![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Es cenšos sadabūt Nacumes Soseki grāmatu "Kokoro"! Mans neciešami grib izlasīt šo grāmatu! Argh! +_+
-------------------- Go and die, please.
|
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Man vinja jau ir un sen esmu izlasiijis, laikam jau kaadu pushgadu ieprieksh, vispaar interesants izpildiijums- pirmajaa pusee autora iedomaatas personas dziivesstaasts, otrajaa- kaada, ko shis iedomaatais sauc par Skolotaaju. Forshs darbs taapeec, ka nav viena galvenaa varonja pa visu graamatu
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Aug 18 2005, 21:49) Es cenšos sadabūt Nacumes Soseki grāmatu "Kokoro"! Mans neciešami grib izlasīt šo grāmatu! Argh! +_+ man ir shii graamata!!! ^^ ljoti jauka, nav nekaads action, bet taads staastiijums, nomirinosh un ieraujoshs. Dod zinju!! -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Uz doto brīdi lasu.
Master of the Senate: The Years of Lyndon Johnson Uz doto brīdi rindā stāv Adobe Photoshop CS The Art of Photographing Women Lab 257 Earth ( Šito iesaku ) |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Aug 18 2005, 21:49) Es cenšos sadabūt Nacumes Soseki grāmatu "Kokoro"! Mans neciešami grib izlasīt šo grāmatu! Argh! +_+ Man arī ir. Mmm. Tikko pabeidzu Murakami Ryu "In za miso supu" jebšu "Miso - soup". Hamphā. Cilvēkam, kurš ar sirdi un dvēseli ir Haruki [Murakami] cienītājs, šī bija interesanta pieredze. Pirmkārt, es neesmu radusi lasīt grāmatas, kur tik SPILGTI ir attēlota vardarbība [konkrētā gadījumā, slepkavības]. Lasot šo grāmatu, man vairākārt palika slikti. Tā ir, kad iztēle ir pārāk laba. ![]() Kopumā grāmata bija pat ļoti interesanta, taču tā atstāj ļoti nepatīkamu, riebīgu, tādu... rūgtu aftertaste. Tāda sajūta, ka šitie stāsti aptraipa būtību ar savu neizmērojamo nežēlību. -------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ja nav slikta gramata eginu ari vinu izlasit
ka kautko tadu vareja sarakstit 20gs.sakuma |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Taa... es esmu izlasiijusi varen slaveno graamatu Da Vinci Code! Tachu tagad lasu Edgara Po graamatu ''Nodeviigaa sirds''! Tur ir pilns ar shausmu staastiem. Nju, piem. tur ir taadi nosaukumi kaa ''Cilveeks, kuru sacirta gabalos'', ''Dziivi apraktie'', ''Sarkanaas naaves maska'', ''Karalis Meeris'', ''Sveertenis un aka'' (peec kura tika uznjemta filma). Kaads ir lasiijis?
![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(sipps @ Aug 19 2005, 18:58) tu par ko? ![]() -------------------- ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Njuf izlasiiju graamatinju "Engjelji un Demoni", ko uzrakstiija D. Brauns - wisai oki... manupraat laba... tagad kjeeros klaat pie weelwiena D.Brauna darba - "Da Winchi Kods"...
![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
+Chibi+ |
![]()
|
Benjamin Hoff "The Te of Piglet".
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 19 2005, 18:57) QUOTE(Kikumi @ Aug 18 2005, 21:49) Es cenšos sadabūt Nacumes Soseki grāmatu "Kokoro"! Mans neciešami grib izlasīt šo grāmatu! Argh! +_+ Man arī ir. Mmm. Tikko pabeidzu Murakami Ryu "In za miso supu" jebšu "Miso - soup". Hamphā. Cilvēkam, kurš ar sirdi un dvēseli ir Haruki [Murakami] cienītājs, šī bija interesanta pieredze. Pirmkārt, es neesmu radusi lasīt grāmatas, kur tik SPILGTI ir attēlota vardarbība [konkrētā gadījumā, slepkavības]. Lasot šo grāmatu, man vairākārt palika slikti. Tā ir, kad iztēle ir pārāk laba. ![]() Kopumā grāmata bija pat ļoti interesanta, taču tā atstāj ļoti nepatīkamu, riebīgu, tādu... rūgtu aftertaste. Tāda sajūta, ka šitie stāsti aptraipa būtību ar savu neizmērojamo nežēlību. klau tu tagad apmeeram zini kaa vinjsh raksta, bet pagaidi shiis rakstnieks IR speejiigs paarsteigt!!! Es tev iedoshu "Kioko" no vinja.....hmmmmm 21.gadsimta pasaka!!! No Ryu!!!!! Tu buusi paarsteigta un patiikami!! -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Hmm...
mana lasāmajā plauktā stāv Sigrijas Unsetes "Ūlavs Euduna dēls" un Tagores "Dārznieks". |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu es tagad lasu Pītera. S. Bīgla "Pēdējais vienradzis"...un kā nākošā stāv Ričarda Lazaruss "Viņpus neiespējamā"!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Beidzot esmu tikusi pie Da Vinči Koda...
![]() *lec gaisaa un dejo uzvaras delju... uga buga uga buga...* ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
Lasu fan fictions, hee hee! XD
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 09:14 |