![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Njaa, Cīņas Klubu ar gribētos palasīt, filma jau nu ļoti patika.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Jul 20 2005, 23:52) Vai ta šī latviski ar jau iznākusi, kā es varēju palaist garām. Man kā filmas zvērinātam fanam šis darbs noteikti jādabū. Vemt jau nu es noteikti nesākšu. Eh tūlīt jāskrien pārlasīt arī Palanjuka "Cīņas klubs", tik jāatrod kur nogrūsts. Jau 2002. gadā iznāca. VALTERĀ UN RAPĀ vēl bija pavisam nesen pa lētāku cenu. -------------------- |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Te saakumaa gaaja runa par "Zveeru kapinjiem"
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
nu moinc hp faniem probleemas ar angllu valodu ?????????
es pirmos divus hp biju jau izlasiijis pirms iznaaca latviski ![]() un nokaccaat jau ar biju paspeejis ![]() bet graamata taccu ir principa un pat relikvijas jautaajums ![]() bet nav vaardam vietas cik nu emu paspeejis netaa palasiit tas tocc ir ssimbriizzam labaakais ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Piebeidzu A. Čaka "Mūžības Skartos", tagad jāpabeidz Po "Nodevīgā Sirds".
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Tuuliit pabeigshu James Lowder'' Prince of Lies'' , tagad lasiishu Reja Bredberija '' Marsieshu Hronikas ''.
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
es lasu paulo koelio 11minutes ja kads to zin..... un lasishu kapenju stastus B.Akunins&chartashvilli
-------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Mans tagad lasa mangu... Chobits... mmmm... *ReD_FoXy staraa..
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(anishuara @ Jul 26 2005, 14:07) es lasu paulo koelio 11minutes ja kads to zin..... un lasishu kapenju stastus B.Akunins&chartashvilli manupraat shiis Paulo Koelju darbs ir taads vismaigaakais...taads trausls, man ljoti patika ^^ kaa jau vispaar Paulo Koelju, luuk tikai man shkjiet ka "Alkjiimikjis" ir vinja viziit karte!!! ![]() Tagad saaku lasiit Vampiiru hroniku......esmu staraa ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Jul 27 2005, 13:19) Novelu labu lasīšanu. -------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Jul 27 2005, 13:19) QUOTE(anishuara @ Jul 26 2005, 14:07) es lasu paulo koelio 11minutes ja kads to zin..... un lasishu kapenju stastus B.Akunins&chartashvilli manupraat shiis Paulo Koelju darbs ir taads vismaigaakais...taads trausls, man ljoti patika ^^ kaa jau vispaar Paulo Koelju, luuk tikai man shkjiet ka "Alkjiimikjis" ir vinja viziit karte!!! ![]() Tagad saaku lasiit Vampiiru hroniku......esmu staraa ![]() es jau sen alhimiki izlasiju...nja man patika... tomer gaismas karevis ir labaks... a un man vel patika gramata neatceros autoru bet saucas rubezh baigi laba par demoniem.... -------------------- |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Pēdējais ko esmu izlasījis ir Kobo Abes"Sieviete smiltīs" un "Svešā seja" un Jukio Mišima "Zelta templis" ..
Iesaku ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(aivvv @ Jul 22 2005, 05:34) nu moinc hp faniem probleemas ar angllu valodu ????????? es pirmos divus hp biju jau izlasiijis pirms iznaaca latviski ![]() un nokaccaat jau ar biju paspeejis ![]() bet graamata taccu ir principa un pat relikvijas jautaajums ![]() bet nav vaardam vietas cik nu emu paspeejis netaa palasiit tas tocc ir ssimbriizzam labaakais ![]() Izsaku līdzjūtību - latviskais HP 6 tulkojums esot gaidāms tikai decembrī -------------------- Press any key to continue
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Izlasīju es to nelaimīgo Poteru nesen. Burtiski nelaimīgo. Bī okay. soreiz pat interesanti. Nav jau tā, ka es emsu vēstures frīks, un tikko sāk atklāt kaut kādus pagātnes noslēpumus, pat ja tas ir HP, man iespīdas actiņas, nē, nē...
Un Poters nebija tik besīgs, kā vienmēr. Drusku daudz love story, but still... Better than i expected. Nu ja, atgriezos pie Bodolīno. Kaut kā es bremzēju ar to grāmatu... ![]() -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
es atdiishos, esmu potermaans!
![]() ![]() harijs gan ar cho visu nopuudeleeja... laikam vieniigais kas speej kaut cik aizstaaj animes, man ir harijs poters. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:32 |