![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
harijs poters..riit bejdzot atnjemshu drawdzenej muusu kopiigo 6to graamatu....
btw: ichno-sama, man kkaa likaas,ka,ja pirmaas 4 graamatas ir wajraak waj mazaaak pozitiiwas un jautras,tad 5tajaa kkaa paaraak dawdz skumiigu lietu,taa wisa graamata taada....druumiiga liekas... ne? un weelwiens btw: taa cho nerulllz.kkaada padumja liekaas..lapaak jaw,ka hariic atrod sew kaadu piemeerotaaku..piem strupu.. ![]() ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
aaaah! laikiigaa, pie jums jau harijs poters!
![]() mums gan buus decembrii! ![]() nu jaa taa cho tur pamatiigi bleej!(turklaat nemitiigi! ![]() ko mees te pa harijiem poteriem runaajam, ir tachu plans B. ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Poteru angliski Latvijā var nopirkt. Jāņa Rozes grāmatnīcā redzēju.
-------------------- Press any key to continue
|
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Its hard to believe bet hp angļu valoda sen atpakaļ es dabūju bibliotēkā (ne svešvalodu!) zem VEF tilta . Manuprāt otro un trešo.
runājot par Zelta Templi - vai gadījumā mūsējiem nebija TV uzvedums tāds? Grāmata laba. runājot par TV uzvedumiem - atceros ka bija tāds "ķiršu ziedu svētki" vai kaut kas tamlīdzīgs. Vai kāds nezin kaut ko vairāk? Sižeta galvenā līnija - bijušā (?) ipmeratora dēla galvas iegūšana... atgriežoties pie grāmatām - esmu sajūsmā par izdevniecības Vēja suņa klasika darbu. Ja iepriekš jēdzīgākās grāmatas nāca no Atēnas tad tagad par manu favorītu ir kļuvis Vēja suns ![]() ..Patreiz lasu Lukjaņenko Atspulgu labirintu - patīk man tas raxtnieks un viņa stāstīšanas veids. Intrigas vērpj ne sliktāk par ziepeņu scenāristiem ![]() Shin Chan - redzu ka esi izlasījis Fuko svārstu. Padalies iespaidos, tikai esi iecietīgs, tā ir mana mīļākā grāmata ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
es pagaidiishu Decembri ,itkaa jau probleemas nebuutu ar angliski, bet nu gribaas izmalt jauno taapat kaa visas vecaas daljas vienaa nakti =D
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
mda jau skrienu pirkt
![]() -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
oi,lajkam maaminjaj bij taisniiba,kad shii teica,ka es graamatas newis lasu,bet riju.... rowlinga ir gjeniaala - kur wienam cilweekam war buut taada izteele, laj taadu paraleelo pasauli izbuuweetu,tik apjomiigu,pie tam? uhh... un shiis dienas lajkaa esmu paspeejusi ne tikwien,kaa graamatu izlasiit,bet arii gjimenes wiirieshus pabarot,agatwojot burwiigu eedienu.. hehe..juutos gluzhi waj ragana...
![]() bet tagad lajkam kjershos klaati 'raging silence' by sherryle jordan..kad buushu attapusies -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(rebel @ Aug 4 2005, 04:16) kur wienam cilweekam war buut taada izteele, laj taadu paraleelo pasauli izbuuweetu,tik apjomiigu,pie tam? Var, var būt. Lasi vien vairāk grāmatu un drīz vien sapratīsi, ka ir virkne autoru, kuru ģēnijs ir krietni vien lielāks par Roulingas (ja vien viņa vispār ir saucama par ģeniālu). Dāmītes veiksme ir tā, ka viņa spēj saražot (citādi so procesu saukt nevar) grāmatas, ko lasītājs, kā jau tu pati minēji "aprij", "izrauj cauri", "izmaļ" īsā laikā. Ko tur liegties, arī es to vienīgo potergrāmatu, kas nonāca manās rokās izlasīju rekordīsā laikā. Taču vai tas ir grāmatas vērtības kritērijs - ātralasāmība? Tas vairāk pierāda to, ka lasītājs ir izbliezis cauri grāmatu, dabūjis pozitīvas emocijas i viss. Tā teikt grāmatu fast food. Protams arī šādām grāmatām jābūt un nevaru apgalvot ka poteri būtu literat''uras atkritumi. Mana pukstēšana poteru sakarā vairāk ir par to, ka vienas labas(bet ne izcilas) autores darbi ieņem nepelnītu vietu cilvēku prātos. Nu izlasījām, nu papriecājāmies kā rētainais Haris pārdzīvo savas hormonālās vētras, pie tam eksotiskā fantāzijas pasaulē. Laikam tas magnēts kas piesaista lasītāju pūļus ir skolas vide. Tur viss notiek, vienkāršam puišelim par draugiem un ienaidniekiem ir kolorītas personas, učiki katrs ir personība, mācības interesantas, piedzīvojumu daudz. pretstats visam tam, ko vidusmēra skolnieks piedzīvo savā skolā. Un tāpēc mēles izkāruši un smadzenes atslēguši dežūrējam pie grāmatveikaliem, lai saņemtu nākamo poterdevu. Taču nākamreiz, mīļie draugi, kad būsiet grāmatnīcā vai bibliotēkā, paskatieties uz blakus plauktiņiem arī tur ir labu, varbūt pat ģeniālu autoru sarakstītas grāmatas un pērkot vai ņemot Potera kārtējos piedzīvojmus, varbūt paņemiet arī kādu no viņām. P.s. Kā jau varbūt nopratāt augstāk rakstītais pamatā ir domāts poteromāniem. Nevis tiem cilvēkiem, kas pie potera tiek nevis pirmajās trijās dienās pēc grāmatas iznākšanas vai pirms tam, bet item kas to dabū kā un kad pagadās. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Aug 4 2005, 07:50) QUOTE(rebel @ Aug 4 2005, 04:16) kur wienam cilweekam war buut taada izteele, laj taadu paraleelo pasauli izbuuweetu,tik apjomiigu,pie tam? Var, var būt. Lasi vien vairāk grāmatu un drīz vien sapratīsi, ka ir virkne autoru, kuru ģēnijs ir krietni vien lielāks par Roulingas (ja vien viņa vispār ir saucama par ģeniālu). Dāmītes veiksme ir tā, ka viņa spēj saražot (citādi so procesu saukt nevar) grāmatas, ko lasītājs, kā jau tu pati minēji "aprij", "izrauj cauri", "izmaļ" īsā laikā. Ko tur liegties, arī es to vienīgo potergrāmatu, kas nonāca manās rokās izlasīju rekordīsā laikā. Taču vai tas ir grāmatas vērtības kritērijs - ātralasāmība? Tas vairāk pierāda to, ka lasītājs ir izbliezis cauri grāmatu, dabūjis pozitīvas emocijas i viss. Tā teikt grāmatu fast food. Protams arī šādām grāmatām jābūt un nevaru apgalvot ka poteri būtu literat''uras atkritumi. Mana pukstēšana poteru sakarā vairāk ir par to, ka vienas labas(bet ne izcilas) autores darbi ieņem nepelnītu vietu cilvēku prātos. Nu izlasījām, nu papriecājāmies kā rētainais Haris pārdzīvo savas hormonālās vētras, pie tam eksotiskā fantāzijas pasaulē. Laikam tas magnēts kas piesaista lasītāju pūļus ir skolas vide. Tur viss notiek, vienkāršam puišelim par draugiem un ienaidniekiem ir kolorītas personas, učiki katrs ir personība, mācības interesantas, piedzīvojumu daudz. pretstats visam tam, ko vidusmēra skolnieks piedzīvo savā skolā. Un tāpēc mēles izkāruši un smadzenes atslēguši dežūrējam pie grāmatveikaliem, lai saņemtu nākamo poterdevu. Taču nākamreiz, mīļie draugi, kad būsiet grāmatnīcā vai bibliotēkā, paskatieties uz blakus plauktiņiem arī tur ir labu, varbūt pat ģeniālu autoru sarakstītas grāmatas un pērkot vai ņemot Potera kārtējos piedzīvojmus, varbūt paņemiet arī kādu no viņām. P.s. Kā jau varbūt nopratāt augstāk rakstītais pamatā ir domāts poteromāniem. Nevis tiem cilvēkiem, kas pie potera tiek nevis pirmajās trijās dienās pēc grāmatas iznākšanas vai pirms tam, bet item kas to dabū kā un kad pagadās. interesants viedolis! patika saliidzinaajums par fast food, tomeer man vairaak shkjiet ka graamatas veertiiba ir nevis aatramlasamiiba, bet gan aizrautiiba, cilveeki vairaak atsaucaas, ka graamata aizraj tieshi taapeec vinji to piebiedz 1 reizee/vakaraa. Un starp citu rakstniece ir pelniijusi shiis atsauksmes. Sho graamatu izdeva tieshi tajaa mikrlii kad cilveekiem kaut ko taadu vajadzeeja (ne visiem), kad vinji bija izslapushi peec burvestiibas. Un tas arii bija lielais bums! Kad pashai bija kaadi `liidz 11 gadiem, es ljoti cereju kaut atklaatas, ka maaku burties un man nevajadzeetu kaartot istabu, mazgat velju, pildiit maajas darbus un es speetu visu izlabo, ko pirms tam salaidu griistee. Tikai peec tam saakaas virkne ar paareejaam burvju graamatam. Es pati neesmu baigaa fane, parasti es mazajai maasai peerku sho graamatu kaa daavanu uz kaadiem sveetkiem, un jau peec tam (vai pirms) izlasu pati. Un arii izlasu pa vienu vakaru/nakti. Zinu, ka ir cilveeki kas taas veel un veel paarlasa (mazais maashelis, vispaar visas graamatas paarlasa), tomeer man parasti atrodaas kaada man interesantaaka graamta, ko paarlasiit(ja nav nekaa jaunaa). starp citu, uzskatu ka taads graamatas ir zelts, jo parasti taas aizrauj un var radiit interesi lasiit veel citas graamatas, kameer izies naakamaa graamata. Pati no saakuma graamatas neatzinu, lai kaa man lika sklaji lasiit, paarrakstiit, rakstiit atsauksmes vai staastiit (tiesa gan mana pirmaa graamata, kas iesaistiija lasiishanaa, nebija poters, bet gan veejiem liidzii ><). Un arii taapeec shai graamatai ir nopelns(ka arii rakstnieces nopelsns). -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Būs man arī jātiek "kaut kā" pie tā Potera un jāpalasa. Vismaz lai viedoklis būtu. Kaut kādā dīvainā veidā cilvēkiem izdevās mani aizvilkt uz visām 3 filmām, bet grāmatas lasījis neesmu.
Ak nē - izlasīju Potera 6. grāmatas beigas - tur teikts (spoileris!!!) "The End" ![]() -------------------- Press any key to continue
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Aug 4 2005, 09:23) QUOTE(ShinChan @ Aug 4 2005, 07:50) QUOTE(rebel @ Aug 4 2005, 04:16) kur wienam cilweekam war buut taada izteele, laj taadu paraleelo pasauli izbuuweetu,tik apjomiigu,pie tam? Var, var būt. Lasi vien vairāk grāmatu un drīz vien sapratīsi, ka ir virkne autoru, kuru ģēnijs ir krietni vien lielāks par Roulingas (ja vien viņa vispār ir saucama par ģeniālu). Dāmītes veiksme ir tā, ka viņa spēj saražot (citādi so procesu saukt nevar) grāmatas, ko lasītājs, kā jau tu pati minēji "aprij", "izrauj cauri", "izmaļ" īsā laikā. Ko tur liegties, arī es to vienīgo potergrāmatu, kas nonāca manās rokās izlasīju rekordīsā laikā. Taču vai tas ir grāmatas vērtības kritērijs - ātralasāmība? Tas vairāk pierāda to, ka lasītājs ir izbliezis cauri grāmatu, dabūjis pozitīvas emocijas i viss. Tā teikt grāmatu fast food. Protams arī šādām grāmatām jābūt un nevaru apgalvot ka poteri būtu literat''uras atkritumi. Mana pukstēšana poteru sakarā vairāk ir par to, ka vienas labas(bet ne izcilas) autores darbi ieņem nepelnītu vietu cilvēku prātos. Nu izlasījām, nu papriecājāmies kā rētainais Haris pārdzīvo savas hormonālās vētras, pie tam eksotiskā fantāzijas pasaulē. Laikam tas magnēts kas piesaista lasītāju pūļus ir skolas vide. Tur viss notiek, vienkāršam puišelim par draugiem un ienaidniekiem ir kolorītas personas, učiki katrs ir personība, mācības interesantas, piedzīvojumu daudz. pretstats visam tam, ko vidusmēra skolnieks piedzīvo savā skolā. Un tāpēc mēles izkāruši un smadzenes atslēguši dežūrējam pie grāmatveikaliem, lai saņemtu nākamo poterdevu. Taču nākamreiz, mīļie draugi, kad būsiet grāmatnīcā vai bibliotēkā, paskatieties uz blakus plauktiņiem arī tur ir labu, varbūt pat ģeniālu autoru sarakstītas grāmatas un pērkot vai ņemot Potera kārtējos piedzīvojmus, varbūt paņemiet arī kādu no viņām. P.s. Kā jau varbūt nopratāt augstāk rakstītais pamatā ir domāts poteromāniem. Nevis tiem cilvēkiem, kas pie potera tiek nevis pirmajās trijās dienās pēc grāmatas iznākšanas vai pirms tam, bet item kas to dabū kā un kad pagadās. interesants viedolis! patika saliidzinaajums par fast food, tomeer man vairaak shkjiet ka graamatas veertiiba ir nevis aatramlasamiiba, bet gan aizrautiiba, cilveeki vairaak atsaucaas, ka graamata aizraj tieshi taapeec vinji to piebiedz 1 reizee/vakaraa. Un starp citu rakstniece ir pelniijusi shiis atsauksmes. Sho graamatu izdeva tieshi tajaa mikrlii kad cilveekiem kaut ko taadu vajadzeeja (ne visiem), kad vinji bija izslapushi peec burvestiibas. Un tas arii bija lielais bums! Kad pashai bija kaadi `liidz 11 gadiem, es ljoti cereju kaut atklaatas, ka maaku burties un man nevajadzeetu kaartot istabu, mazgat velju, pildiit maajas darbus un es speetu visu izlabo, ko pirms tam salaidu griistee. Tikai peec tam saakaas virkne ar paareejaam burvju graamatam. Es pati neesmu baigaa fane, parasti es mazajai maasai peerku sho graamatu kaa daavanu uz kaadiem sveetkiem, un jau peec tam (vai pirms) izlasu pati. Un arii izlasu pa vienu vakaru/nakti. Zinu, ka ir cilveeki kas taas veel un veel paarlasa (mazais maashelis, vispaar visas graamatas paarlasa), tomeer man parasti atrodaas kaada man interesantaaka graamta, ko paarlasiit(ja nav nekaa jaunaa). starp citu, uzskatu ka taads graamatas ir zelts, jo parasti taas aizrauj un var radiit interesi lasiit veel citas graamatas, kameer izies naakamaa graamata. Pati no saakuma graamatas neatzinu, lai kaa man lika sklaji lasiit, paarrakstiit, rakstiit atsauksmes vai staastiit (tiesa gan mana pirmaa graamata, kas iesaistiija lasiishanaa, nebija poters, bet gan veejiem liidzii ><). Un arii taapeec shai graamatai ir nopelns(ka arii rakstnieces nopelsns). Ja zaki nju gluzhi manas domas uzskatu ka tomer roulinga ir pelnijusi visu ko vinja sanema... Bet ari Shin Shan ir taisniba Poters ir tada gramata kuru izlasot var papriecaties dazhas dieninjas bet tad vajag vel... Un tiesham ideja par fast food ir laba jo Poters tiesham ir gramata kuru lasot nav jadoma tu to vienkarshi lasi.Un za4peedinja tas tiesa par veleshanos klut raganai, katrs cilvex sava muzha kaut vienu reizi ir velejies but ragana vai burvis, kaut vai lai netaisitu tos pashus darbus ko tu jau mineji... Un es pazistu daudzuis cilvekus kas ir kluvushi poteratkarigi mani vinjiem ir viens jautajums KO JUS DARISIET KAD GRAMATAI BUS BEIGAS??? tagad lasu davinchi kodeksu un domaju ka shi gramata ir tas atsauksmju verta tiesham tik labi uzraxtita un pietam, ta liek domat dikti ilgi un taja var atklat tadas lietas ka burtiski mati uz galvas celjas.... es iesaku jums to palasit... -------------------- |
Duarh |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 9-April 04 From: Portland OR USA ![]() |
Nu, Potters jau nav slikta lieta, bet ja pabeigts un gribas kaut ko vairaak (un tiiri personiigi manupraat labaak), pameegjiniet shos:
Robin Hobb Assassin's Apprentice (+ paareejaa seerija) Raymond E. Feist Riftwar Saga (seerija) George R. R. Martin Song of Ice and Fire (seerija) David Gemmell nu jebko praktiski Robert Heinlein arii jebko, visvairaak The Moon is a Harsh Mistress un Stranger in a Strange Land Terry Goodkind Sword of Truth (seerija) Robert Jordan Wheel of Time (pirmaas 6 graamatas labas, peec tam suu-iigi) Tas taa, autori, kurus uzreiz varu iedomaaties, ko esmu lasiijis ar lielaaku baudu un aizrautiibu, kaa Poteru (kas gan ar man diezgan labi patiik). Feistam reiz divas 500 lpp. graamatas vienaa dienaa (un naktii) laidu, sen sen atpakalj savaa 14tajaa dzimshanas dienaa, kad dabuuju (ui, cik laiks aizteceejis, kopsh angliski lasu, ja taa padomaa. . .) Visi ljoti slaveni, taa kaa visiem fantaazijas ekspertiem buus paziistami. Ko es pashreiz lasu? Mangas Berserk, Kodocha un Karekano, un nesen saaku romaanu Seikai No Monshou I: Teikoku no Oujo (Crest of the Stars I: Princess of the Empire). Visus ar vaardniicas paliidziibu ![]() Aa, starp citu, ja kaadam gribaas lasaamvielu, LV graamatveikalos paraadiijusies manis tulkotaa graamata Deivids Bodaniss "E=mc^2. Pasaules slavenaakaa vienaadojuma biograafija". Pastaasts par Einsteinu, Manhetenas projektu, senaakiem un nesenaakiem zinaatniekiem un taa taalaak - saprashanai tehniskas zinaashanas nav nepiecieshamas. (shii ir ne-komerc-reklaama, jo LV tulkotaaja apmaksa jebkuraa gad. ir santiimi, it iipashi, ja dziivo ASV). -------------------- 世界を革命する力を
この我がに返してもらう! |
rebel |
![]()
|
oj...nju,tas,ka es to graamatu dabuuju iznaakshanas dienaa (kgan lizlasiiju tikaj pusmeenesi peecaak),bija wistiiraakaa sagadiishanaas. taa teikt - (ne)parejzajaa lajkaaa (ne)pareizajaa wietaa. kad es pirmorejz padzirdeeju par poteru,wispaar tejcu,ka nelasuushu,jo,ja wajrumam tautas shkjiet ajzrawjoshi,man droshwien nepatix. bet kkaa taa sanaaca. un,protams,rowlinga naw gejniaalaakaa. tas bija wnk mirklja emocija. ir tik daudz,daudz labaaku autoru! to es patieshaam neapstriideeju un pat nedomaaju meegjinaat. sewi pie poteromaaniem nepieskaitu.
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Yes!!! Beidzot tiku pie zveera ar nosaukumu '' Icewind dale Trilogy ''. Bwa-Ha-Ha_Ha I'm so cool!!!!!!! Ok whatever iesaku shiis graamatas visiem fantasy miiljotaajiem!!!!!!!!
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Pashlaik jau iet uz beigaam J.R.R Tolkien Silmarillion origjinaalvalodaa un naakamo esmu ieplaanojusi izlasiit Chronicles of Narnia, arii origjinalvalodaa...
~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |