![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Aardark |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE(Zuzix @ Aug 19 2005, 21:54) Njuf izlasiiju graamatinju "Engjelji un Demoni", ko uzrakstiija D. Brauns - wisai oki... manupraat laba... tagad kjeeros klaat pie weelwiena D.Brauna darba - "Da Winchi Kods"... ![]() Ja viena Brauna grāmata ir izlasīta, vairāk arī nevajag. Da Vinči Kods atšķiras no Enģeļiem un Dēmoniem tikai ar darbības vietu un tēlu vārdiem, vairāk vai mazāk. -------------------- With wealth and fame He's still the same! I'll bet you five you're not alive If you don't know his name! |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(Aardark @ Aug 23 2005, 00:03) QUOTE(Zuzix @ Aug 19 2005, 21:54) Njuf izlasiiju graamatinju "Engjelji un Demoni", ko uzrakstiija D. Brauns - wisai oki... manupraat laba... tagad kjeeros klaat pie weelwiena D.Brauna darba - "Da Winchi Kods"... ![]() Ja viena Brauna grāmata ir izlasīta, vairāk arī nevajag. Da Vinči Kods atšķiras no Enģeļiem un Dēmoniem tikai ar darbības vietu un tēlu vārdiem, vairāk vai mazāk. Ziinu jaw ziinu - to war pamaniit, tachu mani interesee Watikaans un shajaas graamataas ir wisai incanti par to staastiits... -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
Bībele
![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Aug 25 2005, 17:39) nu,es arī saprotu ![]() -------------------- ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(ONIX @ Nov 10 2004, 16:29) Man jau pasam ljoti patiik ikpalaikam palasiit E.A. Po un H.P. Lovecrafta dailjdarbi( tiesaam aizraujosi un baisi darbi), tikai zeel, ka daudzi no tiem nav latviesu valodaa. Driiz domaaju saakt lasiit Geetes Faustu. ooo... fausts gruuts, bet ir veerc ^^ Poe ir klasika <3 Lovekraftu gan veel nav izdevies nekur graamatniucaas redzeet :/ -------------------- ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Nesen beidzu D. Brauna 'DaVinci Kods' man ljoti patika. Informatiiva, vieniigi besii aaraa, ka viena darbiiba notiesk 10 nodalju garumaa
![]() Peec taa izlasiiju Graamatu par Hitchkoku. Baigi labaa. Iisteniibaa vinja darbu pirms tam taa iisti neizpratu, bet peec graamatas lasiishanas uzzinaaju daudz ko jaunu un bilde izskaidrojaas. Tagad mocu 'Alchemy' taa gan ir vaardniica, bet man taa driizaak atgaadina veestures graamatu.. ljoti interesantu... veestures graamatu ![]() -------------------- ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(not_alone @ Aug 25 2005, 18:37) Heh... njaa... biibele... es jaw to wairs neskaitu pie lasaamaa, jo wnk katru wakaru mazlietinj palasu un tad kjeros pie kkaadas graamatas... ![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
not_alone |
![]()
|
nuu..es taga lasu nevis bērnu,bet īsto bībeli..tas priekš manis jaf ir sasniegums
![]() ![]() paldiesiņ4 ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(not_alone @ Aug 26 2005, 12:10) nuu..es taga lasu nevis bērnu,bet īsto bībeli..tas priekš manis jaf ir sasniegums ![]() ![]() paldiesiņ4 ![]() Bērnu nebērnu, kāda starpība, tā pat tā ir apjomīga pasaku grāmata ar nedaudz iepītiem reāliem vēsturiskiem faktiem un stingru cenzūru. Korāns latviski, cik man zināms, oficiāli nav tulkots, ja nu vienīgi kāds īpatnis to ir mājas apstākļos izdarījis. Kā nelielu alternatīvu varu piedāvāt Karena Armstronga Islāms. Īsa vēsture, Atēna, 2004 Runājot par Denu Braunu, lasot viņa grāmatas (pašlaik esmu izlasījis 3) nepamet sajūta, ka tu lasi nevis romānus bet gan filmu scenārijus. Vai man vienīgajam šadas sajūtas kuņģī? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(not_alone @ Aug 25 2005, 17:59) QUOTE(S.U.D @ Aug 25 2005, 17:39) nu,es arī saprotu ![]() Biibele ir ljoti jauka lasaamviela. Mozus graamataas var labi izsmieties. Cilveeki visu laiku kurn un Dievs visu laiku vinjiem suuta seergas un ugunsbumbas, bet protams peec puses tautas izniicinaashanas apstaajas, jo ir zheelsirdiigs Dievs. Un lasiitaajam tiek siiki izskaidrota Dievam veltiito miteklju uzbuuve liidz milimetra precizitaatei katras naglas poziicija, lenkjis un sishanas stiprums. Protams, tas tiek atkaartots 2x, lai lasiitaajs noteikti atcereetos cik deelju ir katraa sienaa. Veel Mozus graamataas mees iemaacaamies, ka Mozus (vai kursh tur bija iniciators) bija fanaatisks skaitiitaajs. Tautu skaitiishana tika veikta makten biezhi, kas paliidzeeja cilveekiem atguuties no neizpratnes, kaa tauta nav izmirusi, ja ciinjaas un seergaas vienmeer aiziet bojaa tuukstoshu kalni. Nu un veel tad jau ar taa legjendaaraa mazmaz...mazbeernu uzskaitiishana. Neshkjiistie dziivnieki. Daudzsieviiba. Visaadaa gadiijuma ljoti interesanti. Peecaak jau vairs nav tik interesanti. Un psalmi vispaar ir mociibas; visas Daavida dziesmas sastaav no 2 daljaam: "1) Visi bezdievji ir ljauni pret sveeto, vinji vajaa Daavidu un visu labo. Kaut vinji ellee sapuutu! 2) Dievs, paliidzi, luudzu, nabaga Daavidam!". Zaalamana pamaaciibas ir 2 veidu: gudriibu nesoshaa - "Kakjim ir chetras kaajas!" un lielisku logjisku sleedzienu saturoshaa - "Kakjis ir peleeks, taapeec suns ir ljauns!". Veel man patiik taa graamata, kurai es vienmeer aizmirstu nosaukumu (angliskais ir "Job"): Saatans baigi pieiet pie dieva un saka "Ew, redzi tur ir viens baigi ticiigais. Saderam, ka vinjsh tevi ieniidiis, ja tu nodedzinaasi vinja maaju, nokausi visus beernus, sievas, un apseediisi ar mokoshaam slimiibaam!" Un Dievs taa: "OK!" un izdara. Bet taa kaa tas ticiigais nepameta Dievu pat tajaa gruutajaa dziives stundaa, tad secinaam: Dievs uzvar Saatanu. Labi, pietiks muldeet. ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Patlaban pārlasu Strugacku darbus. Oriģinālvalodā protams.
-------------------- Press any key to continue
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Aug 26 2005, 14:56) Runājot par Denu Braunu, lasot viņa grāmatas (pašlaik esmu izlasījis 3) nepamet sajūta, ka tu lasi nevis romānus bet gan filmu scenārijus. Vai man vienīgajam šadas sajūtas kuņģī? Neesi tālu no patiesības, darbs pie Da Vinči Koda filmas jau rit pilnā sparā. Lengdona lomā - Toms Henks. -------------------- Press any key to continue
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(edg @ Aug 26 2005, 16:36) QUOTE(not_alone @ Aug 25 2005, 17:59) QUOTE(S.U.D @ Aug 25 2005, 17:39) nu,es arī saprotu ![]() Biibele ir ljoti jauka lasaamviela. Mozus graamataas var labi izsmieties. Cilveeki visu laiku kurn un Dievs visu laiku vinjiem suuta seergas un ugunsbumbas, bet protams peec puses tautas izniicinaashanas apstaajas, jo ir zheelsirdiigs Dievs. Un lasiitaajam tiek siiki izskaidrota Dievam veltiito miteklju uzbuuve liidz milimetra precizitaatei katras naglas poziicija, lenkjis un sishanas stiprums. Protams, tas tiek atkaartots 2x, lai lasiitaajs noteikti atcereetos cik deelju ir katraa sienaa. Veel Mozus graamataas mees iemaacaamies, ka Mozus (vai kursh tur bija iniciators) bija fanaatisks skaitiitaajs. Tautu skaitiishana tika veikta makten biezhi, kas paliidzeeja cilveekiem atguuties no neizpratnes, kaa tauta nav izmirusi, ja ciinjaas un seergaas vienmeer aiziet bojaa tuukstoshu kalni. Nu un veel tad jau ar taa legjendaaraa mazmaz...mazbeernu uzskaitiishana. Neshkjiistie dziivnieki. Daudzsieviiba. Visaadaa gadiijuma ljoti interesanti. Peecaak jau vairs nav tik interesanti. Un psalmi vispaar ir mociibas; visas Daavida dziesmas sastaav no 2 daljaam: "1) Visi bezdievji ir ljauni pret sveeto, vinji vajaa Daavidu un visu labo. Kaut vinji ellee sapuutu! 2) Dievs, paliidzi, luudzu, nabaga Daavidam!". Zaalamana pamaaciibas ir 2 veidu: gudriibu nesoshaa - "Kakjim ir chetras kaajas!" un lielisku logjisku sleedzienu saturoshaa - "Kakjis ir peleeks, taapeec suns ir ljauns!". Veel man patiik taa graamata, kurai es vienmeer aizmirstu nosaukumu (angliskais ir "Job"): Saatans baigi pieiet pie dieva un saka "Ew, redzi tur ir viens baigi ticiigais. Saderam, ka vinjsh tevi ieniidiis, ja tu nodedzinaasi vinja maaju, nokausi visus beernus, sievas, un apseediisi ar mokoshaam slimiibaam!" Un Dievs taa: "OK!" un izdara. Bet taa kaa tas ticiigais nepameta Dievu pat tajaa gruutajaa dziives stundaa, tad secinaam: Dievs uzvar Saatanu. Labi, pietiks muldeet. ![]() Fantastiski ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Taka @ Aug 26 2005, 17:01) Pēdējā laikā man nav veicies sastapt nevienu cilvēku, kurš pat tikvien kā zinātu, kas ir brāļi Strugacki. Eh. Cilveki vairs neatpazīst īstas vērtības. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:15 |