinaaju,ka anglija tomaar naw pilniigi bezmangu walsc! whsmith's wejkalaa bija wiena witriina (wow..nju gan dawdz..
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ir iznaacis 6 HARIJS POTERS labaakais ko ssobriid vispaar var lasiit ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
nju..half-blood prince izskataas interesanti,bet es weelos papriekshu izskriet paareejaam 5 graamataam weelrejz cauri un tad lajmiigi kjerties klaat..hehe..es kjerta..
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
es jau izskreeju gan latviski gan angliski
![]() tagad tik gaidu algu lai vareetu nopirkt sesto ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(lastguru @ Jul 14 2005, 00:51) chibi, da kur tev laiks rodas? darbs, valodas, maaciibas, graamatas, shis forums... un veel uz anime paliek paari kaut kaadas dazhas stundas.... mmm, zogu to laiku, kas atvēlēts draugiem, ģimenei un atpūtai. -------------------- ![]() |
rebel |
![]()
|
QUOTE(aivvv @ Jul 17 2005, 05:27) tagad tik gaidu algu lai vareetu nopirkt sesto ![]() nawa jaw iipashi daargi,wismaz me redzeeja par 7.97,un tas jaw ir pilnigi ok -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(aivvv @ Jul 16 2005, 17:39) ļoti apšaubāms apgalvojums ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(aivvv @ Jul 17 2005, 05:27) Nokačā šeit angliski un ietaupi savu apsarga aldziņu: http://www.warez-forum.info/otherforfullof...ull_Release.rar -------------------- Press any key to continue
|
ShinChan |
![]()
|
QUOTE(Taka @ Jul 18 2005, 11:50) Uz ko tu cilvēku mudini? Vai tik to nesauc par pirātismu? Bez tam, ja mani atmiņa neviļ HP fanu armijai ir grūtības ar angļu valodu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Lai lasa angliski un nelej savu naudu Latvijas izdevēju kabatās
Pie tam latviskais Poters #6 droši vien būs divās grāmatās, katra par 6Ls. Tas ir ļoti neveselīgi maciņam. -------------------- Press any key to continue
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Šodien vai rīt sākšu lasīt jaunu grāmatu - Brets Īstons Eliss "Amerikāņu Psihs".
Man jau tagad patīk grāmatas piebilde - "Ja vien lasītājs pēc pārdesmit lappusēm nesāks vemt, atklāsies, ka šī ir viena no smieklīgākajām XX gadsimta nogales grāmatām" -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Lasu japaanju gramatikas graamatu
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Jul 20 2005, 20:45) Šodien vai rīt sākšu lasīt jaunu grāmatu - Brets Īstons Eliss "Amerikāņu Psihs". Man jau tagad patīk grāmatas piebilde - "Ja vien lasītājs pēc pārdesmit lappusēm nesāks vemt, atklāsies, ka šī ir viena no smieklīgākajām XX gadsimta nogales grāmatām" O Moinc!!!! Tiešām tu to taisies darīt? Man vēl joprojān metas slikti atceroties. -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
QUOTE(Sephiroth @ Jul 20 2005, 19:45) Šodien vai rīt sākšu lasīt jaunu grāmatu - Brets Īstons Eliss "Amerikāņu Psihs". Man jau tagad patīk grāmatas piebilde - "Ja vien lasītājs pēc pārdesmit lappusēm nesāks vemt, atklāsies, ka šī ir viena no smieklīgākajām XX gadsimta nogales grāmatām" Vai ta šī latviski ar jau iznākusi, kā es varēju palaist garām. Man kā filmas zvērinātam fanam šis darbs noteikti jādabū. Vemt jau nu es noteikti nesākšu. Eh tūlīt jāskrien pārlasīt arī Palanjuka "Cīņas klubs", tik jāatrod kur nogrūsts. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:16 |